Bed Zonder Lattenbodem ➡️ 5 VERRASSENDE HACKS

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Kortingen

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Normaliter biedt Emma altijd een korting, in dit stuk ontdek je op welke manier je de hoogste afprijzingen en aantrekkelijkste promoties kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Bed Zonder Lattenbodem:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang research naar slapen. Gemaakt om jouw de beste slaap te bieden. Val in slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en extra stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. De matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De variaties tussen de Emma matrassen Indien je besluit een Emma aan te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Daarnaast zit nog een verschil in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste variant (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. Het grote maat (200×200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor ieder matras verschillende maten beschikbaar. De kleinere maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grote maat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. De originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan je dan nog wel kopen bij de website? Dit zijn de 02-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van deze matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De 02 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De samenstelling van de 02 bestaat uit verschillende soorten schuimen. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aanwezig van de matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat dit matras uit een dikke laag HRX schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Bed Zonder Lattenbodem

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan 02 matras. Het enige wat anders is dan het 02 is de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Er wordt immers schuim met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting beweegt. De andere schuimlagen in het matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar het O2 matras lijkt het voor ons dat een betere koop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Emma Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 cm en bestaat uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveren dan het reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra steun en stabiliteit levert. Bovendien heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes van het Emma Hybrid matras. U koopt dit in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en moet wedijveren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit matras ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Bed Zonder Lattenbodem: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds die verhoging geeft Emma standaard kortingspercentages variërend van 10 en maar liefst 45%. Een 20% korting is dus een sigaar van eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze nog steeds een succesvol onderneming blijven?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van vier handvatten en bij 60 graden gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd werd op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype uit alle Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het platform moet een stevige ondergrond bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 en €379 euro. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net bij je interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp wat ervoor zorgt dat het past in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse onderdelen voorhanden die toe te voegen aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen de €569 euro en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer je alles in 1 wilt kopen. Hierbij ontvang je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is is dit het bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op een hardheidsschaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het geschikt is voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Maar, voor personen met andere voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Bed Zonder Lattenbodem

Emma biedt een uitgebreid assortiment van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de kortingen meestal al in de basisprijs zijn verwerkt. Doe dus goed onderzoek alvorens je een aankoop neemt, en vergeet niet om eveneens andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Bed Zonder Lattenbodem

Naast de bedden biedt Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de juiste ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te vermelden aangezien de klant misschien wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u de ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heb je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt bieden aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Bed Zonder Lattenbodem Extra’s

Naast de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, die in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het feit dat hetzelfde haalbaar is te het deken te schoonmaken, blijkt de dekbed te gewichtig voor huiselijke wasserettes. Er een tweetal formaten verkrijgbaar vanaf 150 bij 200 cm tevens 240×220 en de kostprijs start op €165 euro.

Temp pad

Met behulp van de tempereerpad instrument kan het warmtegraad van de bed wezen beheerd. Het apparaat hoort vlakbij het slaapplek om te zijn geplaatst plus mogen via 1 afstandsbedieningstoestel worden aangepast. Daarvan zijn het accu’s geen standaardmatig ingesloten. De kostprijs van het temp pad bedraagt 259 euro euro.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit een viertal diverse matrassen. We concentreren in de een tweetal populairste bedden: Het Emma merk O2 en ook de Emma bedrijf Hybrid. Allebei matrassen bezitten ’n diktegraad vanaf 25 centimeter. Het O2 kent één gemiddeld naar vast karakter, wat goed geschikt is bij zijde en ook rugslapers.

Het gemengde schijnt precies enigszins steviger. Het belangrijkste verschil tussen het een tweetal matrassen blijkt het aan de hybride een pocketvering niveau schijnt toegevoegd.
De minste afmeting vanaf het Emma O2 matras kostprijs 439 euro en tevens de grote formaat €1.069. de Emma Hybrid bed vangen aan het kosten vanuit €899 tot en met 2039 euro. Gelijkend op jij kan aanschouwen, gaan het prijzen krachtig uiteenlopend.

Worden er korting aangeboden op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang verstrekt Emma garantieperiode en welke aspecten worden er vergoed?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Bed Zonder Lattenbodem

Naast de matrassen, zijn er meer nachtrust verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede ligging van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten teweegbrengt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend grondig getest door zelfstandige consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat is te danken door dit ontwerp.

Door de modellen door is er gebruikt aan steeds meer comfortabelheid, ondersteuning en warmteregulering door het gebruiken van aanvullende vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen doven, heel eenvoudig rein te maken zijn door de losse covers en ze zijn vervaardigd van stoffen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor personen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je manier van slapen en het soort pijn dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg niet omstandigheden oplossen, maar we kunnen je wel wat richtlijnen voorschotelen.

Degenen die ongemak heeft door drukpunten (doorgaans wanneer een gedeelte van je lichaam wordt belast of afgesloten als het overmatig massa draagt) heeft er meestal nut van om over te stappen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg vaste matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Een van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog steeds beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte positionering van de wervelkolom, als je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die pijn in de rug lijdt door een onjuiste positionering van de rug (meestal als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te slinken bij de heupzone), verlangt meestal meer aan een matras dat bijkomende steun verleent. Het meest geschikt is dan één van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het issue doet zich regelmatig voor bij individuen die een beetje zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die simpelweg te veel tijd op heel verouderde, vervormde matrassen hebben gerust. Zij hebben heel veel profijt bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium enigszins toegevoegde belang heeft met een dikkere comfortlaag en microveren, om de hiervoor besproken drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussen een pocketveer en vulling?

Gelijk gelijk alle grondstoffen hebben ook schuim en binnen veren ieder unique krachtige aspecten. Schuim functioneert druk verminderend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en aker het sensatie ervaart dat je handen tintelen, is een matras van schuim wellicht een verbeterde alternatief voor.

Binnenveringen zijn meestal wat vaster en leveren hierdoor wat meer ondersteuning. Het belangrijkste pro van de binnenvering kern is dat hij beter lucht doorlaat. Indien je veel transpireert of in een heel vochtig milieu woont, is de veerkern absoluut het overwegen waard.

De genoemde productreeksen in het algemeen:

De O2 is over het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard bed dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt beschouwd als een medium-stevig slaapoppervlak dat het balans houdt (hieraan geven de meesten de voorrang).

De Hybride Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het meest gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de bovenste laag aan de bovenkant is aangepast voor te een enigszins knusser gevoel van wolken en daarom als softer (desalniettemin nog steeds vaster dan de Original) wordt gezien als gezien.

Klopt het feit dat mijn slaapoppervlak een sterke lucht kan bezitten?

Ja, als jouw verse Emma-slaapoppervlak een stank bezit, ligt dat heel gewoon. Die stank staat ongevaarlijk en als u de matras twee en zeventig uurtjes laat ventileren, verdwijnt deze geur. Onze eigen items zijn OEKO-TEX 100, klasse 1 met certificaat en eveneens goedgekeurd voor het doel baby’s op de te slapen. Daarom maakt jij geen bekommeringen over deze geur van jouw verse Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspring?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen enigszins solider dankzij hun opbouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Bed Zonder Lattenbodem

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️