2.Persoonsbed ᐅ 6 SIMPELE TRUCS

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Promoties

De Beste Emma deals, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Normaliter biedt Emma altijd een korting, in dit tekst lees je op welke manier je de hoogste afprijzingen en beste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


2.Persoonsbed:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang research naar slapen. Ontwikkeld om jouw de beste nachtrust te bieden. Slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamstypen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Als je besluit een Emma te kopen is het essentieel om te weten dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Bovendien zit nog een verschil in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote variant (180×200 cm) voor €459. De kleine versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. Het grootste formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor elk matras verschillende formaten beschikbaar. Het kleinste formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grootste maat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 versus Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma. Het originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan u dan nog wel aanschaffen op de website? Dit zijn de O2-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van deze matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als het Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. Het O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De 02 bestaat uit diverse types schuim. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat dit matras uit een dik laag HRX-schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

2.Persoonsbed

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan 02 matras. Het enige wat anders is dan het 02 betreft de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybride matras. Er wordt immers schuim gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere technologie van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep hierna beweegt. De andere schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar het O2 matras lijkt ons dat een betere koop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 cm en bestaat uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveringen dan de standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra steun en stabiliteit levert. Daarnaast bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. U koopt dit in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma matras is het Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en moet wedijveren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit matras ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

2.Persoonsbed: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds deze verhoging biedt Emma doorgaans kortingen tussen 10 en zelfs 45. Een 20% is dus een sigaar van eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze nog steeds een succesvol onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met 4 handige grepen en bij 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel getest werd op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma verkoopt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bedtype binnen de bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het platform moet een goede ondergrond bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 tot €379. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een eenvoudig ontwerp dat ervoor zorgt dat het bed in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse onderdelen voorhanden om toe te voegen aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen van €569 tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als je een complete set in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens de hardheidsschaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het geschikt is voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met andere voorkeuren is de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over 2.Persoonsbed

Emma heeft een uitgebreid gamma van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de kortingen vaak al in de basisprijs zitten inbegrepen. Doe dus goed research alvorens u een beslissing doet, en denk niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

2.Persoonsbed

Buiten de bedden biedt Emma zes diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de juiste steun. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen geschikt voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen aangezien de consument misschien wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u het gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heb u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt geven aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

2.Persoonsbed Extra’s

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, welke in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het feit dat het haalbaar is te het dekentje om te reinigen, is het dekentje te erg zwaarwegend gedurende huishoudelijke wasautomaten. Er 2 afmetingen verkrijgbaar van 150 bij 200 centimeter en 240×220 en de kostprijs start bij €165 euro.

Temp pad

Met behulp van het temperatuurpad gereedschap kunnen de temperatuur vanuit de bedden worden geregeld. Het apparaat moet naast de de bedden te zijn geplaatst en kan door middel van een afstandsbediening worden bijgesteld. Hiervan bevinden de batterijen niet standaardmatig ingesloten. Het prijs van de temperatuurpad bedraagt €259 EUR.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over een viertal uiteenlopende bedden. We concentreren in de twee meest populaire matrassen: Het Emma O2 en tevens het Emma Hybrid. Beiden matrassen kennen één diktegraad vanaf 25 centimeter. Het O2 bezit ’n gemiddeld naar ferm aard, dat goed aansluit bij kant en rugzijde slapers.

Het hybrid schijnt net iets steviger. Het grootste onderscheid tussen de een tweetal bedden is dat aan het hybride een pocketveringssysteem laag schijnt geïntegreerd.
Het kleinste maat van het Het Emma merk O2 materas bedraagt €439 en tevens de grote afmeting 1069 euro. Bij Emma bedrijf Hybrid matras vangen aan het tarieven van 899 tot en met 2.039 euro. Zoals jij kan zien, gaan de prijzen krachtig uiteen.

Worden er prijsverlaging aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang geeft Emma- garantie en wat wordt er onder de garantie vallen?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

2.Persoonsbed

Buiten de matrassen, zijn er verschillende slapen verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Andere slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Allemaal onze topsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat is te danken door dit vormgeving.

Door de modellen door is er gewerkt aan toenemend comfortabelheid, ondersteuning en temperatuurregulering door het invoegen van aanvullende innovatieve materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen doven, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn vervaardigd van materialen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor mensen met rugklachten of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het vorm last dat je ervaart.

We kunnen helaas niet alle gevallen aanpakken, maar we kunnen je echter wat richtlijnen voorschotelen.

Degenen die pijn heeft door drukplekken (meestal wanneer een stuk van je fysiek wordt belast of afgesloten als het teveel gewicht draagt) heeft er meestal voordeel van om over te stappen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op zeer vaste matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Alhoewel ze soepeler zijn, worden deze matrassen nog altijd aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte alignering van de wervelkolom, mocht je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die rugklachten lijdt door een slechte alignering van de rug (doorgaans als een matras te zacht is en start door te zakken bij de heupgebied), nood doorgaans meer aan een matras dat extra ondersteuning biedt. Het meest passend is daarna één van onze hybride matrassen met springveren. Het probleem komt aker voor bij personen die wat zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die simpelweg te veel tijd op heel oude, misvormde matrassen hebben geslapen. Zij hebben enorm voordeel bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium enigszins extra kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en microveren, om de eerder vermelde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussen een pocketvering en foam?

Net zoals elk materialen hebben ook vulling en binnen veren ieder afzonderlijk sterke punten. Foam functioneert druk verminderend. Wanneer je een zijslaper bent en aker het besef ervaart dat je vingers tintelen, is een matras van schuim wellicht een verbeterde keuze in jouw geval.

Interne veren zijn meestal wat harder en leveren zodoende wat extra support. Het voornaamste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Indien je overvloedig transpireert of in een heel vochtig weer leeft, is de kern met veren vast en zeker het aandacht geven waard.

De genoemde product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 is in het algemeen gezien als een medium hard slaapoppervlak dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Original Hybrid is gezien als een medium-stevig slaapoppervlak dat het balans behoudt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Combinatie Premium is qua ervaring tijdens het liggen het meeste gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de boven laag is aangepast om een beetje gezelliger wolkachtig gevoel en dus als softer (echter nog vaster dan de Originele) is gezien.

Is het juist het feit dat mijn eigen slaapoppervlak een sterke geur kun bezitten?

Ja, indien uw recente Emma-bed een lucht heeft, staat datgene zeer gebruikelijk. Het stank staat onschadelijk en indien je het bed tweeënzeventig uurtjes laat toe luchten, vervaagt dat geur. Onze eigen producten zijn OEKO-TEX 100, categorie 1 met certificaat en ook goedgekeurd met het doel zuigelingen op het toestaan slapen. Daarom maakt u geen enkele zorgen over de geur van je verse Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen enigszins steviger dankzij hun bouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over 2.Persoonsbed

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️