Bed 160 X 210 ➡️ 11 ONGEBRUIKELIJKE FEITJES

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Promoties

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma altijd een afprijzing, in dit artikel leer je hoe je de beste afprijzingen en voordeligste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Bed 160 X 210:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang studie naar slapen. Gecreëerd om je de ideale slaap te geven. Val in slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale steun van diverse lichaamsvormen. De matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De variaties tussen de Emma madrastypes Als je besluit een Emma te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit er wel een onderscheid in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleine maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. Het grote maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor elk matras verschillende maten te koop. Het kleinste formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grootste maat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. De orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan u dan nog wel kopen op de website? Hieronder vallen het 02-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van dit matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit verschillende types schuim. Er is een klein Airgocell schuimlaag aanwezig aan de bovenkant van het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder is het matras uit een dikke plak HRX-schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Bed 160 X 210

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het O2 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van de 02 betreft de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van techniek van matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De overige lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar het 02 matras schijnt het voor ons dat de betere koop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer pocketveringen in vergelijking met het standaard Emma Hybrid matras, waardoor het matras meer ondersteuning en vastheid biedt. Bovendien bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die soepeler is in vergelijking met de hoes van van het Emma Hybrid matras. U koopt dit matras in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma matras is de Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en moet wedijveren met de matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Bed 160 X 210: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds deze prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingen variërend van 10% tot zelfs 45. Een korting van 20% is dan ook een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk om tot 45% korting te geven en nog steeds een succesvol onderneming blijven?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van 4 handige handvatten en bij 60 graden gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd werd op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed binnen de bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een goede ondergrond bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 euro tot €379. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij je interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een minimalistisch design dat ervoor zorgt dat het bed in vrijwel elke slaapkamer past. Er bestaan diverse elementen voorhanden die toe te voegen aan het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder zonder. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren tussen €569 en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als je alles in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens de schaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met specifieke wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Bed 160 X 210

Emma Sleep heeft een breed gamma van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de kortingen vaak al in de basisprijs zijn verwerkt. Doe dus goed research alvorens je een beslissing neemt, en vergeet niet om ook andere merken te overwegen.

Emma kussen

Bed 160 X 210

Naast de slaapmeubels heeft Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de juiste steun. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen geschikt voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen omdat de consument wellicht iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heb u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil geven aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Bed 160 X 210 Accessoires

Naast de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, die in alle maten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het feit dat hetzelfde haalbaar blijkt te zijn te de dekbed te reinigen, is de dekentje te erg zwaarwegend ten behoeve van binnenlandse wasautomaten. Er bestaan een tweetal afmetingen beschikbaar voor aankoop van 150×200 centimeter en 240×220 en ook de kosten start op 165 euro’s.

Temp pad

Met de temp pad instrument mag de warmte vanaf het bed wezen geregeld. Het machine hoort naast de het slaapplek te worden neergezet plus kan door middel van een afstandsbediening zijn bijgesteld. Daarvan zijn de energiecellen niet echt standaard inbegrepen. Het prijs vanaf het tempereerpad bedraagt 259 euro euro.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft een viertal uiteenlopende matrassen. Wij concentreren in het twee populairste matrassen: Het Emma O2 en het Emma Hybrid. Allebei matrassen bezitten één diktegraad vanaf 25 centimeter. De O2 heeft een middelmatig naar vast aard, dat prima geschikt is bij zijde en achterkant slapers.

Het gemengde blijkt juist iets harder. Het grote verschil tussenin het twee matrassen schijnt het feit dat op het hybrid ’n pocketvering niveau blijkt geïntegreerd.
Het minste afmeting van de Het Emma merk O2 bed kost 439 euro en ook het grootste formaat 1.069 euro. Bij Emma Hybrid matras vangen aan het kosten vanaf 899 euro tot 2039 euro. Gelijkend op je kunt bekijken, gaan het prijzen sterk uiteen.

Wordt er korting gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur biedt Emma garantie en welke onderdelen wordt er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybride, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Bed 160 X 210

Naast de matrassen, zijn er andere nachtrust verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee toppers.

Andere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbeschermer, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen teweegbrengt. Allemaal onze bestsellers zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door autonome consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat komt door dit vormgeving.

Gedurende de uitvoeringen door is er toegepast aan toenemend comfort, ondersteuning en warmtebeheersing door het toevoegen van aanvullende innovatieve materialen. Daarnaast zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen dempen, supermakkelijk schoon te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn gemaakt van materialen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het vorm ongemak dat je hebt.

We kunnen helaas geen gevallen oplossen, maar we kunnen je echter wat adviezen geven.

Personen die pijn ervaart door drukplekken (doorgaans indien een deel van je fysiek wordt overbelast of gekneld als het te veel massa verdraagt) heeft er gewoonlijk nut van om te wisselen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer harde matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden deze matrassen nog altijd aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede positionering van de ruggengraat, mocht je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die rugpijn heeft door een verkeerde uitlijning van de ruggengraat (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en start door te verzakken bij de heupzone), heeft vaak meer aan een matras dat extra support geeft. Het meest geschikt is vervolgens eentje van onze hybride matrassen met pocketveren. Het vraagstuk komt regelmatig voor bij mensen die enigszins zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die simpelweg te lange tijd op erg verouderde, verwrongen matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben veel profijt bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium enigszins extra kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfort laag en kleine veren, om de eerder besproken drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussenin een pocketvering en foam?

Zoals gelijk alle materialen hebben ook schuim en binnen veren ieder eigen sterk kanten. Vulling functioneert drukverlagend. Indien je een zijslaper bent en regelmatig het besef krijgt dat je handen slapen, is een matras van schuim wellicht een verbeterde keuze voor jou.

Binnen veren zijn doorgaans wat steviger en leveren hierdoor wat extra ondersteuning. Het grootste pro van de binnenvering kern is dat hij efficiënter ventileert. Indien je overvloedig zweet produceert of in een heel vochtig klimaat verblijft, is de kern met veren vast en zeker het overwegen waard.

De product assortimenten in het algemeen:

De O2 is in het algemeen gezien als een gemiddeld hard bed dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als aangemerkt als een medium-stevig matras dat het balans behoudt (hieraan voorkeur geven aan de meesten de voorkeur).

De Hybride Premium is qua ervaring tijdens het liggen het meest gelijk met de Original Hybrid, terwijl de boven opperste laag is aangepast voor om een enigszins warmer wolkengevoel en dientengevolge als softer (desalniettemin toch steviger dan de Originele) is gezien.

Klopt dat mijn persoonlijke matras een intense stank kan bezitten?

Inderdaad, wanneer uw nieuwe Emma-slaapoppervlak een lucht heeft, is dat heel normaal. Het geur staat onbedreigend en indien u de matras tweeënzeventig uren laat luchten, vervaagt dat stank. Ons producten zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd als en tevens toegestaan voor het doel zuigelingen op toelaten dutten. Derhalve maak jij geen enkele zorgen over het stank uit uw verse Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen wat steviger dankzij hun constructie. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Bed 160 X 210

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️