Beddengoed Kopen ➡️ 7 VERRASSENDE FEITJES

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Kortingen

De beste Emma promoties, kosten, afprijzingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma altijd een afprijzing, in dit artikel leer je op welke manier je de hoogste afprijzingen en voordeligste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Beddengoed Kopen:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren onderzoek naar slaap. Gemaakt om je de perfecte nachtrust te geven. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en extra stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van diverse lichaamstypen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De variaties tussen de Emma madrastypes Indien je overweegt een Emma te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit er wel een verschil in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote versie (180×200 cm) voor €459. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. De grootste formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er zijn voor elk matras verschillende formaten beschikbaar. De kleinste formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grootste formaat (180×210 cm) is €2.149.

Emma 02 versus Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma. De orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun je dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit betreft het O2-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van deze matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. Het O2 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit verschillende soorten schuim. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast is het matras uit een dikke plak HRX-schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Beddengoed Kopen

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan O2 matras. Het enige wat anders is dan de 02 betreft de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuimlaag met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere techniek van matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma in deze richting toe beweegt. De andere schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras schijnt ons dat een betere koop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer pocketveringen dan de reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras extra steun en stabiliteit levert. Daarnaast heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit krijg u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Beddengoed Kopen: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds deze verhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10% en maar liefst 45. Een 20% korting is dus een sigaar van eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze nog steeds een succesvol onderneming blijven?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van vier handvatten en kan bij 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel getest werd op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype binnen de Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische look and feel. bed biedt een goede ondergrond bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 euro tot €379. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies in je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een eenvoudig design dat ervoor zorgt dat het bed past in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende elementen beschikbaar die toe te voegen aan het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder zonder. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen tussen de €569 euro tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer je een complete set in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens de hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met andere voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Beddengoed Kopen

Emma heeft een uitgebreid gamma aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de kortingen vaak al in de basisprijs zitten inbegrepen. Doe dus voldoende research alvorens u een beslissing doet, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Beddengoed Kopen

Buiten de slaapmeubels heeft Emma zes verschillende kussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden omdat de consument misschien wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je het ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heeft u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt geven aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Beddengoed Kopen Accessoires

Buiten de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, welke in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel het hetzelfde denkbaar blijkt te zijn om de dekentje om te reinigen, blijkt het deken te erg gewichtig gedurende huishoudelijke wasserettes. Er twee maten verkrijgbaar vanaf 150 bij 200 centimeter alsook 240×220 en ook de prijs start op 165 euro EUR.

Temp pad

Dankzij de tempereerpad tool mag het warmte vanuit de bed wezen gereguleerd. De machine hoort naast de bedden te wezen opgesteld en ook mogen via een afstandsbedieningstoestel zijn versteld. Hiervan bestaan het batterijen niet standaard bijgevoegd. De kosten van het temp pad is 259 euro euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft 4 diverse materassen. Wij concentreren in op het twee favoriete materassen: Het Emma merk O2 en tevens het Emma merk Hybrid. Beiden matrassen kennen een diktegraad vanaf 25 cm. Het O2 heeft een medium naar vast eigenschap, hetgeen goed geschikt is bij zij en ook achterkant slapers.

Het hybrid is net een beetje harder. De grootste verschil tussenin het een tweetal materassen schijnt het bij het hybrid ’n pocketvering niveau schijnt geïntegreerd.
De kleinere formaat vanaf het Het Emma O2 matras bedraagt 439 euro en tevens de grote formaat 1069 euro. Bij Emma bedrijf Hybrid bed beginnen het prijzen vanuit €899 tot en met 2039 euro. Net als je mag bekijken, gaan het prijzen sterk uiteen.

Wordt er kortingen gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma waarborg en wat worden er onder de garantie vallen?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emma-matras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Beddengoed Kopen

Behalve de matrassen, zijn er verschillende slaap verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de doos, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbescherming, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste positie van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Al onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend grondig getest door zelfstandige consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat komt door dit vormgeving.

Tussen de varianten door is er gewerkt aan steeds meer comfort, steun en warmteregulering door het gebruiken van aanvullende vernieuwende materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen doven, supermakkelijk proper te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn vervaardigd van materialen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor individuen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het soort pijn dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg niet alle omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je echter wat aanwijzingen voorschotelen.

Personen die pijn ervaart door drukpunten (doorgaans indien een stuk van je lijf wordt beladen of gekneld als het te veel massa verdraagt) heeft er meestal voordeel van om te veranderen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op heel vaste matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Ondanks dat ze zachter zijn, worden zulke matrassen nog steeds gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een correcte positionering van de rug, als je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die rugklachten lijdt door een slechte alignering van de rug (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te verzakken bij de heupgebied), heeft vaak meer aan een matras dat meer support geeft. Het meest geschikt is vervolgens eentje van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk komt regelmatig voor bij individuen die wat zwaardere of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die simpelweg te lange tijd op erg verouderde, misvormde matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben veel voordeel bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium iets meer belang heeft met een meer omvangrijke comfort laag en microveren, om de hiervoor vermelde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid tussen een pocketvering en schuim?

Net als alle materialen hebben ook foam en binnen veren ieder eigen sterke aspecten. Vulling functioneert drukverlagend. Wanneer je een zijslaper bent en vaker het sensatie krijgt dat je vingers tintelen, is een schuimmatras wellicht een betere keuze voor.

Binnen veren zijn meestal wat harder en bieden hierdoor wat toegevoegde support. Het grootste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij beter lucht doorlaat. Als je veel zweet of in een erg vochtig milieu verblijft, is de kern met veren zeker het aandacht geven waard.

Deze productreeksen in het algemeen:

De O2 is in het algemeen aangemerkt als een medium hard bed dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is gezien als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het midden hanteert (hieraan kiezen de meesten de keuze).

De Hybrid Premium is op het gebied van liggevoel het meeste gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de bovenste opperste laag is aangepast om te een enigszins warmer wolkengevoel en daarom als meer zacht (maar nog steeds harder dan de Originele) is beschouwd.

Klopt datgene mijn bed een krachtige lucht mag hebben?

Inderdaad, als uw recente Emma-matras een lucht bezit, staat het feit dat zeer gebruikelijk. Het geur is ongevaarlijk en als u hetzij matras twee en zeventig uren laat toe luchten, vervaagt dat lucht. Onze eigen artikelen zijn ook OEKO-TEX 100, klas 1 met certificaat en eveneens goedgekeurd met het doel zuigelingen op de om rusten. Derhalve maak je u geen bezorgdheden betreffende de stank van uw verse Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen iets steviger dankzij hun constructie. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Beddengoed Kopen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️