2 Persoons Bed Goedkoop ☑️ 5 VERRASSENDE FEITEN

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Deals

De Beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma altijd een afprijzing, in dit tekst leer je op welke manier je de grootste kortingen en aantrekkelijkste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


2 Persoons Bed Goedkoop:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang onderzoek naar slaap. Ontwikkeld om jou de beste slaap te bieden. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en extra solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Wanneer je overweegt een Emma te kopen is het cruciaal om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit er wel een verschil in prijs. De kleinere versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grootste maat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor elk matras tal van maten beschikbaar. Het kleine formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grote maat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma 02 versus Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. Het orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun je dan nog wel aanschaffen op de website? Dit zijn het O2-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van dit matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. Het 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit diverse types schuimen. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig aan de bovenkant van het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder bestaat het matras uit een dikke laag HRX-schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

2 Persoons Bed Goedkoop

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan 02 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van de O2 is de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuimlaag met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere techniek voor matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma in deze richting beweegt. De overige schuimlagen in het matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar het 02 matras schijnt het voor ons dat de betere aankoop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 cm en is samengesteld uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer pocketveren dan de reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra ondersteuning en stabiliteit biedt. Daarnaast bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes van van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit matras krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

2 Persoons Bed Goedkoop: Korting op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds deze prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10% en zelfs 45%. Een 20% korting is dus een sigaar van eigen doos. Maar hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven en nog steeds een succesvol bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij- afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met 4 handige handvatten en kan op 60 graden gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel getest is op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt behalve haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bed uit alle Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische look and feel. Het platform moet een stevige ondersteuning bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 en €379 euro. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een minimalistisch ontwerp dat ervoor zorgt dat het past in vrijwel ieder slaapkamer past. Er zijn diverse elementen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren van de €569 euro en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer je alles in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is dit het bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens de schaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met specifieke wensen kan de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over 2 Persoons Bed Goedkoop

Emma biedt een breed assortiment van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de kortingen vaak reeds in de basisprijs zijn verwerkt. Doe dus goed research alvorens u een aankoop neemt, en vergeet niet om ook andere merken te bekijken.

Emma kussen

2 Persoons Bed Goedkoop

Naast de bedden biedt Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste steun. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden omdat de consument wellicht wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je de ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heb u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt geven aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op zij zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

2 Persoons Bed Goedkoop Accessoires

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het hetzelfde denkbaar schijnt te zijn te het dekbed te schoonmaken, is het deken te zwaar gedurende huiselijke wasserettes. Er zijn twee maten verkrijgbaar vanaf 150×200 centimeter alsook 240 bij 220 plus de prijs begint op €165 euro’s.

Temp pad

Met het tempereerpad tool mag het temperatuur vanaf de bedje zijn gereguleerd. Het apparaat dient naast de bedden om te worden opgesteld en mogen via een afstandbediening zijn bijgesteld. Hiervan bevinden de batterijen niet echt standaard inbegrepen. De kosten van het tempereerpad bedraagt 259 euro euro.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft vier verschillende bedden. Wij focussen in op het twee meest populaire bedden: Emma O2 en de Emma bedrijf Hybrid. Allebei materassen hebben ’n diktegraad van 25 cm. De O2 bezit één middelmatig tot ferm aard, wat prima geschikt is voor zijde en ook achterkant slapers.

De hybride is precies iets harder. Het grote afwijking tussendoor de 2 bedden schijnt het aan het hybrid een pocketveer laagje blijkt toegevoegd.
Het kleinere afmeting vanaf de Het Emma merk O2 matras kost 439 euro en ook de grote formaat 1.069 euro. de Emma Hybrid bed starten het prijzen vanaf 899 tot €2.039. Zoals jij mag aanschouwen, gaan de prijzen krachtig uiteenlopend.

Worden er prijsverlaging aangeboden op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma waarborg en wat worden er vergoed?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

2 Persoons Bed Goedkoop

Behalve de matrassen, zijn er andere nachtrust verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrasbeschermer, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Elk onze topsellers zijn niet enkel grondig getest door zelfstandige consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te danken door dit vormgeving.

Door de uitvoeringen door is er toegepast aan toenemend gemak, support en temperatuurregulering door het invoegen van aanvullende innovatieve materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen absorberen, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn geproduceerd van stoffen die goedgekeurd zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor personen met rugklachten of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het soort pijn dat je voelt.

We kunnen helaas niet gevallen verhelpen, maar we kunnen je toch wat richtlijnen aanbieden.

Personen die ongemak heeft door drukzones (gewoonlijk indien een deel van je lijf wordt beladen of afgesloten als het overmatig massa draagt) heeft er doorgaans nut van om over te stappen naar een zachter matras.

Zijslapers die op heel harde matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Ondanks dat ze zachter zijn, worden zulke matrassen toch beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede uitlijning van de ruggengraat, indien je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die rugklachten lijdt door een onjuiste alignering van de rug (meestal als een matras te soepel is en begint door te zakken bij de heupzone), nood doorgaans meer aan een matras dat extra steun biedt. Het beste is vervolgens één van onze hybride matrassen met springveren. Het vraagstuk komt aker voor bij mensen die een beetje zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die eenvoudigweg te veel tijd op zeer versleten, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben veel baat bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium een beetje extra waarde heeft met een dikker comfort laag en kleine veren, om de hiervoor vermelde drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocketveer en foam?

Gelijk gelijk alle stoffen hebben ook schuim en interne veren hun unique sterk punten. Schuim werkt drukverlagend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en aker het gevoel ervaart dat je handen tintelen, is een schuim matras wellicht een verbeterde optie in jouw geval.

Binnenveringen zijn meestal wat steviger en bieden zodoende wat extra support. Het grootste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je veel zweet of in een erg vochtig milieu woont, is de veerkern vast en zeker het bekijken waard.

De productlijnen in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het in het algemeen aangemerkt als een medium hard matras dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Original Hybrid is aangemerkt als een medium stevig matras dat het midden hanteert (hieraan geven de meesten de keuze).

De Combinatie Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Original Hybrid, in welk geval de boven laag is aangepast om een beetje warmer wolkengevoel en daarom als zachter (desalniettemin nog steeds harder dan de Oorspronkelijke) wordt aangemerkt.

Is het juist datgene mijn bed een krachtige lucht kan bezitten?

Ja, indien je verse Emma-slaapoppervlak een stank heeft, ligt het feit dat heel normaal. De stank is onschadelijk en indien u de bed twee en zeventig uren laat toe ventileren, verdampt die geur. Ons items zijn OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 met certificaat en eveneens goedgekeurd om baby’s op toestaan dutten. Derhalve maak je je geen bezorgdheden aangaande de geur afkomstig van uw verse Emma-matras

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen wat steviger vanwege hun bouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over 2 Persoons Bed Goedkoop

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️