5 Uur Slaap Per Nacht Voldoende 🔥 9 LUCRATIEVE ZAKEN

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Deals

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, kortingen en kortingscodes

Normaliter biedt Emma steeds een korting, in dit artikel ontdek je hoe je de grootste kortingen en beste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


5 Uur Slaap Per Nacht Voldoende:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren studie naar slapen. Ontwikkeld om jou de beste nachtrust te bieden. Doeze vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Wanneer je besluit een Emma aan te schaffen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Bovendien zit er wel een verschil in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. De grote maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er zijn voor elk matras verschillende maten verkrijgbaar. De kleine formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grote maat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 versus Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. Het orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan u dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit betreft de O2-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van deze matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als Hybrid matras hebben een dikte van 25 centimeter. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De samenstelling van de 02 bestaat uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aanwezig van de matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder is het matras uit een dik laag HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

5 Uur Slaap Per Nacht Voldoende

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het 02 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van de O2 betreft de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere techniek voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De overige lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras schijnt het voor ons dat een betere aankoop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Emma Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveringen in vergelijking met de standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer steun en stabiliteit levert. Bovendien heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke zachter aanvoelt dan de hoes het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat al verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

5 Uur Slaap Per Nacht Voldoende: Korting op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds deze prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10% tot zelfs 45. Een korting van 20% korting is dus een sigaar van eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden en toch een succesvol onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van 4 handige grepen en kan bij 60°C gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma biedt naast haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bed uit de bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een goede ondergrond bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 euro tot €379. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net bij je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een eenvoudig design wat maakt dat het bed in bijna ieder slaapkamer past. Er bestaan diverse onderdelen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren tussen de €569 euro en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u alles in 1 wil kopen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een topper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens de schaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met andere voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over 5 Uur Slaap Per Nacht Voldoende

Emma Sleep biedt een uitgebreid assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de aanbiedingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Voer dus voldoende onderzoek voordat u een aankoop neemt, en vergeet niet om eveneens andere merken te overwegen.

Emma kussen

5 Uur Slaap Per Nacht Voldoende

Naast de bedden biedt Emma zes diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de juiste ondersteuning. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden aangezien de klant wellicht wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je de ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heeft u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

5 Uur Slaap Per Nacht Voldoende Accessoires

Naast het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, die in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande dat het mogelijk schijnt te zijn te het dekentje om te wassen, blijkt het deken te erg gewichtig ten behoeve van huiselijke wasautomaten. Er zijn twee afmetingen verkrijgbaar vanaf 150×200 cm alsook 240×220 en de kostprijs vangt aan bij 165 euro’s.

Temp pad

Dankzij de temp pad instrument kunnen de warmtegraad van het bed worden gereguleerd. Het toestel dient naast de slaapplek te wezen opgesteld en ook kan via één afstandsbedieningstoestel worden aangepast. Hiervan zijn de batterijen geen standaardgewijs inbegrepen. Het kosten vanaf het tempereerpad ligt op 259 euro euro’s.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft 4 uiteenlopende bedden. We focussen in de twee populairste matrassen: Het Emma O2 en de Emma Hybrid. Beide bedden kennen één omvang vanaf 25. De O2 heeft één middelmatig naar ferm aard, dat uitstekend past bij kant en tevens rugslapers.

Het hybrid schijnt net iets steviger. De belangrijkste afwijking tussendoor de een tweetal matrassen blijkt het op het gemengde ’n pocketveer niveau is geïntegreerd.
Het kleinste afmeting vanaf het Emma O2 matras kostprijs 439 euro en het grootste afmeting 1.069 euro. de Emma merk Hybrid materas starten het tarieven vanuit €899 tot en met €2.039. Gelijkend op u kan aanschouwen, gaan het kosten krachtig uiteen.

Wordt er korting gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang biedt Emma garantie en wat worden er vergoed?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

5 Uur Slaap Per Nacht Voldoende

Naast de matrassen, zijn er verschillende nachtrust geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussens, matrasbescherming, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten veroorzaakt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet alleen zorgvuldig getest door zelfstandige consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat komt door dit ontwerp.

Door de modellen door is er gebruikt aan meer en meer comfortabelheid, steun en warmteregulering door het invoegen van aanvullende vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen doven, supermakkelijk proper te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn geproduceerd van stoffen die erkend zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor individuen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het soort ongemak dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg niet omstandigheden oplossen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen aanbieden.

Personen die ongemak ervaart door drukplekken (doorgaans wanneer een gedeelte van je lichaam wordt overbelast of afgekneld als het te veel massa ondersteunt) heeft er gewoonlijk nut van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op heel stevige matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog steeds aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede alignering van de ruggengraat, mocht je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie pijn in de rug heeft door een onjuiste alignering van de rug (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en start door te zakken bij de heupzone), heeft vaak meer aan een matras dat extra support biedt. Het meest geschikt is dan één van onze hybride matrassen met springveren. Het issue komt regelmatig voor bij mensen die wat zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die eenvoudigweg te lange tijd op zeer verouderde, misvormde matrassen hebben geslapen. Zij hebben enorm voordeel bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium iets meer belang heeft met een dikkere comfort laag en kleine veren, om de hiervoor vermelde drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid ertussen een pocketveer en foam?

Net zoals alle stoffen hebben ook vulling en binnen veren elk unique sterke aspecten. Schuim werkt druk verminderend. Indien je een zijslaper bent en aker het gevoel ervaart dat je hand tintelen, is een matras van schuim wellicht een verbeterde optie voor.

Binnenveringen zijn doorgaans wat vaster en geven daardoor wat extra ondersteuning. Het belangrijkste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij optimaler lucht doorlaat. Wanneer je heel veel zweet of in een heel dampig weer woont, is de verenkern absoluut het bekijken waard.

De genoemde productlijnen in het algemeen:

De O2 is door het algemeen aangemerkt als een medium-hard matras dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als een medium stevig matras dat het midden houdt (hieraan kiezen de meesten de voorkeur).

De Combinatie Premium is qua ervaring tijdens het liggen het meeste gelijkwaardig met de Original Hybrid, waarbij de top laag is aangepast voor om een enigszins knusser gevoel van wolken en dientengevolge als zachter (maar nog steeds steviger dan de Oorspronkelijke) wordt aangemerkt.

Klopt datgene mijn persoonlijke bed een sterke geur mag hebben?

Inderdaad, als jouw verse Emma-bed een stank bezit, ligt datgene heel gebruikelijk. Het stank is onbedreigend en wanneer je het slaapoppervlak 72 uur laat toe doorluchten, verdwijnt die geur. Onze producten zijn OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd en eveneens toegestaan voor het doel baby op de te dutten. Dus maak je jij geen bezorgdheden over de stank uit jouw verse Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen wat solider vanwege hun bouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over 5 Uur Slaap Per Nacht Voldoende

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️