Bedden Alkmaar ☑️ 9 SNELLE GEHEIMEN

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Kortingscodes

De beste Emma deals, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Standaard geeft Emma steeds een afprijzing, in dit stuk leer je hoe je de grootste afprijzingen en beste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Bedden Alkmaar:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren studie naar slaap. Gemaakt om jou de beste slaap te geven. Slaap vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Indien je overweegt een Emma aan te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit er nog een verschil in kosten. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote variant (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. De grote formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er bestaan voor elk matras talrijke formaten beschikbaar. Het kleine formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grootste maat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 vs. Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. De orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan je dan nog wel kopen op de website? Dit zijn het 02-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van dit matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. De O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit diverse soorten schuimen. Er is een klein Airgocell schuimlaag aanwezig aan de matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat dit matras uit een dikke plak HRX-schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Bedden Alkmaar

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het 02 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van de 02 is de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybride matras. Er wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere techniek van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De overige lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar de O2 matras schijnt ons dat een betere koop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer pocketveren in vergelijking met de standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra ondersteuning en stabiliteit levert. Daarnaast heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes van van het Emma Hybrid matras. U koopt dit in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma matras is de Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en moet wedijveren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Bedden Alkmaar: Kortingen op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds deze verhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10 tot zelfs 45%. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen doos. Maar hoe is het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden terwijl ze toch een succesvol onderneming blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien met 4 handige handvatten en bij 60 graden gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof getest is op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep biedt naast haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype binnen alle Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. Het platform biedt een stevige ondergrond bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 tot €379. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp dat maakt dat het past in vrijwel ieder slaapkamer past. Er zijn verschillende onderdelen beschikbaar om toe te voegen aan het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren tussen de €569 euro en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer u alles in 1 wil kopen. Hierbij krijg je namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op een schaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met specifieke voorkeuren is de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Bedden Alkmaar

Emma heeft een breed assortiment van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zijn inbegrepen. Voer dus voldoende onderzoek alvorens je een aankoop doet, en vergeet niet om eveneens andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Bedden Alkmaar

Naast de bedden biedt Emma zes verschillende kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de juiste ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen omdat de consument wellicht iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heeft je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wilt geven aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Bedden Alkmaar Extra’s

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, die in alle maten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel dat hetzelfde denkbaar blijkt te zijn om het dekbed te wassen, is de dekentje te erg gewichtig voor huishoudelijke wasautomaten. Er bestaan een tweetal maten beschikbaar van 150×200 centimeter alsook 240 bij 220 en ook het kosten start bij €165 euro.

Temp pad

Met de temp pad instrument mag het temperatuur vanaf het bed zijn beheerd. De apparaat moet vlakbij het bedden te worden geplaatst plus mogen door middel van één afstandsbedieningstoestel zijn bijgesteld. Van dit zijn het energiecellen niet standaardmatig bijgevoegd. De kostprijs vanaf het temp pad ligt op €259 euro’s.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit 4 verschillende matrassen. We zoomen in op het 2 populairste bedden: Emma O2 en tevens het Emma merk Hybrid. Beide matrassen hebben een dikte van 25. Het O2 bezit een medium tot vast karakter, wat goed aansluit voor zijde en ook achterkant slapers.

Het hybrid schijnt juist een beetje harder. De grote onderscheid tussenin het een tweetal matrassen blijkt dat op de hybrid een pocketveringssysteem niveau blijkt toegepast.
Het minste afmeting van de Het Emma merk O2 bed kost 439 euro en ook de grootste formaat 1069 euro. Bij het Emma merk Hybrid bed beginnen de kosten vanaf 899 euro t/m €2.039. Gelijkend op jij kan bekijken, gaan het tarieven krachtig verschillend.

Worden er kortingen toegekend op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang verstrekt Emma- garantieperiode en welke onderdelen wordt er gedekt?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Bedden Alkmaar

Behalve de matrassen, zijn er verschillende nachtrust gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrascover, deken en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen teweegbrengt. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet alleen grondig getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat is te danken door dit vormgeving.

Tussen de modellen door is er toegepast aan meer en meer comfortabelheid, ondersteuning en warmtebeheersing door het invoegen van extra vooruitstrevende materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen absorberen, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn vervaardigd van stoffen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, ook voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor personen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het vorm ongemak dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg niet alle gevallen aanpakken, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen geven.

Personen die ongemak voelt door drukzones (gewoonlijk wanneer een deel van je fysiek wordt beladen of gekneld als het overmatig belasting verdraagt) heeft er gewoonlijk nut van om te veranderen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel stevige matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een juiste positionering van de rug, mocht je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die rugklachten heeft door een verkeerde uitlijning van de rug (meestal als een matras niet stevig genoeg is en begint door te slinken bij de heupgebied), heeft meestal meer aan een matras dat meer steun biedt. Het beste is dan een van onze hybride matrassen met pocketveren. Het probleem komt regelmatig voor bij mensen die enigszins zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die simpelweg te lange tijd op zeer verouderde, vervormde matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben veel baat bij iedere van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium enigszins extra waarde heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en micro-veren, om de hiervoor vermelde problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil ertussen een pocket veer en vulling?

Net zoals alle materialen hebben ook vulling en binnen veren hun eigen krachtige punten. Foam opereert druk reducerend. Als je een zijdelingse slaper bent en vaker het sensatie ervaart dat je hand slapen, is een matras van schuim waarschijnlijk een betere optie voor jou.

Binnenveringen zijn meestal wat steviger en bieden daardoor wat meer ondersteuning. Het belangrijkste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je overvloedig zweet of in een erg dampig weer verblijft, is de veerkern zeker het aandacht geven waard.

De genoemde productlijnen in het algemeen:

De O2 wordt over het algemeen gezien als een medium hard slaapoppervlak dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt beschouwd als een medium-stevig bed dat het midden houdt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorkeur).

De Combinatie Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het meeste vergelijkbaar met de Original Hybrid, terwijl de top laag is aangepast om te een enigszins gezelliger wolkengevoel en dientengevolge als softer (echter toch steviger dan de Oorspronkelijke) wordt aangemerkt.

Klopt dat mijn persoonlijke matras een sterke stank kun hebben?

Klopt, indien jouw recente Emma-slaapoppervlak een geur ervaart, ligt het feit dat erg gewoon. Die lucht ligt onbedreigend en indien je hetzij bed 72 uurtjes toelaat ventileren, vervaagt dat lucht. Onze artikelen zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 met certificaat en eveneens toegestaan voor het doel baby op het toestaan rusten. Daarom maakt je geen bekommeringen betreffende de lucht uit je verse Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen iets solider dankzij hun constructie. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten bijgevoegd. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Bedden Alkmaar

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️