Bed 160 ✔️ 6 OPVALLENDE TRUCS

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Kortingen

De Beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma altijd een afprijzing, in dit artikel lees je hoe je de hoogste afprijzingen en voordeligste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Bed 160:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren research naar slapen. Ontwikkeld om jou de ideale nachtrust te geven. Slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en extra solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest betaalbare matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale steun van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Wanneer je overweegt een Emma aan te kopen is het essentieel om te weten dat er vier keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Bovendien zit er nog een verschil in kosten. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste variant (180×200 cm) voor €459. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste variant (200×200 cm) voor €1.069.

De kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grootste formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras tal van maten te koop. De kleinere maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grootste maat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 versus Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. Het originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun u dan nog wel kopen bij de website? Dit betreft het 02-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van dit matras van een eigen review voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. Het O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De O2 is samengesteld uit verschillende types schuimen. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan het bovenkant van het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat dit matras uit een dik laag HRX schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Bed 160

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan O2 matras. Het enige wat anders is dan de O2 betreft de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van technologie van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep hierna toe beweegt. De overige lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar het O2 matras schijnt ons dat de betere aankoop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveringen dan het reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra steun en vastheid biedt. Daarnaast bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit matras in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Bed 160: Aanbieding op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds deze prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingen tussen 10 tot maar liefst 45. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze toch een winstgevend bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma-matrassen heeft een grijze zij- bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van vier handvatten en kan bij 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd werd op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bed uit de Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een stevige ondersteuning bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 euro en €379 euro. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net in je interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een minimalistisch design dat ervoor zorgt dat het in vrijwel elke slaapkamer past. Er bestaan diverse onderdelen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren van €569 en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als u een complete set in 1 wilt kopen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een topper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens een schaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met andere wensen is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Bed 160

Emma biedt een breed gamma aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de aanbiedingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Doe dus goed research voordat je een aankoop neemt, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Bed 160

Naast de bedden biedt Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de correcte steun. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor elke soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden aangezien de consument misschien iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u de ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heeft u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt bieden aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Bed 160 Accessoires

Naast de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, welke in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel dat het denkbaar is te de dekentje te reinigen, is de dekbed te gewichtig gedurende binnenlandse wasserettes. Er zijn twee afmetingen verkrijgbaar van 150×200 cm en 240×220 plus het kosten start op 165 EUR.

Temp pad

Met behulp van het temp pad gereedschap kunnen het warmte van de bedje wezen beheerd. Het toestel dient naast de het slaapplek te zijn opgesteld plus mag via één afstandbediening wezen aangepast. Hiervan zijn het batterijen geen standaard inbegrepen. De kosten vanaf het tempereerpad bedraagt 259 euro euro.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit een viertal diverse bedden. Wij concentreren in op het een tweetal favoriete bedden: Het Emma O2 en tevens het Emma bedrijf Hybrid. Allebei matrassen hebben één diktegraad vanaf 25. De O2 bezit een medium tot ferm eigenschap, dat goed aansluit voor zij en ook rugzijde slapers.

Het hybride blijkt juist een beetje steviger. Het grote afwijking tussendoor het een tweetal materassen is het feit dat aan de gemengde een pocketveer laag is geïntegreerd.
Het kleinste maat van het Het Emma O2 matras kostprijs 439 en ook het grootst maat 1069 euro. de Emma merk Hybrid bed vangen aan de tarieven vanuit €899 tot 2039 euro. Net als u mag bekijken, lopen het prijzen aanzienlijk verschillend.

Worden er prijsverlaging toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma- garantieperiode en welke onderdelen worden er gedekt?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Bed 160

Buiten de matrassen, zijn er meer slaap gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de box, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Verdere slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrasbescherming, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten teweegbrengt. Al onze topsellers zijn niet alleen zorgvuldig getest door autonome consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat komt door dit ontwerp.

Tussen de uitvoeringen door is er gebruikt aan meer en meer gemak, steun en warmteregulering door het toevoegen van aanvullende innovatieve materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen doven, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn gemaakt van stoffen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugpijn of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het soort last dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg niet alle situaties aanpakken, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen geven.

Degenen die last voelt door drukzones (gewoonlijk wanneer een gedeelte van je fysiek wordt beladen of afgekneld als het overmatig belasting draagt) heeft er doorgaans baat bij om te wisselen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op heel vaste matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Alhoewel ze zachter zijn, worden zulke matrassen nog altijd aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een juiste uitlijning van de ruggengraat, mocht je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie pijn in de rug heeft door een onjuiste positionering van de ruggengraat (doorgaans als een matras te zacht is en begint door te zakken bij de heupgebied), verlangt doorgaans meer aan een matras dat bijkomende steun biedt. Het beste is dan eentje van onze hybride matrassen met veren. Het vraagstuk komt regelmatig voor bij individuen die wat zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die gewoon te lange tijd op erg versleten, misvormde matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben enorm profijt bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium een beetje toegevoegde waarde heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en microveren, om de hiervoor besproken drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil ertussen een pocket veer en foam?

Zoals gelijk alle grondstoffen hebben ook foam en binnen veren ieder eigen sterke aspecten. Foam opereert druk reducerend. Wanneer je een zijslaper bent en vaker het gevoel beleeft dat je handen slaperig zijn, is een matras van schuim vermoedelijk een betere alternatief voor jou.

Binnenveringen zijn doorgaans wat harder en leveren hierdoor wat extra support. Het belangrijkste pro van de binnenveringskern is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Als je veel transpireert of in een heel nat klimaat verblijft, is de verenkern vast en zeker het aandacht geven waard.

Deze productreeksen in het algemeen:

De O2 wordt over het in het algemeen beschouwd als een medium-hard bed dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als een medium-stevig slaapoppervlak dat het balans houdt (hieraan kiezen de meesten de keuze).

De Hybrid Premium is wat betreft liggevoel het hoogst gelijkwaardig met de Original Hybrid, waarbij de boven opperste laag is aangepast om een enigszins knusser wolkachtig gevoel en dientengevolge als softer (desalniettemin nog steviger dan de Originele) wordt aangemerkt.

Klopt datgene mijn eigen bed een sterke lucht kan bezitten?

Inderdaad, indien uw recente Emma-bed een stank heeft, staat datgene erg gebruikelijk. De stank is ongevaarlijk en wanneer jij het matras 72 uurtjes laat toe doorluchten, vervaagt deze lucht. Onze producten zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd en tevens toegestaan om zuigelingen op het toelaten slapen. Derhalve maakt u geen zorgen over het lucht van jouw verse Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen wat solider dankzij hun opbouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Bed 160

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️