Bed Een Persoon ᐅ 5 VERBORGEN TIPS

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Kortingen

De Beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma steeds een afprijzing, in dit stuk ontdek je op welke manier je de beste afprijzingen en beste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Bed Een Persoon:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang studie naar slapen. Gemaakt om je de beste nachtrust te bieden. Slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Als je denkt een Emma aan te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit nog een verschil in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote variant (180×200 cm) voor €459. De kleinere variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleine maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. De grootste formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er zijn voor ieder matras talrijke formaten beschikbaar. Het kleinste maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grootste formaat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. De orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun u dan nog wel kopen op de website? Hieronder vallen het 02-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van dit matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit diverse types schuim. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig aan de matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat het matras uit een dikke plak HRX schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Bed Een Persoon

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan 02 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van het 02 is de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze maakt het het een hybrid matras. Er wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere technologie voor het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma Sleep in deze richting beweegt. De andere schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras schijnt het voor ons dat een betere aankoop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 cm en bestaat uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer pocketveren dan de standaard Emma Hybrid matras, waardoor het extra steun en stabiliteit levert. Daarnaast bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma matras is de Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat al verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit matras ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Bed Een Persoon: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en overige producten

Sinds die verhoging geeft Emma standaard kortingen variërend van 10% tot zelfs 45%. Een korting van 20% korting is dus een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven terwijl ze toch een succesvol onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met vier handvatten en kan op 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof getest is op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma biedt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype uit de Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische uitstraling. bed moet een goede ondergrond bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 en €379 euro. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net bij je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een minimalistisch ontwerp dat maakt dat het bed past in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende onderdelen voorhanden om toe te voegen bij het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen tussen €569 tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer je een complete set in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens de schaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Maar, voor personen met andere voorkeuren is de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Bed Een Persoon

Emma biedt een uitgebreid assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de aanbiedingen vaak al in de basisprijs zitten verwerkt. Doe dus goed onderzoek alvorens je een beslissing doet, en vergeet niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Bed Een Persoon

Buiten de bedden heeft Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte steun. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de consument wellicht wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u de ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heeft u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar zij zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Bed Een Persoon Extra’s

Naast het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, die in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het hetzelfde mogelijk blijkt te zijn te het dekentje om te schoonmaken, blijkt de dekentje te gewichtig gedurende huishoudelijke wasmachines. Er bestaan twee formaten beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 centimeter alsook 240 bij 220 en ook het kosten vangt aan bij 165 EUR.

Temp pad

Met de temperatuurpad gereedschap kunnen de warmtegraad van de bedden worden beheerd. Het toestel hoort vlakbij het bedden te zijn neergezet en mag met 1 afstandsbedieningstoestel zijn versteld. Hiervan zijn het energiecellen niet echt standaard ingesloten. Het prijs vanaf het temp pad is 259 euro euro’s.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft vier uiteenlopende bedden. Wij zoomen in op het 2 populairste materassen: Het Emma merk O2 en tevens de Emma merk Hybrid. Allebei matrassen bezitten een dikte vanaf 25 cm. De O2 kent ’n middelmatig naar stevig karakter, hetgeen prima geschikt is bij zij en tevens rugzijde slapers.

De hybrid schijnt net enigszins steviger. De belangrijkste onderscheid tussen de 2 bedden is het feit dat aan de hybride ’n pocketveringssysteem laag blijkt geïntegreerd.
De kleinere afmeting vanaf het Het Emma merk O2 matras kost 439 euro en tevens het grote formaat 1069 euro. de Emma bedrijf Hybrid materas starten de prijzen vanuit 899 euro tot €2.039. Zoals u kan aanschouwen, gaan de prijzen aanzienlijk verschillend.

Wordt er kortingen toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang verstrekt Emma- garantie en welke onderdelen worden er gedekt?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Bed Een Persoon

Behalve de matrassen, zijn er verschillende slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de box, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrasbeschermer, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte positie van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten tot gevolg heeft. Allemaal onze topsellers zijn niet uitsluitend diepgaand getest door autonome consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat komt door dit vormgeving.

Door de varianten door is er toegepast aan steeds meer gemak, steun en temperatuurregulering door het toevoegen van extra vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen dempen, supermakkelijk rein te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn geproduceerd van stoffen die erkend zijn als betrouwbaar, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor individuen met pijn in de rug of pijn?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het vorm last dat je ervaart.

We kunnen helaas niet alle situaties oplossen, maar we kunnen je toch wat adviezen aanbieden.

Personen die pijn voelt door drukzones (gewoonlijk als een deel van je lijf wordt belast of afgekneld als het te veel massa ondersteunt) heeft er doorgaans voordeel van om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op heel harde matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen toch aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste alignering van de rug, als je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugklachten heeft door een verkeerde alignering van de ruggengraat (meestal als een matras te zacht is en start door te verzakken bij de heupgebied), verlangt doorgaans meer aan een matras dat extra ondersteuning verleent. Het meest passend is daarna eentje van onze combinatie matrassen met veren. Het issue doet zich vaker voor bij mensen die wat zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die gewoon te lang op erg versleten, misvormde matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben enorm voordeel bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium een beetje toegevoegde kwaliteit heeft met een dikker comfort laag en kleine veren, om de eerder besproken drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussenin een pocketvering en vulling?

Gelijk zoals ieder materialen hebben ook foam en binnenveren elk afzonderlijk sterke kanten. Schuim werkt drukverlagend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het sensatie krijgt dat je handen slapen, is een schuim matras vermoedelijk een superieure keuze voor jou.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat vaster en bieden hierdoor wat meer steun. Het grootste voordeel van de binnenvering kern is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Als je overvloedig zweet of in een zeer vochtig milieu woont, is de kern met veren vast en zeker het bekijken waard.

De genoemde product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 is in het over het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard matras dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Original Hybrid wordt aangemerkt als een medium stevig bed dat het evenwicht houdt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorkeur).

De Combinatie Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Original Hybrid, waarbij de bovenste opperste laag is aangepast om een beetje knusser wolkachtig gevoel en daarom als softer (maar nog steviger dan de Original) wordt gezien.

Is het waar datgene mijn eigen bed een sterke stank mag bezitten?

Ja, wanneer uw verse Emma-bed een lucht bezit, ligt het feit dat heel gebruikelijk. Het stank ligt ongevaarlijk en indien jij de slaapoppervlak tweeënzeventig uurtjes toelaat luchten, vervaagt dat lucht. Onze items zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd en eveneens toegestaan met het doel baby op laten rusten. Dus maak u niet bezorgdheden betreffende deze lucht van jouw nieuwe Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen iets steviger dankzij hun opbouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Bed Een Persoon

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️