Bed Modern ➡️ 9 VREEMDE GEHEIMEN

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Recensies en Aanbiedingen

De Beste Emma deals, prijzen, afprijzingen en kortingsbonnen

Standaard biedt Emma steeds een korting, in dit stuk leer je op welke manier je de hoogste afprijzingen en aantrekkelijkste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Bed Modern:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang research naar slaap. Gemaakt om jouw de beste nachtrust te geven. Doeze sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je gewichtloos door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller voordelige matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale steun van diverse lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Wanneer je overweegt een Emma aan te kopen is het essentieel om te weten dat er 4 opties zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit wel een verschil in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. De grote maat (200 x 200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er zijn voor ieder matras tal van formaten verkrijgbaar. Het kleinste maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grootste formaat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. Het originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan u dan nog wel kopen op hun eigen website? Hieronder vallen de O2-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van dit matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. Het 02 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De 02 bestaat uit diverse types schuim. Er is een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan de matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat dit matras uit een dik laag HRX-schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Bed Modern

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het O2 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van de 02 is de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuim met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere technologie van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna beweegt. De overige lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar de O2 matras lijkt ons dat de betere koop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Emma Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 cm en bestaat uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveren in vergelijking met de reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra steun en stabiliteit biedt. Bovendien bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter is dan de hoes van van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en moet concurreren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit matras ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Bed Modern: Korting op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze verhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10 en maar liefst 45%. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven en nog steeds een succesvol bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij- bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met 4 handige grepen en bij 60°C gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof gecontroleerd is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bed uit de bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische look and feel. Het bedframe moet een stevige ondersteuning bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een minimalistisch design wat ervoor zorgt dat het bed in vrijwel ieder slaapkamer past. Er bestaan verschillende elementen voorhanden om toe te voegen aan het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen van €569 tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als je alles in 1 wil ontvangen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is dit de variant met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op een hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met andere voorkeuren kan de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Bed Modern

Emma Sleep biedt een breed gamma van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de kortingen meestal al in de basisprijs zitten inbegrepen. Doe dus goed onderzoek voordat u een aankoop doet, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Bed Modern

Buiten de bedden biedt Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste steun. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden aangezien de klant misschien iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u de gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heb u ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt geven aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Bed Modern Extra’s

Naast de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, die in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het hetzelfde mogelijk schijnt te zijn te de dekbed te schoonmaken, blijkt de dekentje te zwaarwegend voor huishoudelijke wasserettes. Er bestaan twee afmetingen beschikbaar van 150 bij 200 cm alsook 240×220 plus de prijs vangt aan op 165 EUR.

Temp pad

Met het tempereerpad gereedschap mag de temperatuur vanuit het bed zijn gereguleerd. De toestel hoort naast de het bedden te zijn neergezet plus kan met een afstandbediening wezen bijgesteld. Daarvan bevinden het energiecellen niet echt standaardmatig ingesloten. De kostprijs van het temperatuurpad is €259 euro.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over vier diverse matrassen. We zoomen in op de 2 favoriete matrassen: Emma O2 en het Emma merk Hybrid. Allebei matrassen kennen één dikte vanaf 25. De O2 heeft één middelmatig naar ferm aard, dat uitstekend past voor zij en ook rugslapers.

Het hybride schijnt net enigszins steviger. De grootste afwijking tussendoor het een tweetal bedden schijnt het aan het gemengde een pocketveer niveau blijkt toegepast.
De kleinere formaat vanaf het Het Emma merk O2 bed bedraagt €439 en tevens het grootst afmeting 1069 euro. Bij Emma Hybrid matras starten het tarieven van 899 tot en met 2.039 euro. Net als je kunt bekijken, bewegen de tarieven sterk uiteen.

Worden er prijsverlaging gegeven op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd verstrekt Emma- garantieperiode en wat worden er onder de garantie vallen?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Bed Modern

Behalve de matrassen, zijn er andere slaap verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de box, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Verdere slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrasbescherming, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten veroorzaakt. Al onze bestsellers zijn niet enkel zorgvuldig getest door zelfstandige consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat komt door dit design.

Door de uitvoeringen door is er gewerkt aan toenemend comfortabelheid, steun en warmteregulering door het toevoegen van aanvullende vernieuwende materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen dempen, supermakkelijk rein te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn vervaardigd van stoffen die erkend zijn als onberispelijk, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor personen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaaphouding en het vorm last dat je voelt.

We kunnen helaas niet gevallen aanpakken, maar we kunnen je wel wat adviezen voorschotelen.

Degenen die last voelt door drukpunten (gewoonlijk als een deel van je lichaam wordt beladen of afgekneld als het teveel belasting verdraagt) heeft er doorgaans baat bij om over te stappen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op erg harde matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog steeds gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste alignering van de wervelkolom, als je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die rugklachten ervaart door een verkeerde uitlijning van de rug (doorgaans als een matras te soepel is en begint door te verzakken bij de heupgebied), nood meestal meer aan een matras dat bijkomende support biedt. Het meest geschikt is dan één van onze combinatie matrassen met veren. Het probleem doet zich vaker voor bij personen die wat zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die eenvoudigweg te lang op zeer oude, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben veel profijt bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium enigszins meer belang heeft met een dikker comfortabele laag en kleine veren, om de voorgaand genoemde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid ertussen een pocketvering en foam?

Zoals gelijk alle materialen hebben ook foam en binnenveren ieder unique sterk punten. Vulling functioneert druk reducerend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het besef ervaart dat je handen slaperig zijn, is een matras van schuim wellicht een betere alternatief in jouw geval.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat vaster en bieden zodoende wat extra ondersteuning. Het grootste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij optimaler lucht doorlaat. Wanneer je veel transpireert of in een zeer nat milieu woont, is de verenkern zeker het bekijken waard.

De genoemde product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het algemeen beschouwd als een medium-hard bed dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als aangemerkt als een medium stevig matras dat het evenwicht behoudt (hieraan geven de meesten de voorrang).

De Hybride Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meeste gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de boven laag is aangepast voor te een wat gezelliger wolkengevoel en dus als softer (echter nog steeds vaster dan de Originele) is gezien.

Is het juist datgene mijn eigen slaapoppervlak een intense geur kan hebben?

Klopt, als jouw recente Emma-matras een geur bezit, staat datgene erg gewoon. Het lucht staat ongevaarlijk en indien je het matras twee en zeventig uurtjes laat doorluchten, verdampt die lucht. Ons producten zijn ook OEKO-TEX 100, klasse 1 met certificaat en eveneens erkend met het doel baby’s op om slapen. Derhalve maak je niet bekommeringen betreffende deze stank van uw nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen wat krachtiger dankzij hun bouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Bed Modern

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️