Bed 90 200 🔴 10 OPMERKELIJKE ZAKEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Kortingscodes

De Beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingscodes

Normaliter geeft Emma altijd een afprijzing, in dit tekst lees je op welke manier je de grootste kortingen en beste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Bed 90 200:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang onderzoek naar slapen. Ontwikkeld om jou de beste nachtrust te bieden. Val in slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en extra solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamstypen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De variaties tussen de Emma madrastypes Als je overweegt een Emma aan te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Bovendien zit wel een verschil in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleine maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. De grote formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er zijn voor elk matras tal van formaten beschikbaar. De kleinste formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grote maat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. Het originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan je dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Hieronder vallen de 02-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van dit matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. Het O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De 02 is samengesteld uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan de bovenkant van het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat dit matras uit een dik plak HRX schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Bed 90 200

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan O2 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van de O2 is de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuim gecombineerd met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van technologie van het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma in deze richting toe beweegt. De andere schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het 02 matras schijnt het voor ons dat de betere koop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveringen dan het reguliere Hybrid matras, waardoor het meer ondersteuning en stabiliteit levert. Bovendien heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die zachter aanvoelt dan de hoes het Emma Hybrid matras. Je koopt dit matras in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat al beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet wedijveren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit matras ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Bed 90 200: Korting op EmmaMatrassen en overige producten

Na deze verhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10 tot maar liefst 45. Een korting van 20% korting is dus een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden en toch een winstgevend bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van 4 handige handvatten en bij 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd werd op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma biedt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed uit alle Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het platform biedt een goede ondersteuning bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net bij je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een minimalistisch design wat maakt dat het in vrijwel ieder slaapkamer past. Er zijn verschillende elementen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen van €569 tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer je alles in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een topper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is dit het bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op een schaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met andere voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Bed 90 200

Emma Sleep heeft een breed gamma van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de kortingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Voer dus goed onderzoek voordat u een aankoop doet, en denk niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Bed 90 200

Buiten de slaapmeubels heeft Emma 6 diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de correcte ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen geschikt voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden aangezien de consument wellicht iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u de gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heeft u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil bieden aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op zij zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Bed 90 200 Accessoires

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, welke in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het hetzelfde mogelijk is om de dekbed te reinigen, is het dekbed te erg zwaar ten behoeve van huishoudelijke wasmachines. Er zijn 2 maten beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 cm tevens 240 bij 220 en ook het kosten begint bij €165 euro.

Temp pad

Met de temp pad instrument kan het warmtegraad vanaf de bedje zijn geregeld. De apparaat hoort naast de het bed om te zijn neergezet en mag door middel van 1 afstandsbedieningstoestel zijn aangepast. Hiervan bestaan de batterijen niet standaard ingesloten. De kosten van de tempereerpad ligt op €259 euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit vier diverse matrassen. We focussen in het 2 favoriete bedden: Het Emma O2 en de Emma bedrijf Hybrid. Allebei bedden hebben ’n dikte vanaf 25 centimeter. Het O2 kent één medium tot ferm eigenschap, hetgeen goed aansluit bij kant en ook rugslapers.

De gemengde schijnt juist iets steviger. De grote onderscheid tussenin het 2 matrassen schijnt het bij het hybride één pocketveringssysteem laagje blijkt geïntegreerd.
Het kleinste formaat vanaf het Het Emma merk O2 materas bedraagt €439 en ook de grootste formaat €1.069. de Emma bedrijf Hybrid bed starten het kosten vanaf 899 euro tot 2.039 euro. Gelijkend op u mag zien, lopen de kosten krachtig uiteenlopend.

Worden er korting aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang biedt Emma waarborg en welke aspecten wordt er onder de garantie vallen?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten heeft het Emmamatras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Bed 90 200

Behalve de matrassen, zijn er verschillende nachtrust geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrascover, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede positie van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten teweegbrengt. Al onze topsellers zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door zelfstandige consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat komt door dit vormgeving.

Door de uitvoeringen door is er gewerkt aan meer en meer comfortabelheid, ondersteuning en warmteregulering door het gebruiken van meer vernieuwende materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen dempen, heel eenvoudig rein te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn vervaardigd van stoffen die erkend zijn als betrouwbaar, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor individuen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het type ongemak dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg niet gevallen oplossen, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen geven.

Degenen die pijn voelt door drukzones (meestal indien een deel van je lijf wordt beladen of afgekneld als het overmatig massa draagt) heeft er gewoonlijk voordeel van om over te stappen naar een zachter matras.

Zijslapers die op erg stevige matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Ondanks dat ze zachter zijn, worden deze matrassen toch beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede uitlijning van de wervelkolom, indien je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die rugklachten lijdt door een onjuiste alignering van de wervelkolom (meestal als een matras te zacht is en start door te verzakken bij de heupen), nood doorgaans meer aan een matras dat meer support verleent. Het beste is vervolgens één van onze hybride matrassen met springveren. Het probleem treedt regelmatig voor bij individuen die wat zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die simpelweg te lange tijd op zeer oude, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben veel profijt bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium een beetje extra kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en micro-veren, om de voorgaand vermelde drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussenin een pocketvering en vulling?

Zoals als elk materialen hebben ook vulling en interne veren ieder afzonderlijk sterk kanten. Vulling functioneert druk verminderend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het sensatie beleeft dat je hand slaperig zijn, is een schuimmatras wellicht een verbeterde optie voor.

Interne veren zijn meestal wat vaster en bieden hierdoor wat extra steun. Het voornaamste voordeel van de binnenveringskern is dat hij efficiënter ventileert. Indien je overvloedig zweet of in een erg dampig weer verblijft, is de verenkern vast en zeker het aandacht geven waard.

De genoemde product assortimenten in het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het over het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Originele Hybride wordt beschouwd als een gemiddeld stevig bed dat het evenwicht houdt (hieraan voorkeur geven aan de meesten de keuze).

De Hybride Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het meeste gelijk met de Originele Hybride, waarbij de bovenste laag is aangepast voor voor een wat knusser wolkachtig gevoel en daarom als zachter (desalniettemin nog vaster dan de Original) wordt gezien als beschouwd.

Is het waar datgene mijn matras een intense geur kun hebben?

Inderdaad, indien jouw nieuwe Emma-matras een lucht heeft, staat dat heel normaal. Die geur is ongevaarlijk en als jij hetzij matras tweeënzeventig uren laat toe doorluchten, verdampt die stank. Onze eigen producten zijn ook OEKO-TEX 100, categorie 1 met certificaat en ook erkend met het doel zuigelingen op de te dutten. Dus maak je je geen enkele bekommeringen over het stank afkomstig van jouw recente Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van 100 nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen enigszins steviger dankzij hun constructie. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te selecteren of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Bed 90 200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️