Bed Suite Emma Matras ✔️ 7 SNELLE HACKS

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Aanbiedingen

De Beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans biedt Emma altijd een korting, in dit stuk leer je hoe je de grootste kortingen en beste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Bed Suite Emma Matras:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren research naar slapen. Gecreëerd om je de perfecte slaap te geven. Slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en aanvullende solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Wanneer je denkt een Emma aan te schaffen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Bovendien zit er nog een onderscheid in prijs. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste variant (180×200 cm) voor €459. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote variant (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleine maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. Het grootste formaat (200×200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras verschillende formaten verkrijgbaar. De kleinste maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grootste maat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 versus Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. Het originele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan je dan nog wel kopen op hun eigen website? Hieronder vallen de O2-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van dit matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als het Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. De 02 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De 02 is samengesteld uit diverse soorten schuim. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aan de bovenkant aan de matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder bestaat dit matras uit een dikke laag HRX schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Bed Suite Emma Matras

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan O2 matras. Het enige wat anders is dan het 02 betreft de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Er wordt immers schuimlaag met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere technologie voor het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De overige lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de O2 matras schijnt het voor ons dat een betere koop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer pocketveringen in vergelijking met de reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het matras extra steun en vastheid levert. Daarnaast bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes van van het Hybrid matras. U koopt dit in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en moet concurreren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Bed Suite Emma Matras: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds die verhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10% tot maar liefst 45%. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze nog steeds een succesvol bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij- bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van vier grepen en bij 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd werd op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt behalve haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bed binnen alle bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een stevige ondergrond bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 euro en €379. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een minimalistisch design dat maakt dat het in bijna elke slaapkamer past. Er bestaan verschillende elementen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren van €569 en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als je een complete set in 1 wil ontvangen. Hierbij ontvang je namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een topper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is is dit het bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op de hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Echter, voor personen met specifieke wensen kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Bed Suite Emma Matras

Emma Sleep biedt een uitgebreid assortiment van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de aanbiedingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zitten verwerkt. Voer dus voldoende research alvorens u een aankoop neemt, en vergeet niet om eveneens andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Bed Suite Emma Matras

Buiten de slaapmeubels biedt Emma zes verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de juiste ondersteuning. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden omdat de klant wellicht iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u het gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heeft u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt geven aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Bed Suite Emma Matras Extra’s

Buiten het hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog verschillende andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, welke in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks dat het denkbaar schijnt te zijn om de deken te schoonmaken, blijkt het dekentje te zwaarwegend ten behoeve van binnenlandse wasserettes. Er zijn twee afmetingen verkrijgbaar van 150×200 cm alsook 240 bij 220 plus de kosten vangt aan bij 165 euro euro’s.

Temp pad

Met het temp pad gereedschap kunnen het warmtegraad vanaf het bed zijn gereguleerd. Het apparaat moet naast de het slaapplek om te wezen opgesteld en kan via een afstandsbedieningstoestel worden versteld. Van dit bevinden de accu’s niet standaardgewijs bijgevoegd. De kosten van de temp pad ligt op €259 euro’s.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft 4 verschillende materassen. We zoomen in het een tweetal meest populaire matrassen: Emma O2 en ook het Emma merk Hybrid. Beide bedden kennen ’n dikte van 25. Het O2 bezit ’n middelmatig naar vast aard, dat uitstekend geschikt is bij zij en tevens rugzijde slapers.

De gemengde schijnt precies een beetje steviger. De grote verschil tussendoor de twee matrassen schijnt dat bij de gemengde een pocketveringssysteem laagje schijnt toegevoegd.
De minste maat van het Emma O2 materas kostprijs 439 en ook de grote afmeting €1.069. Bij het Emma bedrijf Hybrid materas starten de prijzen van €899 t/m 2039 euro. Zoals jij kan aanschouwen, bewegen het prijzen sterk verschillend.

Wordt er kortingen toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang verstrekt Emma garantie en welke onderdelen worden er gedekt?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Bed Suite Emma Matras

Naast de matrassen, zijn er meer slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee toppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrascover, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten teweegbrengt. Elk onze bestsellers zijn niet alleen diepgaand getest door autonome consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat is te wijten door dit vormgeving.

Tussen de varianten door is er toegepast aan toenemend comfortabelheid, steun en warmtebeheersing door het invoegen van aanvullende vooruitstrevende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen dempen, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn vervaardigd van materialen die gecertificeerd zijn als veilig, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor personen met pijn in de rug of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het vorm last dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg niet alle omstandigheden oplossen, maar we kunnen je toch wat adviezen geven.

Degenen die last ervaart door drukzones (gewoonlijk als een stuk van je lijf wordt overbelast of gekneld als het overmatig gewicht draagt) heeft er gewoonlijk nut van om te veranderen naar een zachter matras.

Zijslapers die op zeer vaste matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen toch aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte uitlijning van de ruggengraat, mocht je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die rugpijn ervaart door een slechte uitlijning van de wervelkolom (meestal als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te verzakken bij de heupgebied), heeft meestal meer aan een matras dat extra ondersteuning geeft. Het beste is daarna één van onze hybride matrassen met pocketveren. Het vraagstuk treedt vaker voor bij mensen die een beetje zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die gewoon te veel tijd op zeer versleten, vervormde matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben enorm voordeel bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium enigszins extra belang heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en kleine veren, om de voorgaand besproken drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussen een pocket veer en vulling?

Net gelijk ieder grondstoffen hebben ook foam en binnenveren hun afzonderlijk sterk punten. Foam werkt drukverlagend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het besef ervaart dat je vingers tintelen, is een schuimmatras wellicht een betere keuze voor jou.

Binnen veren zijn meestal wat vaster en bieden daardoor wat meer ondersteuning. Het voornaamste voordeel van de binnenvering kern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je overvloedig zweet of in een zeer dampig milieu leeft, is de veerkern absoluut het overwegen waard.

De genoemde product assortimenten in het algemeen:

De O2 is over het in het algemeen gezien als een medium-hard bed dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt beschouwd als een medium stevig matras dat het midden houdt (hieraan geven de meeste mensen de voorrang).

De Hybrid Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het meest gelijk met de Original Hybrid, in welk geval de boven laag is aangepast om voor een beetje warmer wolkengevoel en dus als meer zacht (echter nog steeds harder dan de Original) wordt gezien als aangemerkt.

Is het juist dat mijn eigen slaapoppervlak een sterke lucht kan bezitten?

Klopt, indien je nieuwe Emma-matras een geur heeft, is het feit dat erg gewoon. Het stank is onschadelijk en indien jij de matras tweeënzeventig uur toelaat luchten, verdwijnt die geur. Onze eigen artikelen zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 met certificaat en eveneens toegestaan met het doel baby op het te rusten. Dus maak je geen bekommeringen aangaande de geur uit je verse Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen wat solider vanwege hun constructie. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Bed Suite Emma Matras

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️