2 Persoons Kinderbed ᐅ 6 VERBIJSTERENDE GEHEIMEN

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Kortingen

De Beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma steeds een afprijzing, in dit artikel lees je hoe je de grootste kortingen en voordeligste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


2 Persoons Kinderbed:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang studie naar slaap. Gemaakt om jouw de perfecte nachtrust te geven. Val in slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en aanvullende solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale steun van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Wanneer je besluit een Emma aan te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit nog een verschil in prijs. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste versie (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grote maat (200×200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras talrijke formaten te koop. Het kleinere formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grote maat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma. Het originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan u dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Hieronder vallen de O2-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van dit matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als het Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. Het 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De O2 is samengesteld uit diverse soorten schuim. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aanwezig aan de bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat dit matras uit een dikke plak HRX-schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

2 Persoons Kinderbed

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan O2 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van de 02 betreft de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van techniek voor matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep hierna toe beweegt. De overige lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar de O2 matras lijkt het voor ons dat een betere aankoop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Emma Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 cm en bestaat uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer pocketveringen in vergelijking met de standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra ondersteuning en vastheid biedt. Bovendien heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke soepeler is dan de hoes van van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit matras in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

2 Persoons Kinderbed: Korting op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds deze verhoging geeft Emma standaard kortingspercentages tussen 10% en zelfs 45. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen doos. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze nog steeds een succesvol bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met vier grepen en kan bij 60°C gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd werd op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep biedt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed binnen alle bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. Het platform biedt een goede ondersteuning bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 en €379. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net bij je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een minimalistisch design dat maakt dat het past in bijna elke slaapkamer past. Er bestaan verschillende onderdelen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen tussen de €569 euro en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als u alles in 1 wilt ontvangen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een topper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is dit de bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens de hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het geschikt is voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Maar, voor personen met andere wensen is de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over 2 Persoons Kinderbed

Emma heeft een uitgebreid gamma van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de kortingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Doe dus voldoende research voordat je een beslissing neemt, en vergeet niet om eveneens andere merken te bekijken.

Emma kussen

2 Persoons Kinderbed

Naast de bedden biedt Emma 6 verschillende kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de juiste steun. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen geschikt voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen aangezien de consument wellicht iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je de gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heb u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

2 Persoons Kinderbed Extra’s

Naast het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, die in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel dat hetzelfde mogelijk is om de dekbed om te reinigen, blijkt de deken te erg zwaar gedurende huiselijke wasautomaten. Er zijn 2 afmetingen beschikbaar voor aankoop van 150×200 centimeter alsook 240×220 plus de kosten start op €165 euro.

Temp pad

Met de tempereerpad instrument kunnen het temperatuur van het bedje worden geregeld. Het machine moet naast de het slaapplek te wezen opgesteld en ook mogen via een afstandbediening zijn bijgesteld. Van dit bestaan het accu’s niet standaard ingesloten. Het prijs van het temperatuurpad bedraagt €259 euro’s.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft 4 diverse bedden. We zoomen in het 2 favoriete matrassen: Emma O2 en de Emma bedrijf Hybrid. Beiden bedden hebben één omvang vanaf 25 cm. Het O2 bezit één medium tot ferm eigenschap, hetgeen prima aansluit bij zij en ook achterkant slapers.

Het hybrid schijnt net iets harder. De grootste onderscheid tussenin de een tweetal matrassen schijnt het feit dat op de hybride een pocketvering niveau blijkt toegevoegd.
De kleinere maat vanaf het Emma O2 matras bedraagt €439 en tevens het grootste maat 1.069 euro. de Emma bedrijf Hybrid matras beginnen het prijzen vanuit 899 euro tot en met 2.039 euro. Net als je kunt aanschouwen, bewegen de prijzen krachtig verschillend.

Wordt er prijsverlaging toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma waarborg en welke aspecten worden er gedekt?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

2 Persoons Kinderbed

Naast de matrassen, zijn er andere slapen verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrascover, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste ligging van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Allemaal onze bestsellers zijn niet alleen grondig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat komt door dit ontwerp.

Tussen de modellen door is er toegepast aan toenemend comfortabelheid, ondersteuning en warmtebeheersing door het invoegen van aanvullende vernieuwende materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen absorberen, supermakkelijk schoon te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die erkend zijn als onberispelijk, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor personen met rugpijn of pijn?

Dit ligt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het vorm pijn dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg niet alle gevallen aanpakken, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen geven.

Personen die ongemak heeft door drukzones (meestal wanneer een stuk van je lichaam wordt beladen of gekneld als het overmatig gewicht verdraagt) heeft er doorgaans nut van om te wisselen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op heel harde matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen toch beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een correcte alignering van de wervelkolom, indien je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die rugpijn ervaart door een onjuiste uitlijning van de wervelkolom (doorgaans als een matras te soepel is en aanvangt door te zakken bij de heupen), nood vaak meer aan een matras dat extra ondersteuning biedt. Het meest passend is vervolgens een van onze combinatie matrassen met veren. Het probleem komt regelmatig voor bij mensen die wat zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die eenvoudigweg te lang op heel versleten, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben veel profijt bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium iets extra waarde heeft met een meer omvangrijke comfort laag en microveren, om de eerder genoemde drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil ertussen een pocket veer en schuim?

Net gelijk ieder stoffen hebben ook schuim en binnen veren hun unique krachtige kanten. Vulling functioneert druk verminderend. Wanneer je een zijslaper bent en regelmatig het gevoel beleeft dat je vingers slapen, is een matras van schuim waarschijnlijk een superieure keuze voor jou.

Binnenveringen zijn meestal wat vaster en bieden hierdoor wat meer steun. Het grootste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij efficiënter ventileert. Wanneer je heel veel zweet produceert of in een heel nat klimaat leeft, is de kern met veren zeker het overwegen waard.

De productlijnen in het in het algemeen:

De O2 is in het in het algemeen beschouwd als een medium-hard slaapoppervlak dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als een medium stevig matras dat het evenwicht hanteert (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybrid Premium is qua gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Originele Hybride, terwijl de bovenste laag is aangepast voor voor een beetje warmer wolkengevoel en daarom als meer zacht (echter nog steeds harder dan de Original) wordt gezien.

Is het juist het feit dat mijn persoonlijke matras een sterke stank mag ervaren?

Inderdaad, als uw verse Emma-slaapoppervlak een geur ervaart, staat dat heel normaal. De geur staat ongevaarlijk en als je hetzij matras tweeënzeventig uren laat toe luchten, vervaagt dat lucht. Ons producten zijn OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd en eveneens erkend om baby op de te dutten. Derhalve maak je je niet bezorgdheden over de geur afkomstig van je nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen enigszins krachtiger dankzij hun opbouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over 2 Persoons Kinderbed

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️