Bed 140×200 Met Opbergruimte ☑️ 12 OPZIENBARENDE WEETJES

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Deals

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Normaliter biedt Emma altijd een afprijzing, in dit stuk leer je op welke manier je de grootste kortingen en voordeligste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Bed 140×200 Met Opbergruimte:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang research naar slapen. Ontwikkeld om jouw de ideale nachtrust te geven. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Wanneer je overweegt een Emma aan te kopen is het belangrijk om te weten dat er 4 opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Bovendien zit er nog een onderscheid in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. De grootste formaat (200×200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras talrijke formaten verkrijgbaar. Het kleine formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grootste maat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 versus Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. Het originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun je dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Dit zijn de O2-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van deze matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. Het O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De O2 is samengesteld uit diverse soorten schuimen. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig aan de bovenkant van het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder is dit matras uit een dikke laag HRX-schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Bed 140x200 Met Opbergruimte

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan 02 matras. Het enige dat wat verschillend is dan het 02 betreft de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuim met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere techniek voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep hierna toe beweegt. De overige schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar het 02 matras lijkt ons dat de betere aankoop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Emma Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 cm en is samengesteld uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer pocketveringen in vergelijking met de reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer steun en vastheid biedt. Bovendien bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes van van het Emma Hybrid matras. U koopt dit in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en moet wedijveren met de matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Bed 140×200 Met Opbergruimte: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds deze verhoging biedt Emma doorgaans kortingen variërend van 10 tot maar liefst 45%. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze nog steeds een winstgevend bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van vier handvatten en kan bij 60°C gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof gecontroleerd werd op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep biedt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype binnen de bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische uitstraling. bed moet een stevige ondersteuning bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 euro tot €379. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een minimalistisch design dat maakt dat het bed in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse onderdelen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder zonder. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen van €569 en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als u alles in 1 wilt ontvangen. Hierbij ontvang t namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is is dit de variant met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op een schaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met specifieke wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Bed 140×200 Met Opbergruimte

Emma heeft een uitgebreid gamma aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zijn verwerkt. Voer dus goed research alvorens u een aankoop doet, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Bed 140x200 Met Opbergruimte

Buiten de slaapmeubels heeft Emma zes diverse kussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte steun. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen omdat de klant wellicht wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heb je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Bed 140×200 Met Opbergruimte Extra’s

Naast het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks dat hetzelfde denkbaar blijkt te zijn om de dekentje te wassen, is de dekbed te zwaar voor huiselijke wasserettes. Er een tweetal formaten beschikbaar voor aankoop vanaf 150 bij 200 centimeter en 240×220 en ook de kosten start op 165 euro EUR.

Temp pad

Met behulp van het temperatuurpad gereedschap kunnen het warmtegraad van de bedden wezen beheerd. Het apparaat hoort vlakbij het slaapplek te wezen geplaatst plus mogen met één afstandbediening zijn aangepast. Daarvan zijn het energiecellen niet echt standaardgewijs bijgevoegd. De kostprijs vanaf het temperatuurpad ligt op 259 euro EUR.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft vier diverse materassen. Wij concentreren in op het 2 meest populaire materassen: Emma O2 en tevens de Emma bedrijf Hybrid. Beide matrassen kennen ’n dikte van 25. De O2 kent ’n gemiddeld naar vast karakter, dat prima past bij zijde en tevens rugzijde slapers.

De gemengde schijnt precies iets steviger. De belangrijkste verschil tussenin het twee bedden blijkt het feit dat aan het gemengde een pocketveer niveau blijkt toegevoegd.
Het kleinere afmeting vanaf de Emma O2 bed kostprijs €439 en ook het grootst formaat 1.069 euro. Bij Emma merk Hybrid bed vangen aan de kosten vanuit 899 euro t/m 2039 euro. Net als jij mag bekijken, bewegen het kosten krachtig uiteenlopend.

Worden er korting toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma garantieperiode en welke onderdelen wordt er onder de garantie vallen?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Bed 140×200 Met Opbergruimte

Behalve de matrassen, zijn er verschillende nachtrust verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de box, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Verdere slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrasbeschermer, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ligging van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten veroorzaakt. Al onze bestsellers zijn niet alleen diepgaand getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat is te danken door dit design.

Door de uitvoeringen door is er gewerkt aan steeds meer comfort, ondersteuning en warmteregulering door het toevoegen van meer vernieuwende materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen doven, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn geproduceerd van materialen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor individuen met pijn in de rug of pijn?

Dit ligt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het soort pijn dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg geen omstandigheden oplossen, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen aanbieden.

Personen die pijn voelt door drukplekken (gewoonlijk wanneer een gedeelte van je lijf wordt overbelast of afgekneld als het overmatig massa verdraagt) heeft er meestal baat bij om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op zeer vaste matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Hoewel ze zachter zijn, worden zulke matrassen toch aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een correcte positionering van de ruggengraat, mocht je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die rugpijn lijdt door een onjuiste positionering van de ruggengraat (doorgaans als een matras te zacht is en begint door te zakken bij de heupen), nood doorgaans meer aan een matras dat extra ondersteuning geeft. Het meest geschikt is dan één van onze hybride matrassen met veren. Het vraagstuk komt regelmatig voor bij mensen die een beetje zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die gewoon te lang op zeer oude, misvormde matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben veel baat bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium een beetje extra belang heeft met een dikkere comfortlaag en micro-veren, om de eerder genoemde drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussenin een pocketvering en vulling?

Net gelijk ieder materialen hebben ook vulling en binnenveren ieder afzonderlijk krachtige punten. Schuim werkt drukverlagend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het gevoel ervaart dat je hand slaperig zijn, is een matras van schuim vermoedelijk een betere alternatief voor jou.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat vaster en leveren zodoende wat extra steun. Het grootste pro van de binnenveringskern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Indien je overvloedig zweet of in een zeer dampig klimaat leeft, is de kern met veren vast en zeker het bekijken waard.

Deze productreeksen in het algemeen:

De O2 is door het in het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard matras dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Originele Hybride wordt aangemerkt als een medium stevig matras dat het midden hanteert (hieraan geven de grootste deel van de mensen de keuze).

De Hybride Premium is wat betreft liggevoel het meeste gelijkwaardig met de Original Hybrid, terwijl de boven laag aan de bovenkant is aangepast om te een wat gezelliger gevoel van wolken en dientengevolge als softer (echter nog vaster dan de Original) wordt gezien als beschouwd.

Klopt dat mijn matras een krachtige stank kun hebben?

Ja, als je verse Emma-slaapoppervlak een geur ervaart, staat dat erg gebruikelijk. Die geur staat ongevaarlijk en wanneer jij de slaapoppervlak 72 uurtjes toelaat ventileren, vervaagt dat geur. Onze items zijn OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd als en eveneens erkend om baby’s op het om dutten. Dus maakt je geen bezorgdheden over deze lucht uit jouw recente Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen wat solider dankzij hun bouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen inbegrepen. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Bed 140×200 Met Opbergruimte

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️