Bed 120 200 ᐅ 5 OPZIENBARENDE GEHEIMEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Deals

De beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans biedt Emma altijd een afprijzing, in dit tekst ontdek je op welke manier je de hoogste afprijzingen en voordeligste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Bed 120 200:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang onderzoek naar slaap. Gemaakt om je de perfecte slaap te geven. Slaap vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale steun van verschillende lichaamsvormen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Indien je overweegt een Emma te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit er nog een onderscheid in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. De grote formaat (200×200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor elk matras tal van formaten verkrijgbaar. De kleine formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grote formaat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan u dan nog wel kopen op de website? Hieronder vallen de 02-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van deze matras van een eigen review bespreken.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De 02 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit verschillende types schuimen. Er is een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant van de matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder is het matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Bed 120 200

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het 02 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van de 02 betreft de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuim met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere technologie van matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma in deze richting beweegt. De andere lagen schuim in het matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het 02 matras lijkt ons dat de betere aankoop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer pocketveren in vergelijking met het reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra steun en vastheid levert. Daarnaast heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die zachter aanvoelt dan de hoes het Emma Hybrid matras. Je koopt dit matras in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en moet wedijveren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Bed 120 200: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds deze verhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10 en maar liefst 45. Een korting van 20% korting is dus een sigaar van eigen doos. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven en nog steeds een winstgevend bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij- afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met vier grepen en kan op 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof getest is op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype binnen alle bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. Het platform moet een goede ondersteuning bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 euro en €379 euro. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net bij jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een minimalistisch design wat maakt dat het bed past in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse onderdelen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren tussen €569 tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer je een complete set in 1 wilt kopen. Hierbij krijg je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op de hardheidsschaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Maar, voor personen met specifieke wensen kan de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Bed 120 200

Emma Sleep heeft een uitgebreid gamma van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de kortingen meestal reeds in de basisprijs zitten verwerkt. Voer dus goed onderzoek alvorens u een aankoop doet, en denk niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Bed 120 200

Naast de slaapmeubels heeft Emma zes verschillende kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de juiste steun. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen geschikt voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen aangezien de klant misschien iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je het ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heb u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt geven aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Bed 120 200 Extra’s

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, welke in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het hetzelfde mogelijk blijkt te zijn om het dekentje om te schoonmaken, is de deken te erg gewichtig ten behoeve van huishoudelijke wasautomaten. Er zijn een tweetal formaten verkrijgbaar van 150×200 cm tevens 240 bij 220 en ook de prijs start bij 165 EUR.

Temp pad

Dankzij het temperatuurpad tool mag het warmtegraad vanaf de bedje worden geregeld. Het machine moet naast het slaapplek om te zijn neergezet en ook mag via 1 afstandsbedieningstoestel wezen aangepast. Daarvan bevinden het batterijen geen standaardgewijs ingesloten. Het kosten vanaf het temperatuurpad ligt op €259 euro’s.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over vier verschillende bedden. Wij zoomen in op het een tweetal meest populaire bedden: Emma O2 en ook de Emma merk Hybrid. Allebei bedden hebben één omvang van 25 centimeter. De O2 heeft één medium naar stevig aard, hetgeen uitstekend aansluit voor zijde en rugzijde slapers.

De hybrid is juist een beetje steviger. Het grootste afwijking tussendoor het een tweetal bedden is het feit dat aan het hybrid één pocketveer laag schijnt toegevoegd.
De kleinste formaat van het Het Emma O2 matras kostprijs 439 euro en tevens het grootste afmeting 1069 euro. Bij het Emma merk Hybrid materas beginnen de tarieven vanuit 899 t/m 2.039 euro. Gelijkend op jij kunt bekijken, gaan de prijzen aanzienlijk verschillend.

Wordt er korting toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma waarborg en welke aspecten worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Bed 120 200

Buiten de matrassen, zijn er verschillende slapen geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrasbeschermer, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede ligging van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen tot gevolg heeft. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend grondig getest door zelfstandige consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat is te wijten door dit vormgeving.

Gedurende de uitvoeringen door is er gewerkt aan meer en meer comfort, steun en temperatuurregulering door het gebruiken van meer vernieuwende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen absorberen, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn vervaardigd van stoffen die goedgekeurd zijn als veilig, eveneens voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het soort last dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg niet alle situaties oplossen, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen voorschotelen.

Wie ongemak ervaart door drukzones (gewoonlijk als een gedeelte van je lichaam wordt belast of gekneld als het teveel massa verdraagt) heeft er gewoonlijk voordeel van om te wisselen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op erg harde matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een goede uitlijning van de ruggengraat, als je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die rugklachten lijdt door een slechte uitlijning van de rug (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te zakken bij de heupen), verlangt doorgaans meer aan een matras dat extra ondersteuning geeft. Het beste is dan één van onze hybride matrassen met veren. Het issue treedt vaker voor bij personen die enigszins zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die simpelweg te veel tijd op zeer versleten, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben veel voordeel bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium een beetje extra kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfort laag en micro-veren, om de voorgaand vermelde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussen een pocket veer en foam?

Zoals als ieder grondstoffen hebben ook vulling en interne veren ieder eigen sterke kanten. Vulling opereert druk verminderend. Indien je een zijdelingse slaper bent en aker het besef ervaart dat je vingers slaperig zijn, is een matras van schuim waarschijnlijk een verbeterde optie voor.

Binnen veren zijn meestal wat vaster en leveren zodoende wat extra steun. Het voornaamste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij beter lucht doorlaat. Wanneer je heel veel zweet of in een heel vochtig milieu verblijft, is de kern met veren absoluut het overwegen waard.

Deze product assortimenten in het algemeen:

De O2 is door het over het algemeen gezien als een gemiddeld hard bed dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als een gemiddeld stevig matras dat het balans hanteert (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorkeur).

De Combinatie Premium is qua ervaring tijdens het liggen het hoogst gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, in welk geval de bovenste laag is aangepast om te een beetje knusser wolkachtig gevoel en dus als zachter (echter toch vaster dan de Originele) is aangemerkt.

Is het juist dat mijn matras een intense lucht kun bezitten?

Inderdaad, als je verse Emma-matras een stank ervaart, is dat erg normaal. De geur staat ongevaarlijk en indien jij het matras 72 uurtjes laat luchten, vervaagt dat geur. Onze artikelen zijn ook OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd en eveneens erkend met het doel baby’s op laten dutten. Derhalve maak u geen enkele zorgen betreffende deze lucht afkomstig van je recente Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van 100 nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen wat solider dankzij hun constructie. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Bed 120 200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️