Bedframe 140 X 200 🔥 3 VERBAZENDE ZAKEN

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Deals

De beste Emma aanbiedingen, prijzen, kortingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma altijd een afprijzing, in dit artikel ontdek je hoe je de beste kortingen en beste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Bedframe 140 X 200:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang onderzoek naar slaap. Gecreëerd om jouw de ideale nachtrust te bieden. Doeze vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor optimale steun van diverse lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Indien je denkt een Emma aan te schaffen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit nog een verschil in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

De kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. De grote maat (200×200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras verschillende formaten te koop. De kleinere formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grote maat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 versus Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. De orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kun u dan nog wel kopen op de website? Dit zijn het 02-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van deze matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit verschillende soorten schuim. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig aan de bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder is dit matras uit een dikke plak HRX schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Bedframe 140 X 200

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het O2 matras. Het enige wat anders is dan de O2 betreft de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuimlaag met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere technologie van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma in deze richting toe beweegt. De andere schuimlagen in het matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het O2 matras lijkt ons dat de betere koop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. De Premium matras bevat meer pocketveringen in vergelijking met de standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en vastheid levert. Bovendien heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma matras is de Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit matras krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Bedframe 140 X 200: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en andere producten

Na die prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10% en zelfs 45. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen doos. Maar hoe is het mogelijk om tot 45% korting te geven terwijl ze toch een winstgevend onderneming blijven?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van vier handvatten en kan bij 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel getest is op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype binnen alle bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische uitstraling. bed biedt een stevige ondersteuning bieden en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 en €379 euro. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net bij je interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een eenvoudig design wat ervoor zorgt dat het past in vrijwel ieder slaapkamer past. Er zijn verschillende elementen voorhanden om toe te voegen aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren van de €569 euro en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer je een complete set in 1 wil kopen. Hierbij ontvang t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Maar, voor personen met specifieke wensen is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599.

Conclusie over Bedframe 140 X 200

Emma Sleep heeft een uitgebreid gamma van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de aanbiedingen vaak al in de basisprijs zitten verwerkt. Voer dus voldoende onderzoek alvorens je een aankoop doet, en denk niet om eveneens andere merken te overwegen.

Emma kussen

Bedframe 140 X 200

Buiten de bedden biedt Emma 6 verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte steun. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen geschikt voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te vermelden omdat de klant misschien wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je de ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heeft je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil geven aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar Emma zelfs een patent op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Bedframe 140 X 200 Extra’s

Buiten de hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, welke in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het feit dat het haalbaar is om de dekbed om te wassen, blijkt de dekentje te erg zwaar ten behoeve van binnenlandse wasserettes. Er bestaan 2 maten verkrijgbaar vanaf 150×200 centimeter tevens 240 bij 220 plus de kosten begint bij 165 euro euro’s.

Temp pad

Met het temp pad tool mag het warmte vanaf de bedje zijn beheerd. Het machine hoort naast de het bed om te worden neergezet en ook mag via één afstandsbedieningstoestel wezen aangepast. Daarvan bestaan de batterijen geen standaardgewijs ingesloten. De kosten van de temperatuurpad is €259 EUR.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit een viertal verschillende bedden. We concentreren in op de een tweetal favoriete matrassen: Het Emma O2 en ook de Emma bedrijf Hybrid. Beide materassen kennen een diktegraad vanaf 25 cm. Het O2 heeft een gemiddeld tot vast eigenschap, dat prima past bij zijde en rugslapers.

Het hybride is juist enigszins steviger. De grootste afwijking tussendoor de 2 bedden blijkt het bij het gemengde ’n pocketveer laagje blijkt toegepast.
Het minste formaat van het Het Emma O2 matras kostprijs 439 euro en tevens de grootst maat €1.069. Bij het Emma bedrijf Hybrid bed vangen aan het kosten vanuit €899 t/m 2.039 euro. Gelijkend op jij kan bekijken, gaan de tarieven sterk uiteenlopend.

Wordt er korting toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd verstrekt Emma- garantieperiode en welke onderdelen wordt er vergoed?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Bedframe 140 X 200

Buiten de matrassen, zijn er verschillende slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de doos, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee toppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrasbescherming, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte ligging van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen tot gevolg heeft. Al onze topsellers zijn niet alleen grondig getest door zelfstandige consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat komt door dit vormgeving.

Tussen de modellen door is er gewerkt aan toenemend gemak, ondersteuning en temperatuurregulering door het toevoegen van aanvullende vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen absorberen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn gemaakt van materialen die erkend zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is passend voor individuen met rugpijn of pijn?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je slaappositie en het type ongemak dat je voelt.

We kunnen helaas niet omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je toch wat richtlijnen aanbieden.

Personen die last voelt door drukzones (meestal wanneer een gedeelte van je lichaam wordt belast of afgesloten als het teveel massa draagt) heeft er meestal nut van om te wisselen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op erg stevige matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden zulke matrassen nog steeds aangezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte alignering van de rug, mocht je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die pijn in de rug lijdt door een slechte alignering van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras te zacht is en begint door te slinken bij de heupzone), nood vaak meer aan een matras dat meer steun biedt. Het meest passend is daarna één van onze hybride matrassen met pocketveren. Het probleem doet zich vaker voor bij individuen die enigszins zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of mensen die eenvoudigweg te veel tijd op zeer versleten, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben enorm voordeel bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium iets meer waarde heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en micro-veren, om de voorgaand genoemde drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid tussenin een pocket veer en foam?

Gelijk zoals ieder grondstoffen hebben ook foam en interne veren elk unique sterk punten. Schuim opereert druk reducerend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het sensatie beleeft dat je handen slapen, is een schuimmatras waarschijnlijk een verbeterde keuze voor.

Binnen veren zijn meestal wat vaster en leveren hierdoor wat toegevoegde steun. Het belangrijkste pro van de kern met binnenveren is dat hij optimaler lucht doorlaat. Indien je overvloedig transpireert of in een heel vochtig milieu woont, is de veerkern absoluut het overwegen waard.

Deze product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het over het algemeen aangemerkt als een medium-hard slaapoppervlak dat het hoogste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is beschouwd als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het midden behoudt (hieraan kiezen de meesten de voorrang).

De Hybrid Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het meeste gelijk met de Original Hybrid, terwijl de boven laag is aangepast om een enigszins knusser wolkachtig gevoel en dientengevolge als softer (echter nog steviger dan de Oorspronkelijke) is aangemerkt.

Is het juist dat mijn eigen matras een sterke stank kan hebben?

Ja, wanneer jouw nieuwe Emma-matras een stank ervaart, ligt dat erg gebruikelijk. De lucht is onschadelijk en indien jij hetzij slaapoppervlak twee en zeventig uren laat luchten, verdwijnt deze stank. Ons producten zijn OEKO-TEX 100, categorie 1 met certificaat en tevens erkend om baby op laten rusten. Dus maak je jij geen bekommeringen aangaande het lucht van jouw nieuwe Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen wat krachtiger vanwege hun opbouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te kiezen of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Bedframe 140 X 200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️