Ah Kussen Actie ᐅ 14 VERBORGEN ZAKEN

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Kortingen

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma altijd een korting, in dit tekst lees je op welke manier je de hoogste kortingen en beste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Ah Kussen Actie:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren studie naar slaap. Gemaakt om je de ideale nachtrust te bieden. Doeze vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor optimale steun van diverse lichaamstypen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Indien je denkt een Emma te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit er nog een verschil in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro in huis. De grote maat (200×200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor ieder matras verschillende formaten beschikbaar. Het kleine formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grootste maat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. Het orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit betreft het O2-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van deze matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit verschillende soorten schuimen. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aanwezig aan de bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat het matras uit een dikke laag HRX schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Ah Kussen Actie

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan O2 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van de O2 betreft de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuim gecombineerd met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere technologie van het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma in deze richting beweegt. De overige schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar het O2 matras lijkt ons dat een betere aankoop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveren in vergelijking met de standaard Emma Hybrid matras, waardoor het matras meer ondersteuning en vastheid biedt. Bovendien bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en moet wedijveren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit matras krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Ah Kussen Actie: Aanbieding op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds die prijsverhoging geeft Emma standaard kortingspercentages tussen 10% tot maar liefst 45. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden terwijl ze nog steeds een succesvol onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij- bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van 4 handige handvatten en bij 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bed binnen alle bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische uitstraling. bed biedt een goede ondergrond bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 en €379 euro. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies in jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een eenvoudig design dat ervoor zorgt dat het in vrijwel ieder slaapkamer past. Er zijn verschillende onderdelen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen van €569 en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als je een complete set in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een topper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens een hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Ah Kussen Actie

Emma Sleep heeft een uitgebreid gamma van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de aanbiedingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Doe dus goed research voordat u een beslissing neemt, en vergeet niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Ah Kussen Actie

Naast de bedden heeft Emma zes verschillende kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste steun. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen omdat de consument misschien wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je het ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heb u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil geven aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op zij zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Ah Kussen Actie Extra’s

Naast de hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, welke in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks dat het denkbaar is te de deken te wassen, is het dekbed te erg gewichtig voor huiselijke wasserettes. Er zijn 2 formaten beschikbaar voor aankoop van 150×200 centimeter alsook 240 bij 220 en het kosten begint op 165 euro.

Temp pad

Met behulp van de temp pad instrument kan het warmtegraad vanuit het bedje wezen beheerd. De apparaat hoort vlakbij het slaapplek om te wezen neergezet en ook mag door middel van 1 afstandbediening worden bijgesteld. Van dit zijn het batterijen geen standaardgewijs inbegrepen. Het prijs van de temp pad ligt op €259 euro’s.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over een viertal verschillende materassen. We concentreren in op het 2 favoriete bedden: Het Emma merk O2 en het Emma bedrijf Hybrid. Beiden matrassen kennen een omvang van 25 centimeter. Het O2 kent één middelmatig naar stevig karakter, dat goed geschikt is bij zijde en tevens rugslapers.

De gemengde blijkt precies enigszins steviger. De grootste verschil tussendoor de een tweetal matrassen blijkt het feit dat aan de gemengde één pocketveringssysteem niveau schijnt toegepast.
Het minste afmeting van de Het Emma O2 bed kost 439 en tevens de grootst afmeting 1.069 euro. Bij het Emma Hybrid matras beginnen het prijzen vanaf €899 t/m €2.039. Gelijkend op je kunt bekijken, gaan de kosten krachtig uiteenlopend.

Worden er prijsverlaging aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma- garantieperiode en welke aspecten worden er vergoed?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Ah Kussen Actie

Buiten de matrassen, zijn er verschillende nachtrust verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussens, matrasbeschermer, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Allemaal onze topsellers zijn niet enkel diepgaand getest door autonome consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat is te danken door dit ontwerp.

Tussen de modellen door is er gewerkt aan toenemend comfort, steun en warmteregulering door het toevoegen van meer innovatieve materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen doven, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor individuen met rugpijn of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het soort last dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg niet gevallen aanpakken, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen geven.

Degenen die last heeft door drukpunten (gewoonlijk als een deel van je fysiek wordt belast of afgekneld als het overmatig massa verdraagt) heeft er gewoonlijk baat bij om over te stappen naar een zachter matras.

Zijslapers die op heel stevige matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Hoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen toch beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste uitlijning van de ruggengraat, indien je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugpijn heeft door een verkeerde positionering van de wervelkolom (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en start door te slinken bij de heupgebied), verlangt doorgaans meer aan een matras dat meer ondersteuning biedt. Het meest passend is dan één van onze hybride matrassen met pocketveren. Het vraagstuk komt aker voor bij individuen die wat zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die gewoon te veel tijd op heel verouderde, vervormde matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben enorm voordeel bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium een beetje meer waarde heeft met een dikker comfort laag en microveren, om de voorgaand genoemde drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussenin een pocket veer en vulling?

Gelijk gelijk elk materialen hebben ook foam en binnenveren elk afzonderlijk krachtige aspecten. Vulling functioneert druk verminderend. Als je een zijslaper bent en vaker het gevoel ervaart dat je hand slapen, is een matras van schuim waarschijnlijk een superieure keuze voor jou.

Binnen veren zijn doorgaans wat vaster en leveren daardoor wat toegevoegde support. Het voornaamste voordeel van de binnenvering kern is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Indien je overvloedig zweet produceert of in een zeer vochtig klimaat leeft, is de kern met veren vast en zeker het overwegen waard.

De genoemde productreeksen in het in het algemeen:

De O2 is door het in het algemeen aangemerkt als een medium hard slaapoppervlak dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Originele Hybride is aangemerkt als een gemiddeld stevig matras dat het balans behoudt (hieraan geven de meesten de voorkeur).

De Hybrid Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het meeste gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de top opperste laag is aangepast voor om een wat gezelliger wolkachtig gevoel en dus als zachter (desalniettemin toch vaster dan de Oorspronkelijke) is gezien.

Klopt het feit dat mijn eigen matras een krachtige lucht mag bezitten?

Inderdaad, als je recente Emma-bed een geur heeft, is het feit dat zeer gebruikelijk. Die geur is onbedreigend en wanneer u het bed 72 uren laat ventileren, verdampt die stank. Ons items zijn OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 met certificaat en tevens goedgekeurd met het doel zuigelingen op laten dutten. Derhalve maak je u geen zorgen aangaande de stank van jouw recente Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen wat krachtiger dankzij hun bouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te kiezen of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Ah Kussen Actie

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️