Beddenwinkel Zoetermeer ☑️ 11 OPMERKELIJKE WEETJES

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Kortingscodes

De beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Standaard biedt Emma steeds een korting, in dit stuk lees je op welke manier je de grootste afprijzingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Beddenwinkel Zoetermeer:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang research naar slaap. Gecreëerd om jou de beste slaap te geven. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale steun van diverse lichaamsvormen. De matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Wanneer je denkt een Emma aan te kopen is het essentieel om te weten dat er 4 opties zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit er wel een verschil in prijs. De kleine versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. Het grootste formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor elk matras verschillende maten te koop. De kleine formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grote maat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. Het orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan je dan nog wel kopen bij hun eigen website? Hieronder vallen het 02-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van dit matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. De 02 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De 02 bestaat uit diverse types schuimen. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig aan het bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder is het matras uit een dik laag HRX-schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Beddenwinkel Zoetermeer

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het O2 matras. Het enige wat verschillend is dan de 02 betreft de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van technologie van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep hierna beweegt. De andere lagen schuim in dit matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar het O2 matras lijkt het voor ons dat de betere koop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Emma Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer pocketveringen in vergelijking met de standaard Hybrid matras, waardoor het matras extra ondersteuning en vastheid levert. Bovendien bezit het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes welke zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en moet wedijveren met de matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit matras ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Beddenwinkel Zoetermeer: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en andere producten

Na die prijsverhoging biedt Emma standaard kortingspercentages tussen 10 en maar liefst 45. Een 20% is dan ook een sigaar van eigen doos. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven en nog steeds een succesvol bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van 4 handige grepen en kan op 60°C gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof getest werd op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma verkoopt naast haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bed binnen de bedvarianten van Emma, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. Het platform biedt een stevige ondersteuning bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net in je interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een eenvoudig design dat maakt dat het past in vrijwel elke slaapkamer past. Er zijn verschillende onderdelen beschikbaar die toe te voegen bij het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren tussen de €569 euro en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer u alles in 1 wil kopen. Hierbij ontvang je namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is is dit het variant met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op een schaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met andere voorkeuren is de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Beddenwinkel Zoetermeer

Emma Sleep biedt een breed assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de kortingen meestal al in de basisprijs zijn verwerkt. Voer dus goed research voordat u een beslissing doet, en denk niet om ook andere merken te bekijken.

Emma kussen

Beddenwinkel Zoetermeer

Naast de slaapmeubels biedt Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste steun. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen omdat de consument wellicht wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u de gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heeft je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt geven aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar zij zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Beddenwinkel Zoetermeer Extra’s

Naast het belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, welke in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het feit dat hetzelfde denkbaar schijnt te zijn te de dekentje om te reinigen, is de deken te erg zwaar ten behoeve van huiselijke wasautomaten. Er zijn een tweetal maten beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 cm alsook 240×220 en het kosten start op €165 euro.

Temp pad

Dankzij het temperatuurpad instrument kan de warmtegraad van het bed wezen geregeld. Het toestel hoort naast de het slaapplek te wezen opgesteld en ook mogen met 1 afstandbediening wezen bijgesteld. Van dit zijn de energiecellen niet echt standaardmatig bijgevoegd. De kostprijs van de temperatuurpad bedraagt €259 euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft een viertal verschillende matrassen. Wij concentreren in de twee meest populaire matrassen: Emma O2 en tevens het Emma merk Hybrid. Beide bedden kennen één omvang van 25. De O2 bezit één gemiddeld tot stevig aard, wat prima geschikt is bij kant en achterkant slapers.

Het hybride schijnt juist enigszins harder. De grootste onderscheid tussen de een tweetal matrassen is het feit dat op het hybride één pocketveringssysteem niveau schijnt geïntegreerd.
Het kleinere formaat van het Het Emma merk O2 bed kostprijs €439 en tevens de grootste maat €1.069. de Emma merk Hybrid bed vangen aan het tarieven vanaf 899 tot en met 2.039 euro. Zoals je kunt aanschouwen, gaan de tarieven sterk verschillend.

Wordt er prijsverlaging aangeboden op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang verstrekt Emma waarborg en welke onderdelen wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Beddenwinkel Zoetermeer

Behalve de matrassen, zijn er andere slaap gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de doos, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrasbeschermer, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste ligging van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten teweegbrengt. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet alleen diepgaand getest door zelfstandige consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat is te danken door dit design.

Gedurende de uitvoeringen door is er toegepast aan steeds meer comfortabelheid, steun en temperatuurregulering door het gebruiken van extra innovatieve materialen. Verder zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen absorberen, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn geproduceerd van materialen die erkend zijn als betrouwbaar, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor personen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het type last dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg niet situaties oplossen, maar we kunnen je echter wat adviezen aanbieden.

Personen die last ervaart door drukpunten (doorgaans als een deel van je fysiek wordt belast of gekneld als het teveel belasting verdraagt) heeft er meestal nut van om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op erg stevige matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Alhoewel ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen toch aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste alignering van de wervelkolom, als je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die rugpijn ervaart door een verkeerde uitlijning van de rug (gewoonlijk als een matras te soepel is en start door te slinken bij de heupgebied), nood vaak meer aan een matras dat bijkomende steun geeft. Het meest passend is vervolgens een van onze hybride matrassen met veren. Het probleem treedt regelmatig voor bij personen die wat zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die eenvoudigweg te lange tijd op erg verouderde, vervormde matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben veel baat bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium iets meer waarde heeft met een dikkere comfort laag en micro-veren, om de hiervoor besproken drukpuntproblemen te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussenin een pocketveer en vulling?

Gelijk als alle stoffen hebben ook schuim en binnen veren hun eigen krachtige kanten. Schuim opereert druk verminderend. Wanneer je een zijslaper bent en aker het gevoel ervaart dat je handen slaperig zijn, is een schuim matras waarschijnlijk een superieure optie voor jou.

Interne veren zijn doorgaans wat steviger en bieden daardoor wat extra support. Het voornaamste pro van de binnenveringskern is dat hij optimaler ventileert. Wanneer je heel veel zweet produceert of in een heel nat klimaat verblijft, is de kern met veren vast en zeker het bekijken waard.

De genoemde productreeksen in het algemeen:

De O2 wordt over het over het algemeen gezien als een medium hard slaapoppervlak dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Originele Hybride wordt aangemerkt als een medium-stevig matras dat het midden behoudt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de keuze).

De Hybride Premium is qua gevoel tijdens het liggen het meeste gelijk met de Originele Hybride, in welk geval de boven opperste laag is aangepast om te een enigszins knusser wolkengevoel en daarom als meer zacht (desalniettemin nog steeds steviger dan de Original) wordt gezien als beschouwd.

Is het waar datgene mijn slaapoppervlak een intense geur kun ervaren?

Ja, indien jouw recente Emma-slaapoppervlak een geur ervaart, ligt het feit dat zeer gewoon. Die stank is onbedreigend en wanneer jij de matras twee en zeventig uren laat doorluchten, verdampt deze geur. Onze eigen artikelen zijn wel OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd en ook erkend met het doel baby’s op de toelaten slapen. Dus maak je je niet bezorgdheden over het geur uit jouw verse Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen enigszins solider dankzij hun opbouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen inbegrepen. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Beddenwinkel Zoetermeer

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️