3 Persoons Matras ☑️ 5 VERBIJSTERENDE FEITJES

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingscodes

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, kortingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma steeds een afprijzing, in dit tekst lees je hoe je de grootste kortingen en beste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


3 Persoons Matras:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren research naar slaap. Ontwikkeld om jou de beste slaap te bieden. Slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en extra solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Als je besluit een Emma te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit er nog een onderscheid in prijs. De kleinere versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. De grote maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor elk matras verschillende maten verkrijgbaar. Het kleine formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grootste formaat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. Het originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun u dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit zijn het O2-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. Het 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit verschillende types schuim. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig van het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder is het matras uit een dikke plak HRX schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

3 Persoons Matras

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan 02 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van het O2 betreft de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybride matras. Er wordt namelijk schuim met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere techniek voor het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep hierna beweegt. De overige lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het O2 matras lijkt ons dat een betere aankoop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 cm en bestaat uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer pocketveringen dan de reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra ondersteuning en stabiliteit levert. Daarnaast heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke soepeler aanvoelt dan de hoes van het Hybrid matras. U koopt dit in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma matras is het Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit matras ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

3 Persoons Matras: Aanbieding op Emma-Matrassen en overige producten

Na die prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingen variërend van 10% en zelfs 45. Een 20% korting is dus een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze toch een succesvol onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij- bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met vier handvatten en op 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel getest werd op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep biedt naast haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype uit alle Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische look and feel. Het platform moet een stevige ondersteuning bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 euro tot €379 euro. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een eenvoudig design dat maakt dat het past in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende onderdelen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen van €569 en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als je alles in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit de variant met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens de hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met specifieke voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over 3 Persoons Matras

Emma biedt een uitgebreid assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zitten inbegrepen. Voer dus goed onderzoek alvorens je een beslissing neemt, en vergeet niet om eveneens andere merken te overwegen.

Emma kussen

3 Persoons Matras

Naast de slaapmeubels heeft Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen aangezien de consument wellicht wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u het ervaring geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heeft je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil geven aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

3 Persoons Matras Accessoires

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, welke in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel dat hetzelfde haalbaar is om de dekbed om te schoonmaken, blijkt het dekentje te gewichtig voor binnenlandse wasserettes. Er bestaan 2 afmetingen beschikbaar voor aankoop vanaf 150 bij 200 cm tevens 240×220 en het prijs start bij 165 euro EUR.

Temp pad

Dankzij de tempereerpad instrument kan het warmte vanaf het bedden wezen beheerd. Het apparaat moet vlakbij de bedden om te wezen opgesteld plus mogen via een afstandsbediening worden versteld. Van dit bevinden het batterijen niet echt standaard bijgevoegd. Het kostprijs vanaf de temperatuurpad ligt op €259 EUR.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over 4 diverse matrassen. We zoomen in het twee populairste matrassen: Emma O2 en het Emma merk Hybrid. Beide bedden hebben één dikte van 25 cm. Het O2 kent een gemiddeld tot ferm aard, dat goed past bij zijde en ook achterkant slapers.

Het hybrid is net een beetje harder. Het grootste onderscheid tussenin het twee matrassen blijkt het feit dat bij het hybride ’n pocketvering laag is geïntegreerd.
Het kleinste formaat van de Het Emma O2 matras kost €439 en de grote afmeting 1069 euro. Bij het Emma Hybrid materas starten het tarieven vanuit €899 tot en met €2.039. Gelijkend op jij mag aanschouwen, lopen de prijzen aanzienlijk uiteen.

Worden er korting aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd verstrekt Emma- garantieperiode en welke onderdelen worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

3 Persoons Matras

Behalve de matrassen, zijn er andere slaap verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste positie van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Allemaal onze bestsellers zijn niet enkel grondig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat is te wijten door dit vormgeving.

Gedurende de varianten door is er gewerkt aan steeds meer comfort, support en temperatuurregulering door het gebruiken van extra vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen doven, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn vervaardigd van materialen die goedgekeurd zijn als veilig, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het vorm last dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg niet situaties oplossen, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen geven.

Wie pijn ervaart door drukzones (doorgaans indien een gedeelte van je lichaam wordt beladen of afgesloten als het te veel gewicht ondersteunt) heeft er gewoonlijk nut van om te wisselen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer harde matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Hoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een goede alignering van de rug, indien je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie pijn in de rug lijdt door een slechte positionering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te zacht is en aanvangt door te slinken bij de heupen), nood meestal meer aan een matras dat meer ondersteuning geeft. Het beste is dan een van onze combinatie matrassen met veren. Het probleem komt vaker voor bij mensen die wat zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die simpelweg te lang op zeer verouderde, verwrongen matrassen hebben gerust. Zij hebben heel veel profijt bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium enigszins extra waarde heeft met een dikkere comfortlaag en kleine veren, om de voorgaand besproken drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid tussen een pocket veer en foam?

Zoals gelijk elk grondstoffen hebben ook foam en interne veren ieder eigen krachtige aspecten. Schuim functioneert druk verminderend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het sensatie beleeft dat je handen tintelen, is een matras van schuim wellicht een superieure optie voor.

Binnen veren zijn doorgaans wat vaster en leveren zodoende wat meer support. Het belangrijkste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Als je overvloedig zweet produceert of in een erg vochtig weer leeft, is de verenkern absoluut het aandacht geven waard.

De genoemde productlijnen in het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het in het algemeen gezien als een medium-hard slaapoppervlak dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Original Hybrid is aangemerkt als een medium-stevig bed dat het evenwicht behoudt (hieraan geven de meesten de voorkeur).

De Combinatie Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het meest gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de top opperste laag is aangepast voor om een wat gezelliger gevoel van wolken en daarom als zachter (desalniettemin nog steeds steviger dan de Originele) wordt gezien als beschouwd.

Is het juist het feit dat mijn matras een intense stank mag hebben?

Inderdaad, indien je nieuwe Emma-slaapoppervlak een lucht heeft, ligt dat erg gebruikelijk. Het stank staat onschadelijk en als je hetzij slaapoppervlak tweeënzeventig uren laat toe luchten, vervaagt die geur. Ons producten zijn OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 met certificaat en tevens goedgekeurd om zuigelingen op de te slapen. Derhalve maak je u niet bekommeringen aangaande deze geur uit jouw recente Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen iets steviger dankzij hun opbouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over 3 Persoons Matras

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️