Bed Ombouw 🔴 12 OPMERKELIJKE HACKS

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Deals

De Beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Standaard biedt Emma altijd een korting, in dit stuk leer je hoe je de hoogste kortingen en voordeligste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Bed Ombouw:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren research naar slapen. Ontwikkeld om jou de beste nachtrust te bieden. Slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Wanneer je besluit een Emma te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit er wel een onderscheid in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. De grootste formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras tal van maten te koop. De kleine formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grootste maat (180×210 cm) is €2.149.

Emma 02 versus Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan u dan nog wel kopen op de website? Hieronder vallen het 02-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van deze matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De O2 bestaat uit diverse types schuim. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant van de matras. Daarna door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast is het matras uit een dikke plak HRX-schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Bed Ombouw

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het 02 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van de O2 betreft de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuim met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere techniek van het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting beweegt. De andere schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het O2 matras schijnt het voor ons dat een betere koop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 centimeter en bestaat uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveringen dan de reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer ondersteuning en stabiliteit levert. Daarnaast heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die zachter aanvoelt dan de hoes het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Bed Ombouw: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en andere producten

Na deze verhoging geeft Emma doorgaans kortingen variërend van 10 tot zelfs 45%. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar van eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven terwijl ze nog steeds een succesvol onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van 4 handige handvatten en op 60°C gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof gecontroleerd werd op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bed uit de Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een stevige ondergrond bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net in je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een eenvoudig design wat ervoor zorgt dat het bed past in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse elementen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren tussen de €569 euro tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als u alles in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is dit het variant met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op de hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met specifieke voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Bed Ombouw

Emma Sleep heeft een uitgebreid gamma van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de aanbiedingen vaak al in de basisprijs zitten inbegrepen. Doe dus voldoende research voordat je een aankoop neemt, en vergeet niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Bed Ombouw

Naast de slaapmeubels heeft Emma 6 diverse kussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de correcte steun. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden omdat de klant misschien iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u het gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heb je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Bed Ombouw Extra’s

Naast het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, die in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het hetzelfde haalbaar blijkt te zijn om het dekbed om te wassen, is het dekbed te zwaarwegend gedurende binnenlandse wasautomaten. Er zijn 2 formaten beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 centimeter tevens 240 bij 220 en het kostprijs start op 165 euro.

Temp pad

Dankzij de temp pad gereedschap mag de temperatuur vanuit de bedden wezen gereguleerd. De toestel hoort naast de de bed om te worden neergezet plus mogen met een afstandbediening wezen aangepast. Hiervan bestaan de accu’s niet standaardmatig ingesloten. De kosten van het tempereerpad ligt op 259 euro euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over 4 uiteenlopende matrassen. We concentreren in op de 2 populairste bedden: Het Emma O2 en het Emma bedrijf Hybrid. Beiden materassen hebben een dikte van 25. Het O2 kent één gemiddeld tot ferm eigenschap, dat goed past bij zij en tevens rugslapers.

Het hybrid blijkt net enigszins steviger. De grootste onderscheid tussendoor de 2 matrassen blijkt dat op de hybride ’n pocketveringssysteem laagje schijnt toegepast.
De kleinste afmeting vanaf het Het Emma O2 matras kost €439 en de grootst afmeting 1069 euro. Bij Emma merk Hybrid materas starten het kosten vanaf €899 t/m 2039 euro. Net als jij kunt aanschouwen, lopen de tarieven aanzienlijk uiteenlopend.

Worden er korting aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd verstrekt Emma- waarborg en welke aspecten wordt er gedekt?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Bed Ombouw

Naast de matrassen, zijn er andere nachtrust geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrascover, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen tot gevolg heeft. Elk onze bestsellers zijn niet alleen zorgvuldig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te danken door dit design.

Tussen de varianten door is er toegepast aan steeds meer comfort, support en warmtebeheersing door het invoegen van meer vernieuwende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen doven, supermakkelijk schoon te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn gemaakt van stoffen die goedgekeurd zijn als veilig, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor mensen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamstype, je slaappositie en het vorm ongemak dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg geen omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je toch wat richtlijnen voorschotelen.

Personen die pijn voelt door drukplekken (meestal wanneer een gedeelte van je lichaam wordt overbelast of afgekneld als het overmatig gewicht draagt) heeft er doorgaans baat bij om te veranderen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op heel vaste matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Ondanks dat ze zachter zijn, worden deze matrassen nog steeds beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een correcte alignering van de wervelkolom, indien je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugklachten ervaart door een slechte alignering van de wervelkolom (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en start door te slinken bij de heupgebied), heeft vaak meer aan een matras dat extra support biedt. Het meest geschikt is daarna een van onze hybride matrassen met pocketveren. Het issue komt vaker voor bij mensen die wat zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die gewoon te veel tijd op zeer oude, vervormde matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben heel veel baat bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium iets extra belang heeft met een dikker comfortabele laag en kleine veren, om de hiervoor vermelde drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussen een pocket veer en vulling?

Gelijk gelijk ieder materialen hebben ook foam en interne veren hun eigen sterk kanten. Vulling opereert druk reducerend. Als je een zijdelingse slaper bent en vaker het gevoel krijgt dat je handen slaperig zijn, is een matras van schuim waarschijnlijk een betere keuze voor.

Interne veren zijn doorgaans wat harder en geven zodoende wat toegevoegde ondersteuning. Het belangrijkste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij beter lucht doorlaat. Wanneer je veel zweet produceert of in een heel nat weer leeft, is de kern met veren vast en zeker het overwegen waard.

De genoemde productreeksen in het over het algemeen:

De O2 wordt door het algemeen gezien als een medium-hard matras dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als aangemerkt als een gemiddeld stevig bed dat het midden houdt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybrid Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meeste gelijkwaardig met de Original Hybrid, in welk geval de top laag is aangepast voor om een enigszins warmer gevoel van wolken en dientengevolge als meer zacht (desalniettemin toch steviger dan de Originele) wordt gezien als beschouwd.

Is het juist dat mijn eigen bed een intense lucht mag hebben?

Ja, wanneer uw verse Emma-bed een stank bezit, staat datgene heel gebruikelijk. Die stank staat onbedreigend en indien u het slaapoppervlak tweeënzeventig uur laat ventileren, verdwijnt die stank. Ons artikelen zijn OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd als en eveneens toegestaan voor het doel baby op de toestaan rusten. Derhalve maak je jij niet bezorgdheden aangaande de stank afkomstig van je recente Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen wat krachtiger vanwege hun opbouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Bed Ombouw

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️