Bed Topper ➡️ 15 VERBIJSTERENDE FEITEN

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Deals

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma steeds een korting, in dit artikel lees je op welke manier je de hoogste kortingen en voordeligste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Bed Topper:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang research naar slaap. Gemaakt om je de beste slaap te bieden. Doeze sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Wanneer je overweegt een Emma aan te schaffen is het essentieel om te weten dat er 4 opties zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit er wel een verschil in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. Het grote maat (200 x 200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras talrijke maten te koop. De kleinere maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grootste formaat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma 02 versus Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma. Het originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Dit betreft de 02-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van deze matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als het Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. De 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De O2 bestaat uit verschillende soorten schuimen. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aanwezig aan het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder bestaat het matras uit een dikke plak HRX-schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Bed Topper

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan 02 matras. Het enige wat verschillend is ten opzichte van de O2 betreft de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuimlaag met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van technologie van matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma hierna beweegt. De andere schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras lijkt ons dat een betere koop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 centimeter en bestaat uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveringen dan de reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het meer ondersteuning en vastheid levert. Bovendien bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes welke soepeler is dan de hoes van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma matras is de Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met de matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit matras ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Bed Topper: Korting op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds die verhoging geeft Emma doorgaans kortingen tussen 10 en zelfs 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze toch een succesvol bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van vier grepen en op 60 graden gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma biedt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bedtype uit de bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een stevige ondergrond bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 euro en €379 euro. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp dat maakt dat het bed in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende elementen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen van €569 tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als u een complete set in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens de hardheidsschaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met andere voorkeuren kan de verstelbaarheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Bed Topper

Emma biedt een breed gamma van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de kortingen meestal al in de basisprijs zitten verwerkt. Voer dus voldoende research voordat u een aankoop neemt, en denk niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Bed Topper

Buiten de slaapmeubels biedt Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen aangezien de klant wellicht iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je de ervaring geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heeft je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt geven aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Bed Topper Extra’s

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, welke in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het feit dat hetzelfde mogelijk schijnt te zijn om de dekbed te schoonmaken, is de dekbed te zwaarwegend voor binnenlandse wasautomaten. Er twee afmetingen beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 centimeter alsook 240×220 en het kostprijs begint bij €165 euro.

Temp pad

Met het tempereerpad tool kunnen het warmtegraad vanaf het bedden worden geregeld. Het toestel dient naast de slaapplek om te zijn opgesteld en ook kan door middel van 1 afstandbediening zijn bijgesteld. Hiervan bestaan de batterijen niet echt standaardmatig inbegrepen. Het prijs vanaf de temp pad ligt op €259 euro.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over een viertal uiteenlopende materassen. Wij concentreren in op de 2 meest populaire bedden: Emma O2 en tevens het Emma Hybrid. Beide matrassen hebben één diktegraad vanaf 25 cm. Het O2 kent ’n middelmatig naar stevig eigenschap, dat uitstekend geschikt is bij zij en tevens achterkant slapers.

Het hybride is juist iets harder. Het grootste onderscheid tussen de 2 materassen blijkt het op de gemengde een pocketvering laag blijkt toegevoegd.
De kleinste formaat vanaf de Het Emma merk O2 bed kost €439 en tevens het grootst afmeting €1.069. de Emma bedrijf Hybrid materas vangen aan de kosten van 899 tot €2.039. Zoals jij kunt aanschouwen, gaan de tarieven aanzienlijk verschillend.

Worden er korting aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma garantieperiode en welke onderdelen worden er onder de garantie vallen?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Bed Topper

Naast de matrassen, zijn er meer slapen geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Andere slaapaccessoires zijn de kussens, matrasbescherming, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte ligging van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen veroorzaakt. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet enkel zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van gewonnen en dat is te danken door dit vormgeving.

Door de uitvoeringen door is er toegepast aan meer en meer gemak, support en warmteregulering door het toevoegen van meer vernieuwende materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen dempen, heel eenvoudig rein te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn vervaardigd van materialen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor individuen met rugpijn of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het type pijn dat je voelt.

We kunnen jammer genoeg geen gevallen aanpakken, maar we kunnen je wel wat adviezen geven.

Degenen die ongemak voelt door drukzones (doorgaans wanneer een deel van je lijf wordt beladen of gekneld als het overmatig gewicht verdraagt) heeft er gewoonlijk nut van om te veranderen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer vaste matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Hoewel ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste alignering van de rug, als je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie pijn in de rug lijdt door een slechte uitlijning van de rug (gewoonlijk als een matras te soepel is en begint door te verzakken bij de heupgebied), nood meestal meer aan een matras dat extra support verleent. Het meest geschikt is daarna één van onze combinatie matrassen met springveren. Het probleem treedt vaker voor bij individuen die wat zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die gewoon te lange tijd op zeer oude, verwrongen matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben enorm baat bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium iets meer kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en micro-veren, om de eerder vermelde drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussen een pocketvering en foam?

Net gelijk alle grondstoffen hebben ook vulling en binnen veren elk unique sterk aspecten. Foam werkt drukverlagend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het gevoel beleeft dat je vingers tintelen, is een matras van schuim wellicht een verbeterde alternatief voor.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat steviger en bieden daardoor wat extra support. Het voornaamste pro van de binnenvering kern is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Indien je veel zweet of in een erg nat weer woont, is de veerkern zeker het bekijken waard.

De productreeksen in het algemeen:

De O2 wordt in het algemeen gezien als een medium-hard matras dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als aangemerkt als een medium stevig slaapoppervlak dat het balans behoudt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de voorkeur).

De Hybrid Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het meeste gelijk met de Original Hybrid, in welk geval de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast voor een beetje gezelliger wolkachtig gevoel en dus als softer (echter nog steviger dan de Originele) is aangemerkt.

Is het waar dat mijn matras een krachtige lucht kan ervaren?

Klopt, als je recente Emma-slaapoppervlak een lucht heeft, ligt dat heel gebruikelijk. De geur ligt ongevaarlijk en als je de bed tweeënzeventig uren laat toe ventileren, vervaagt die stank. Onze eigen producten zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd als en eveneens toegestaan om baby op toelaten dutten. Daarom maak jij geen enkele bekommeringen betreffende deze lucht afkomstig van jouw verse Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen enigszins krachtiger dankzij hun constructie. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te selecteren of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Bed Topper

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️