Beddenzaak Alexandrium ☑️ 10 OPMERKELIJKE GEHEIMEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Promoties

De Beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma steeds een afprijzing, in dit artikel lees je op welke manier je de beste afprijzingen en beste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Beddenzaak Alexandrium:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang onderzoek naar slaap. Ontwikkeld om jou de ideale nachtrust te bieden. Doeze vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en extra solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller betaalbare matras. Met triple schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. De matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De verschillen tussen de Emma matrassen Wanneer je overweegt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om te weten dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit nog een onderscheid in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste variant (180×200 cm) voor €459. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. De grootste maat (200 x 200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras talrijke formaten verkrijgbaar. De kleinste maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en de grote formaat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 versus Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma. Het originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun je dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit zijn het 02-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van dit matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. Het 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De samenstelling van de O2 bestaat uit diverse soorten schuimen. Er is een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant van de matras. Daarna door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder is dit matras uit een dikke plak HRX-schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Beddenzaak Alexandrium

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het 02 matras. Het enige dat wat anders is dan het O2 is de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybride matras. Er wordt namelijk schuimlaag gecombineerd met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere technologie van het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma in deze richting beweegt. De overige schuimlagen in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar de O2 matras lijkt ons dat de betere aankoop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Emma Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer pocketveren dan de standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer ondersteuning en stabiliteit biedt. Bovendien heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en moet wedijveren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit matras ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Beddenzaak Alexandrium: Aanbieding op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds die prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10% en maar liefst 45. Een korting van 20% is dan ook een sigaar van eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze nog steeds een succesvol bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met vier handvatten en op 60 graden gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel getest is op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma biedt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is de eenvoudigste bedtype binnen de Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een goede ondersteuning bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 tot €379 euro. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies in je interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een minimalistisch ontwerp wat ervoor zorgt dat het in vrijwel elke slaapkamer past. Er bestaan diverse elementen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren van €569 tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als u een complete set in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens de schaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met andere voorkeuren kan de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Beddenzaak Alexandrium

Emma biedt een breed gamma van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de aanbiedingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Doe dus voldoende onderzoek voordat u een beslissing neemt, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Beddenzaak Alexandrium

Naast de slaapmeubels heeft Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de juiste steun. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden omdat de klant wellicht iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u de gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heeft u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil geven aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Beddenzaak Alexandrium Accessoires

Naast het hoofdassortiment van Emma bieden zij nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande dat het denkbaar is om de deken om te schoonmaken, blijkt de dekbed te gewichtig voor huiselijke wasmachines. Er bestaan een tweetal afmetingen beschikbaar vanaf 150×200 centimeter tevens 240×220 en het prijs vangt aan bij 165 euro’s.

Temp pad

Met de temp pad instrument kunnen het temperatuur vanuit de bedden zijn beheerd. Het machine hoort vlakbij de slaapplek te zijn opgesteld plus mag via één afstandbediening wezen bijgesteld. Hiervan zijn de accu’s niet echt standaardmatig ingesloten. De kosten vanaf het tempereerpad ligt op €259 euro’s.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over 4 diverse matrassen. We concentreren in het twee favoriete materassen: Emma O2 en tevens de Emma Hybrid. Beiden matrassen hebben één diktegraad van 25 cm. Het O2 bezit ’n middelmatig tot vast eigenschap, hetgeen prima geschikt is voor kant en achterkant slapers.

De gemengde schijnt precies iets harder. De grootste afwijking tussen het twee bedden is het aan de hybride een pocketvering niveau schijnt toegevoegd.
De kleinere maat vanaf de Emma O2 matras bedraagt 439 en tevens het grootste afmeting 1.069 euro. Bij Emma bedrijf Hybrid bed vangen aan de kosten van 899 euro tot en met 2.039 euro. Net als u kan bekijken, gaan de kosten krachtig verschillend.

Worden er korting aangeboden op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma- garantie en welke onderdelen worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Beddenzaak Alexandrium

Naast de matrassen, zijn er andere slaap geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaat uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Andere slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrasbescherming, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste positie van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten veroorzaakt. Allemaal onze topsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door autonome consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat is te danken door dit vormgeving.

Gedurende de uitvoeringen door is er gebruikt aan toenemend comfortabelheid, steun en temperatuurregulering door het invoegen van extra vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen doven, supermakkelijk schoon te maken zijn door de losse covers en ze zijn vervaardigd van stoffen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor individuen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het vorm ongemak dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg geen omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen geven.

Wie last voelt door drukpunten (doorgaans als een deel van je fysiek wordt beladen of afgekneld als het te veel massa draagt) heeft er gewoonlijk voordeel van om te wisselen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op erg vaste matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog steeds gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede uitlijning van de wervelkolom, mocht je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die rugklachten heeft door een slechte alignering van de wervelkolom (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en begint door te slinken bij de heupzone), verlangt vaak meer aan een matras dat extra ondersteuning biedt. Het beste is daarna een van onze hybride matrassen met springveren. Het issue doet zich regelmatig voor bij individuen die enigszins zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die gewoon te lange tijd op erg versleten, misvormde matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben heel veel baat bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium een beetje toegevoegde waarde heeft met een dikker comfortabele laag en micro-veren, om de hiervoor vermelde drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussen een pocketveer en vulling?

Zoals als alle materialen hebben ook foam en binnenveren elk eigen sterk aspecten. Foam functioneert druk reducerend. Als je een zijslaper bent en vaker het besef beleeft dat je hand slaperig zijn, is een schuimmatras waarschijnlijk een betere alternatief voor.

Binnenveringen zijn meestal wat vaster en bieden hierdoor wat toegevoegde support. Het grootste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij optimaler ventileert. Indien je overvloedig zweet of in een heel vochtig milieu woont, is de verenkern absoluut het aandacht geven waard.

De product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het in het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Originele Hybride wordt beschouwd als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het balans houdt (hieraan voorkeur geven aan de meesten de voorkeur).

De Combinatie Premium is qua gevoel tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de boven laag aan de bovenkant is aangepast voor om een enigszins warmer wolkachtig gevoel en daarom als softer (echter nog steeds steviger dan de Originele) wordt gezien.

Is het juist het feit dat mijn eigen slaapoppervlak een intense geur kun ervaren?

Inderdaad, als uw verse Emma-slaapoppervlak een lucht ervaart, ligt datgene erg normaal. De geur staat onbedreigend en indien u de matras 72 uurtjes laat toe luchten, verdwijnt die geur. Ons producten zijn OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd en ook toegestaan om baby’s op laten slapen. Derhalve maak je u geen bezorgdheden aangaande het lucht van je verse Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen wat solider dankzij hun opbouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te selecteren of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Beddenzaak Alexandrium

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️