Bed Lattenbodem ᐅ 6 SNELLE FEITJES

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Deals

De beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans biedt Emma altijd een korting, in dit artikel leer je op welke manier je de hoogste kortingen en beste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Bed Lattenbodem:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren research naar slapen. Ontwikkeld om jouw de beste slaap te bieden. Doeze sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Indien je overweegt een Emma aan te kopen is het belangrijk om te weten dat er vier opties zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Bovendien zit nog een verschil in kosten. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote variant (180×200 cm) voor €459. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. De grootste formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor elk matras tal van formaten te koop. De kleinere maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grootste maat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma. Het originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun je dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit betreft de 02-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. Het 02 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De O2 bestaat uit diverse types schuim. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aanwezig van het bovenkant van het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder is dit matras uit een dik plak HRX schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Bed Lattenbodem

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het 02 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van het O2 is de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze maakt het een hybrid matras. Er wordt immers schuim gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep in deze richting beweegt. De andere schuimlagen in het matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar het O2 matras schijnt ons dat een betere aankoop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 cm en bestaat uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveren in vergelijking met de standaard Emma Hybrid matras, waardoor het matras meer steun en stabiliteit biedt. Daarnaast bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. U koopt dit in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma matras is de Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en moet wedijveren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Bed Lattenbodem: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds die verhoging geeft Emma standaard kortingen tussen 10 tot zelfs 45. Een 20% is dus een sigaar van eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden terwijl ze nog steeds een succesvol onderneming blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van vier grepen en kan bij 60 graden gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel getest werd op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma verkoopt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bed uit de Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het platform moet een goede ondersteuning bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 tot €379 euro. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net bij je interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een eenvoudig design wat maakt dat het past in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse onderdelen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen van de €569 euro en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer u een complete set in 1 wilt kopen. Hierbij ontvang je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens de hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Bed Lattenbodem

Emma heeft een breed gamma van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zitten verwerkt. Doe dus voldoende research voordat je een beslissing doet, en denk niet om ook andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Bed Lattenbodem

Buiten de slaapmeubels biedt Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de correcte steun. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen omdat de consument wellicht wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u het gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heeft u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Bed Lattenbodem Extra’s

Buiten de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, die in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande dat het denkbaar schijnt te zijn te de deken te reinigen, blijkt de dekentje te erg zwaar ten behoeve van huishoudelijke wasautomaten. Er bestaan twee maten beschikbaar vanaf 150×200 centimeter en 240×220 en de prijs begint op €165 euro’s.

Temp pad

Met behulp van de tempereerpad instrument kan de temperatuur vanuit het bedje zijn beheerd. Het apparaat moet naast de slaapplek om te wezen opgesteld plus kan met 1 afstandsbedieningstoestel worden versteld. Hiervan zijn de accu’s geen standaardgewijs bijgevoegd. De kosten vanaf het tempereerpad bedraagt €259 euro.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft 4 diverse bedden. Wij concentreren in het een tweetal meest populaire bedden: Het Emma merk O2 en ook het Emma bedrijf Hybrid. Beide matrassen hebben een diktegraad van 25. Het O2 heeft ’n middelmatig tot vast eigenschap, wat uitstekend geschikt is voor kant en ook rugslapers.

De hybrid blijkt juist iets harder. Het grootste onderscheid tussenin de 2 matrassen schijnt dat bij de hybride ’n pocketveringssysteem laag blijkt toegevoegd.
Het kleinere afmeting vanaf het Emma O2 materas kostprijs 439 euro en tevens het grootste formaat 1069 euro. Bij Emma Hybrid matras beginnen de prijzen vanuit €899 t/m €2.039. Net als je mag zien, bewegen de kosten krachtig uiteenlopend.

Wordt er prijsverlaging gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma- garantieperiode en welke aspecten worden er vergoed?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Bed Lattenbodem

Naast de matrassen, zijn er andere slapen verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrasbeschermer, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten tot gevolg heeft. Allemaal onze bestsellers zijn niet enkel diepgaand getest door autonome consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat is te wijten door dit ontwerp.

Gedurende de modellen door is er toegepast aan toenemend gemak, steun en temperatuurregulering door het toevoegen van aanvullende vernieuwende materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen doven, heel eenvoudig proper te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn vervaardigd van stoffen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor mensen met pijn in de rug of pijn?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het soort ongemak dat je hebt.

We kunnen helaas niet gevallen verhelpen, maar we kunnen je echter wat adviezen aanbieden.

Personen die last voelt door drukpunten (meestal als een gedeelte van je fysiek wordt belast of afgesloten als het te veel belasting verdraagt) heeft er gewoonlijk nut van om over te stappen naar een zachter matras.

Zijslapers die op zeer harde matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Hoewel ze soepeler zijn, worden zulke matrassen nog altijd gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een goede uitlijning van de wervelkolom, indien je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie pijn in de rug ervaart door een onjuiste positionering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te zacht is en start door te zakken bij de heupgebied), nood meestal meer aan een matras dat meer support geeft. Het meest passend is dan eentje van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk komt vaker voor bij mensen die een beetje zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die simpelweg te veel tijd op erg versleten, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben veel baat bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium enigszins meer belang heeft met een dikker comfortabele laag en kleine veren, om de voorgaand besproken drukpunten issues te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid ertussen een pocketveer en foam?

Net gelijk alle stoffen hebben ook vulling en interne veren hun eigen sterke punten. Schuim werkt druk reducerend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het gevoel krijgt dat je hand tintelen, is een schuim matras waarschijnlijk een betere alternatief voor jou.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat steviger en bieden hierdoor wat extra steun. Het grootste pro van de binnenvering kern is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Indien je heel veel zweet produceert of in een erg dampig milieu leeft, is de verenkern absoluut het aandacht geven waard.

De product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 is in het algemeen aangemerkt als een medium hard matras dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Original Hybrid is beschouwd als een gemiddeld stevig matras dat het midden behoudt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybride Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het meest gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de bovenste laag is aangepast voor voor een wat gezelliger wolkachtig gevoel en dientengevolge als softer (desalniettemin toch vaster dan de Original) is gezien.

Is het juist datgene mijn eigen bed een sterke geur kan hebben?

Klopt, indien jouw nieuwe Emma-bed een geur bezit, staat datgene zeer gebruikelijk. De lucht staat onschadelijk en als jij de bed twee en zeventig uurtjes laat luchten, verdwijnt die stank. Onze artikelen zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd als en ook goedgekeurd voor het doel zuigelingen op de te rusten. Dus maak je geen zorgen betreffende deze geur uit je nieuwe Emma bed

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet perfect voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen enigszins steviger vanwege hun bouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Bed Lattenbodem

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️