180 Cm In Feet ➡️ 9 VREEMDE HACKS

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Promoties

De Beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma steeds een afprijzing, in dit artikel ontdek je hoe je de beste kortingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


180 Cm In Feet:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang studie naar slaap. Gecreëerd om jou de ideale nachtrust te bieden. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller betaalbare matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale steun van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De variaties tussen de Emma matrassen Wanneer je overweegt een Emma aan te schaffen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit er wel een verschil in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. De grote formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras talrijke formaten te koop. Het kleinere maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grote maat (180×210 cm) is €2.149.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. De orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit betreft de 02-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van dit matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als het Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. Het O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De samenstelling van de 02 bestaat uit verschillende soorten schuim. Er is een klein Airgocell schuimlaag aanwezig van de matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder is dit matras uit een dikke plak HRX-schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

180 Cm In Feet

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan O2 matras. Het enige dat wat anders is dan het O2 betreft de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere techniek voor het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma Sleep hierna beweegt. De andere lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar de O2 matras lijkt ons dat een betere koop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 cm en bestaat uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveringen dan de standaard Emma Hybrid matras, waardoor het meer ondersteuning en stabiliteit biedt. Bovendien heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke soepeler is dan de hoes van van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat al beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit matras ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

180 Cm In Feet: Aanbieding op EmmaMatrassen en overige producten

Na deze prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingen variërend van 10 en zelfs 45%. Een 20% korting is dus een sigaar van eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden terwijl ze nog steeds een winstgevend onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van 4 handige grepen en kan bij 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel getest is op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bedtype binnen de Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het platform moet een stevige ondersteuning bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 euro tot €379 euro. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies in jouw interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een eenvoudig design dat ervoor zorgt dat het bed in vrijwel ieder slaapkamer past. Er bestaan verschillende elementen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren van €569 en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u een complete set in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens een schaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met andere voorkeuren kan de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over 180 Cm In Feet

Emma heeft een breed assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zitten verwerkt. Voer dus voldoende onderzoek alvorens je een beslissing doet, en vergeet niet om eveneens andere merken te overwegen.

Emma kussen

180 Cm In Feet

Buiten de bedden heeft Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden omdat de consument wellicht wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u het gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heb u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt bieden aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

180 Cm In Feet Accessoires

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, die in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het feit dat hetzelfde denkbaar schijnt te zijn te het dekbed te wassen, blijkt de dekbed te zwaar voor huiselijke wasmachines. Er zijn een tweetal formaten beschikbaar voor aankoop vanaf 150 bij 200 cm en 240 bij 220 plus de kostprijs start bij €165 EUR.

Temp pad

Met behulp van de temp pad gereedschap kunnen het warmte van de bedden zijn geregeld. De toestel moet naast de de slaapplek om te zijn opgesteld plus mag door middel van een afstandsbediening wezen bijgesteld. Daarvan bestaan het batterijen niet standaardmatig bijgevoegd. De kostprijs vanaf de temperatuurpad bedraagt 259 euro EUR.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft 4 uiteenlopende bedden. We concentreren in het 2 favoriete materassen: Emma O2 en het Emma Hybrid. Beide matrassen hebben een dikte vanaf 25. De O2 heeft één gemiddeld naar ferm eigenschap, dat uitstekend past voor zijde en achterkant slapers.

De hybrid is net een beetje steviger. De grootste onderscheid tussen de 2 bedden schijnt het feit dat aan de gemengde één pocketvering laagje blijkt geïntegreerd.
De kleinere afmeting van het Het Emma O2 matras kost €439 en ook het grootst maat 1069 euro. de Emma Hybrid matras beginnen het kosten van 899 tot €2.039. Zoals u mag bekijken, gaan het prijzen aanzienlijk verschillend.

Wordt er kortingen toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma- waarborg en welke aspecten worden er gedekt?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

180 Cm In Feet

Buiten de matrassen, zijn er verschillende nachtrust geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrascover, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte positie van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Elk onze topsellers zijn niet alleen zorgvuldig getest door zelfstandige consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat is te wijten door dit vormgeving.

Tussen de modellen door is er gebruikt aan meer en meer comfort, ondersteuning en warmtebeheersing door het invoegen van meer vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen absorberen, supermakkelijk proper te maken zijn door de losse covers en ze zijn vervaardigd van materialen die gecertificeerd zijn als veilig, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor mensen met rugklachten of pijn?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het soort last dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg niet situaties verhelpen, maar we kunnen je echter wat richtlijnen voorschotelen.

Personen die last voelt door drukplekken (meestal wanneer een deel van je fysiek wordt belast of afgekneld als het te veel belasting draagt) heeft er meestal nut van om te wisselen naar een zachter matras.

Zijslapers die op heel harde matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij bijstaan. Hoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen nog altijd beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte alignering van de ruggengraat, mocht je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie rugpijn ervaart door een onjuiste uitlijning van de ruggengraat (meestal als een matras te zacht is en aanvangt door te verzakken bij de heupen), heeft doorgaans meer aan een matras dat meer support verleent. Het meest passend is daarna één van onze hybride matrassen met pocketveren. Het probleem treedt vaker voor bij personen die een beetje zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die gewoon te veel tijd op erg oude, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben enorm voordeel bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium enigszins toegevoegde kwaliteit heeft met een dikker comfort laag en micro-veren, om de hiervoor vermelde problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussenin een pocket veer en vulling?

Net als ieder materialen hebben ook foam en binnenveren hun afzonderlijk krachtige kanten. Schuim opereert druk verminderend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het gevoel krijgt dat je handen slaperig zijn, is een schuim matras wellicht een betere alternatief voor.

Binnen veren zijn meestal wat harder en leveren hierdoor wat toegevoegde support. Het grootste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Indien je veel zweet produceert of in een zeer vochtig milieu verblijft, is de veerkern vast en zeker het bekijken waard.

De productreeksen in het in het algemeen:

De O2 wordt in het over het algemeen gezien als een medium-hard slaapoppervlak dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als gezien als een medium stevig bed dat het evenwicht hanteert (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Originele Hybride, in welk geval de top laag is aangepast om voor een enigszins gezelliger wolkengevoel en dus als zachter (echter toch steviger dan de Originele) wordt gezien als gezien.

Klopt datgene mijn eigen matras een intense lucht kun bezitten?

Ja, wanneer jouw nieuwe Emma-slaapoppervlak een stank heeft, is het feit dat heel gewoon. De geur staat ongevaarlijk en wanneer u hetzij slaapoppervlak 72 uurtjes toelaat doorluchten, vervaagt die geur. Onze eigen producten zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 met certificaat en ook toegestaan met het doel baby op de om rusten. Derhalve maak je geen bezorgdheden betreffende het lucht van je verse Emma bed

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen enigszins solider dankzij hun opbouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment past.

Top 10 artikelen over 180 Cm In Feet

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️