Beddenzaak Alkmaar 🔥 11 SIMPELE TRUCS

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingscodes

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma steeds een afprijzing, in dit stuk ontdek je op welke manier je de grootste afprijzingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Beddenzaak Alkmaar:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang research naar slapen. Gecreëerd om je de perfecte slaap te bieden. Doeze vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en aanvullende stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van verschillende lichaamsvormen. De matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Wanneer je denkt een Emma te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Verder zit er wel een onderscheid in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote versie (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinste formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. De grootste maat (200 x 200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras talrijke formaten beschikbaar. De kleinste maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grote maat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. Het originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel kopen bij de website? Dit zijn de O2-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van deze matras van een eigen review voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De O2 is samengesteld uit verschillende types schuimen. Er is een kleine laag Airgocell schuim aanwezig aan de matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat het matras uit een dikke plak HRX-schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Beddenzaak Alkmaar

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan 02 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van het 02 betreft de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere techniek voor het maken van matrassen. Interessant is dat de koers van Emma in deze richting beweegt. De andere lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar het O2 matras schijnt het voor ons dat de betere koop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Emma Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 cm en bestaat uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveren in vergelijking met het reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer steun en stabiliteit levert. Daarnaast heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes van het Emma Hybrid matras. U koopt dit matras in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma matras is het Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit matras krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Beddenzaak Alkmaar: Aanbieding op Emma-Matrassen en overige producten

Na die verhoging geeft Emma standaard kortingen variërend van 10% tot maar liefst 45. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen te geven en nog steeds een winstgevend bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van vier grepen en kan op 60°C gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof gecontroleerd is op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma biedt naast haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype binnen alle bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het platform biedt een goede ondergrond bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 en €379. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een minimalistisch design wat ervoor zorgt dat het in bijna elke slaapkamer past. Er bestaan diverse elementen beschikbaar om toe te voegen bij het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren tussen de €569 euro en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer u een complete set in 1 wilt ontvangen. Hierbij krijg je namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is dit de bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het geschikt is voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met specifieke voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Beddenzaak Alkmaar

Emma Sleep biedt een breed assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de aanbiedingen vaak reeds in de basisprijs zijn inbegrepen. Voer dus goed onderzoek alvorens je een aankoop doet, en denk niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Beddenzaak Alkmaar

Buiten de bedden heeft Emma 6 diverse kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte steun. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden omdat de klant misschien iets anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je de gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heb u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt geven aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Beddenzaak Alkmaar Accessoires

Buiten het hoofdassortiment van Emma bieden zij nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, welke in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het hetzelfde haalbaar schijnt te zijn om het dekentje te schoonmaken, blijkt de dekentje te zwaarwegend gedurende huishoudelijke wasmachines. Er zijn een tweetal maten beschikbaar van 150×200 centimeter alsook 240 bij 220 en ook het prijs start op €165 euro.

Temp pad

Met behulp van de temp pad tool kan het warmtegraad van de bed worden beheerd. Het apparaat moet naast de het bed te zijn opgesteld en kan met één afstandsbedieningstoestel wezen bijgesteld. Hiervan bestaan de accu’s niet echt standaardgewijs ingesloten. Het kosten van het temperatuurpad is €259 euro.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft 4 verschillende materassen. Wij focussen in de twee meest populaire materassen: Emma O2 en ook de Emma Hybrid. Allebei bedden hebben één diktegraad vanaf 25 centimeter. Het O2 heeft ’n medium tot stevig eigenschap, hetgeen prima past voor zijde en ook rugzijde slapers.

De hybrid is juist enigszins steviger. Het grootste verschil tussenin het twee bedden blijkt dat aan de hybride een pocketveer laag schijnt geïntegreerd.
Het minste maat van de Het Emma O2 bed bedraagt 439 euro en tevens de grote formaat €1.069. Bij Emma Hybrid bed beginnen de kosten vanaf 899 t/m €2.039. Net als u kunt zien, bewegen het kosten aanzienlijk uiteen.

Worden er kortingen toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma garantieperiode en welke aspecten worden er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Beddenzaak Alkmaar

Naast de matrassen, zijn er verschillende slaap verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrasbeschermer, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Al onze bestsellers zijn niet enkel diepgaand getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat komt door dit vormgeving.

Tussen de uitvoeringen door is er gewerkt aan meer en meer comfortabelheid, ondersteuning en warmteregulering door het gebruiken van aanvullende vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen doven, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die erkend zijn als betrouwbaar, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor personen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het soort ongemak dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg niet alle situaties aanpakken, maar we kunnen je echter wat adviezen aanbieden.

Wie last heeft door drukpunten (meestal als een stuk van je fysiek wordt overbelast of afgesloten als het teveel gewicht verdraagt) heeft er meestal baat bij om te veranderen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op erg vaste matrassen rusten, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Alhoewel ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een juiste uitlijning van de wervelkolom, mocht je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die rugpijn heeft door een slechte positionering van de rug (gewoonlijk als een matras te soepel is en begint door te slinken bij de heupzone), heeft meestal meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning geeft. Het meest geschikt is dan een van onze combinatie matrassen met veren. Het issue doet zich aker voor bij personen die wat zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die simpelweg te lang op zeer versleten, misvormde matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben veel profijt bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium iets toegevoegde kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en microveren, om de voorgaand genoemde drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussen een pocket veer en vulling?

Net zoals alle stoffen hebben ook vulling en binnenveren elk unique sterk kanten. Vulling opereert druk verminderend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het gevoel krijgt dat je handen slapen, is een schuim matras waarschijnlijk een betere keuze voor.

Binnen veren zijn meestal wat vaster en geven hierdoor wat extra steun. Het grootste pro van de binnenvering kern is dat hij efficiënter lucht doorlaat. Wanneer je heel veel transpireert of in een zeer dampig weer woont, is de veerkern absoluut het overwegen waard.

De productreeksen in het over het algemeen:

De O2 is over het algemeen gezien als een medium hard matras dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is aangemerkt als een medium-stevig slaapoppervlak dat het balans behoudt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de keuze).

De Combinatie Premium is op het gebied van liggevoel het meest vergelijkbaar met de Original Hybrid, in welk geval de boven laag is aangepast om om een wat gezelliger wolkachtig gevoel en dus als softer (echter toch harder dan de Oorspronkelijke) wordt aangemerkt.

Klopt datgene mijn eigen slaapoppervlak een intense stank kun ervaren?

Ja, als je recente Emma-matras een geur heeft, is het feit dat heel gewoon. De stank ligt onschadelijk en wanneer je de bed tweeënzeventig uren laat toe doorluchten, verdampt die stank. Onze items zijn ook OEKO-TEX 100, categorie 1 met certificaat en eveneens erkend met het doel baby’s op het laten rusten. Daarom maak je jij geen enkele bezorgdheden betreffende deze lucht afkomstig van jouw verse Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen iets solider vanwege hun opbouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te selecteren of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Beddenzaak Alkmaar

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️