2 Persoonsbed 180×200 🔥 13 LUCRATIEVE ZAKEN

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Deals

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma altijd een afprijzing, in dit stuk leer je hoe je de beste kortingen en aantrekkelijkste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


2 Persoonsbed 180×200:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren studie naar slapen. Ontwikkeld om je de ideale slaap te bieden. Val in slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van diverse lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De variaties tussen de Emma madrastypes Als je overweegt een Emma te kopen is het belangrijk om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Bovendien zit nog een onderscheid in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. De grootste maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er zijn voor elk matras tal van maten te koop. De kleinere formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grootste maat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. De orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun u dan nog wel kopen bij de website? Dit betreft het 02-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De 02 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit diverse soorten schuim. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aanwezig aan het bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder is dit matras uit een dikke laag HRX-schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

2 Persoonsbed 180x200

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het O2 matras. Het enige wat anders is dan het O2 betreft de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere techniek voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep hierna beweegt. De andere schuimlagen in het matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar de 02 matras schijnt ons dat de betere koop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveringen dan de reguliere Hybrid matras, waardoor het matras meer steun en vastheid levert. Daarnaast bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes het Emma Hybrid matras. U koopt dit in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en moet wedijveren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit matras krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

2 Persoonsbed 180×200: Korting op EmmaMatrassen en andere producten

Na deze verhoging geeft Emma standaard kortingspercentages tussen 10% en maar liefst 45. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk om tot 45% korting te geven en toch een winstgevend onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij- afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met 4 handige handvatten en bij 60°C gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof getest werd op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bedtype binnen de Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe moet een goede ondergrond bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een minimalistisch design wat maakt dat het past in bijna elke slaapkamer past. Er bestaan diverse onderdelen voorhanden die toe te voegen aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren tussen €569 tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als u een complete set in 1 wilt kopen. Hierbij ontvang je namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is is dit het variant met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op een hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het geschikt is voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over 2 Persoonsbed 180×200

Emma biedt een breed assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de kortingen meestal al in de basisprijs zitten inbegrepen. Doe dus goed research alvorens je een beslissing neemt, en denk niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

2 Persoonsbed 180x200

Buiten de bedden heeft Emma zes diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de juiste steun. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden omdat de consument misschien wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u de gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heb je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt geven aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op zij zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

2 Persoonsbed 180×200 Extra’s

Naast het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, die in alle maten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande dat het mogelijk blijkt te zijn te de deken om te reinigen, blijkt het deken te erg zwaar ten behoeve van huishoudelijke wasserettes. Er twee afmetingen verkrijgbaar van 150 bij 200 centimeter tevens 240×220 en ook het kostprijs begint bij 165 euro’s.

Temp pad

Met de temp pad tool kan de warmte vanaf de bedden zijn geregeld. Het machine dient naast de bed om te zijn geplaatst plus mogen door middel van een afstandsbediening worden bijgesteld. Hiervan bevinden de energiecellen niet echt standaardmatig bijgevoegd. Het kostprijs vanaf de temperatuurpad bedraagt 259 euro euro’s.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit 4 uiteenlopende matrassen. Wij focussen in op het twee meest populaire matrassen: Het Emma merk O2 en tevens het Emma merk Hybrid. Beiden bedden bezitten een omvang vanaf 25 cm. De O2 bezit één middelmatig naar stevig karakter, hetgeen uitstekend geschikt is voor zijde en tevens achterkant slapers.

Het gemengde blijkt precies een beetje steviger. Het belangrijkste afwijking tussendoor het een tweetal materassen schijnt het op de gemengde één pocketveringssysteem niveau blijkt toegevoegd.
Het kleinste afmeting van de Het Emma merk O2 bed kostprijs €439 en de grote maat €1.069. Bij Emma merk Hybrid materas beginnen het tarieven vanaf €899 tot 2039 euro. Zoals je kan aanschouwen, gaan het prijzen krachtig uiteenlopend.

Worden er korting toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma- waarborg en wat wordt er gedekt?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

2 Persoonsbed 180×200

Naast de matrassen, zijn er meer slaap verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrascover, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen veroorzaakt. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend grondig getest door autonome consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat komt door dit vormgeving.

Door de uitvoeringen door is er gebruikt aan steeds meer gemak, ondersteuning en temperatuurregulering door het toevoegen van extra innovatieve materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen dempen, supermakkelijk rein te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn geproduceerd van stoffen die goedgekeurd zijn als veilig, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor personen met rugpijn of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het vorm last dat je hebt.

We kunnen helaas niet situaties verhelpen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen aanbieden.

Degenen die ongemak ervaart door drukpunten (meestal als een deel van je lichaam wordt belast of gekneld als het teveel belasting draagt) heeft er doorgaans nut van om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op erg stevige matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste uitlijning van de rug, indien je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die pijn in de rug heeft door een onjuiste uitlijning van de wervelkolom (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en start door te zakken bij de heupzone), heeft doorgaans meer aan een matras dat bijkomende support biedt. Het meest geschikt is dan eentje van onze hybride matrassen met pocketveren. Het vraagstuk treedt regelmatig voor bij personen die wat zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die eenvoudigweg te lange tijd op erg versleten, misvormde matrassen hebben geslapen. Zij hebben heel veel profijt bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium een beetje extra kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfort laag en kleine veren, om de hiervoor genoemde drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussenin een pocketveer en schuim?

Net gelijk ieder stoffen hebben ook schuim en binnenveren hun eigen sterke kanten. Vulling opereert druk reducerend. Wanneer je een zijslaper bent en aker het gevoel krijgt dat je vingers tintelen, is een schuim matras vermoedelijk een superieure alternatief voor.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat harder en geven zodoende wat toegevoegde ondersteuning. Het belangrijkste pro van de kern met binnenveren is dat hij beter lucht doorlaat. Indien je veel zweet of in een erg dampig weer leeft, is de verenkern absoluut het bekijken waard.

De productlijnen in het over het algemeen:

De O2 wordt door het in het algemeen gezien als een medium-hard matras dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Originele Hybride is aangemerkt als een medium stevig bed dat het midden hanteert (hieraan kiezen de meeste mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het hoogst vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de boven laag is aangepast te een beetje gezelliger wolkachtig gevoel en daarom als zachter (desalniettemin nog steeds steviger dan de Originele) is beschouwd.

Is het juist dat mijn persoonlijke matras een krachtige geur kan hebben?

Inderdaad, indien uw verse Emma-bed een lucht ervaart, staat het feit dat zeer normaal. Die geur ligt onschadelijk en als jij het bed twee en zeventig uur laat luchten, verdwijnt dat lucht. Onze producten zijn OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 met certificaat en eveneens goedgekeurd om baby’s op de toestaan rusten. Derhalve maak je u geen enkele zorgen over deze lucht van jouw recente Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen wat krachtiger dankzij hun bouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over 2 Persoonsbed 180×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️