2 Persoons Boxspring 160×200 🔴 7 OPMERKELIJKE TRUCS

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Deals

De beste Emma aanbiedingen, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma altijd een korting, in dit tekst ontdek je hoe je de grootste kortingen en beste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


2 Persoons Boxspring 160×200:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang onderzoek naar slaap. Gecreëerd om jou de ideale nachtrust te bieden. Val in slaap vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor optimale steun van diverse lichaamstypen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Als je overweegt een Emma te kopen is het cruciaal om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit er nog een verschil in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste versie (200×200 cm) voor €1.069.

De kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. De grootste formaat (200×200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor ieder matras tal van maten verkrijgbaar. Het kleine formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grote formaat (180×210 cm) is €2.149.

Emma 02 versus Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan je dan nog wel kopen op de website? Dit zijn de 02-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van deze matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. Het O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De samenstelling van de 02 bestaat uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan het bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat het matras uit een dik laag HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

2 Persoons Boxspring 160x200

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan O2 matras. Het enige wat anders is dan het O2 betreft de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Er wordt immers schuimlaag met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van technologie van matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma hierna toe beweegt. De overige lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar de O2 matras lijkt het voor ons dat de betere koop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 cm en bestaat uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer pocketveren in vergelijking met het reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het matras meer ondersteuning en vastheid biedt. Bovendien bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes het Emma Hybrid matras. Je koopt dit in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma matras is de Emma Easy. Dit is een budget matras dat al beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en moet wedijveren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit matras krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

2 Persoons Boxspring 160×200: Kortingen op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds deze verhoging geeft Emma standaard kortingen variërend van 10% tot zelfs 45. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen doos. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven terwijl ze nog steeds een winstgevend bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van vier grepen en kan bij 60°C gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd werd op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bed uit alle Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische uitstraling. bed moet een goede ondersteuning bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 en €379 euro. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net in jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een eenvoudig design wat maakt dat het past in vrijwel elke slaapkamer past. Er zijn verschillende onderdelen beschikbaar om toe te voegen aan het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen tussen de €569 euro en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als u alles in 1 wil ontvangen. Hierbij ontvang t namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is is dit de bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op een hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met andere wensen kan de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over 2 Persoons Boxspring 160×200

Emma biedt een uitgebreid gamma van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zitten verwerkt. Voer dus voldoende onderzoek voordat u een beslissing doet, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

2 Persoons Boxspring 160x200

Buiten de slaapmeubels biedt Emma zes verschillende kussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de juiste steun. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen omdat de consument wellicht iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je het gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heeft u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt geven aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

2 Persoons Boxspring 160×200 Accessoires

Naast het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, die in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het feit dat hetzelfde denkbaar blijkt te zijn te het deken te wassen, is het deken te zwaarwegend voor huishoudelijke wasautomaten. Er twee maten beschikbaar van 150 bij 200 cm alsook 240×220 plus het kosten begint bij €165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van het tempereerpad gereedschap mag de temperatuur van het bedden zijn gereguleerd. Het toestel hoort naast de het bed te zijn geplaatst plus kan door middel van één afstandbediening zijn versteld. Daarvan zijn het batterijen niet echt standaardmatig ingesloten. Het kostprijs van de temp pad ligt op €259 euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft een viertal uiteenlopende matrassen. Wij focussen in op de 2 populairste matrassen: Het Emma O2 en ook het Emma merk Hybrid. Beiden bedden hebben één omvang vanaf 25 centimeter. De O2 heeft één middelmatig naar stevig eigenschap, wat prima past voor zijde en rugslapers.

De hybrid is juist een beetje steviger. Het grote afwijking tussenin de twee bedden blijkt dat aan het gemengde ’n pocketveer laag is toegepast.
Het kleinste maat vanaf de Het Emma merk O2 bed bedraagt €439 en tevens het grote formaat 1.069 euro. de Emma merk Hybrid bed beginnen het kosten van 899 euro tot en met 2.039 euro. Zoals jij kan zien, bewegen het kosten krachtig verschillend.

Worden er korting aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang verstrekt Emma garantie en wat wordt er vergoed?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

2 Persoons Boxspring 160×200

Behalve de matrassen, zijn er verschillende slaap verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussens, matrasbescherming, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede ligging van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten veroorzaakt. Elk onze topsellers zijn niet alleen diepgaand getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat is te danken door dit ontwerp.

Tussen de uitvoeringen door is er gebruikt aan meer en meer comfort, steun en temperatuurregulering door het invoegen van meer innovatieve materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen doven, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn vervaardigd van stoffen die gecertificeerd zijn als veilig, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor mensen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het type pijn dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg geen gevallen aanpakken, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen aanbieden.

Personen die pijn ervaart door drukpunten (doorgaans als een stuk van je fysiek wordt beladen of afgekneld als het teveel massa ondersteunt) heeft er gewoonlijk nut van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel vaste matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Alhoewel ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste uitlijning van de ruggengraat, als je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die pijn in de rug lijdt door een slechte alignering van de rug (meestal als een matras te zacht is en aanvangt door te slinken bij de heupen), heeft vaak meer aan een matras dat extra steun verleent. Het meest geschikt is daarna eentje van onze hybride matrassen met pocketveren. Het issue treedt aker voor bij mensen die een beetje zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die eenvoudigweg te veel tijd op zeer verouderde, misvormde matrassen hebben geslapen. Zij hebben enorm profijt bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium iets extra kwaliteit heeft met een dikkere comfortlaag en kleine veren, om de hiervoor genoemde problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocket veer en foam?

Net zoals elk grondstoffen hebben ook vulling en binnenveren ieder afzonderlijk sterk kanten. Vulling werkt drukverlagend. Indien je een zijslaper bent en vaker het besef beleeft dat je vingers tintelen, is een matras van schuim wellicht een verbeterde optie voor.

Binnenveringen zijn doorgaans wat harder en bieden hierdoor wat extra ondersteuning. Het belangrijkste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij efficiënter ventileert. Indien je overvloedig transpireert of in een zeer dampig klimaat woont, is de veerkern zeker het bekijken waard.

De genoemde product assortimenten in het algemeen:

De O2 wordt in het algemeen aangemerkt als een medium hard bed dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Original Hybrid wordt aangemerkt als een medium-stevig bed dat het midden houdt (hieraan kiezen de meeste mensen de keuze).

De Hybrid Premium is op het gebied van liggevoel het hoogst gelijkwaardig met de Originele Hybride, waarbij de bovenste opperste laag is aangepast om voor een beetje warmer wolkachtig gevoel en dus als meer zacht (desalniettemin toch harder dan de Originele) wordt gezien als gezien.

Is het waar het feit dat mijn eigen bed een sterke geur kan hebben?

Ja, wanneer uw nieuwe Emma-matras een lucht bezit, ligt dat heel gewoon. Die lucht is onschadelijk en wanneer je de slaapoppervlak twee en zeventig uur laat toe doorluchten, verdwijnt die geur. Ons artikelen zijn wel OEKO-TEX 100, klas 1 met certificaat en eveneens toegestaan voor het doel zuigelingen op de om dutten. Daarom maak je jij geen enkele zorgen aangaande het lucht afkomstig van jouw nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen iets steviger dankzij hun bouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over 2 Persoons Boxspring 160×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️