Bedframe Hout ✔️ 14 OPMERKELIJKE FEITJES

Emma Slaap – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Kortingscodes

De beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma steeds een afprijzing, in dit tekst lees je hoe je de grootste kortingen en beste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Bedframe Hout:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren research naar slaap. Ontwikkeld om je de ideale slaap te geven. Doeze vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van verschillende lichaamstypen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Als je overweegt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Bovendien zit er nog een onderscheid in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote variant (180×200 cm) voor €459. De kleinere variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. De grootste maat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er bestaan voor elk matras talrijke maten te koop. Het kleinere formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grote maat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 versus Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. Het originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan je dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Hieronder vallen het O2-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van deze matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. De 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit verschillende soorten schuim. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant van de bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat het matras uit een dikke plak HRX schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Bedframe Hout

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het 02 matras. Het enige dat wat anders is dan het O2 is de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt immers schuim met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere technologie van matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma in deze richting toe beweegt. De overige lagen schuim in het matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar het 02 matras lijkt ons dat een betere aankoop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveringen dan het reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer steun en vastheid biedt. Bovendien heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes het Hybrid matras. U koopt dit in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Bedframe Hout: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze prijsverhoging biedt Emma standaard kortingspercentages variërend van 10 tot zelfs 45. Een 20% korting is dus een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze nog steeds een succesvol onderneming blijven?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van vier grepen en kan op 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat het textiel getest is op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma biedt naast haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype uit de Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische look and feel. bed biedt een goede ondergrond bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen tussen €289 en €379. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een minimalistisch design dat ervoor zorgt dat het bed in bijna elke slaapkamer past. Er zijn verschillende onderdelen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren tussen €569 en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer je een complete set in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Van alle Emma bedden, is is dit de variant met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens de hardheidsschaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het geschikt is voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met specifieke voorkeuren is de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Bedframe Hout

Emma biedt een uitgebreid gamma aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de aanbiedingen meestal al in de basisprijs zijn verwerkt. Voer dus goed research alvorens u een aankoop neemt, en denk niet om eveneens andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Bedframe Hout

Naast de bedden biedt Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen geschikt voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden omdat de consument misschien iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je de gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heb je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt geven aan je matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Bedframe Hout Extra’s

Naast het hoofdassortiment van Emma bieden zij nog verschillende extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, welke in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel dat hetzelfde denkbaar blijkt te zijn te het dekentje om te wassen, is het deken te erg zwaar voor huiselijke wasmachines. Er twee formaten beschikbaar vanaf 150 bij 200 centimeter tevens 240 bij 220 plus de prijs vangt aan op 165 euro euro.

Temp pad

Dankzij de tempereerpad gereedschap kunnen het warmtegraad vanuit het bedden worden gereguleerd. Het machine hoort naast de slaapplek te wezen neergezet plus kan met 1 afstandsbedieningstoestel worden versteld. Daarvan bestaan de energiecellen niet standaardmatig inbegrepen. Het kosten vanaf het tempereerpad bedraagt 259 euro euro.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over een viertal diverse bedden. We focussen in op het 2 populairste matrassen: Het Emma merk O2 en tevens het Emma merk Hybrid. Beiden materassen bezitten ’n diktegraad van 25 cm. De O2 bezit een medium tot stevig karakter, wat uitstekend geschikt is voor zijde en ook rugslapers.

Het hybrid is net enigszins steviger. De belangrijkste afwijking tussendoor het een tweetal materassen blijkt dat aan het hybrid een pocketvering laagje is toegepast.
De kleinste maat van het Emma O2 bed kostprijs 439 en ook het grote formaat 1069 euro. de Emma merk Hybrid matras starten de prijzen van 899 euro t/m 2.039 euro. Gelijkend op je mag zien, bewegen het kosten sterk verschillend.

Worden er korting toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma- garantie en wat worden er gedekt?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Bedframe Hout

Behalve de matrassen, zijn er andere slapen verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de doos, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrasbeschermer, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen tot gevolg heeft. Al onze bestsellers zijn niet alleen zorgvuldig getest door autonome consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat is te wijten door dit design.

Tussen de modellen door is er gebruikt aan meer en meer comfort, support en temperatuurregulering door het invoegen van aanvullende vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen absorberen, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn gemaakt van stoffen die goedgekeurd zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor personen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaappositie en het vorm pijn dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg niet situaties aanpakken, maar we kunnen je echter wat adviezen geven.

Degenen die pijn voelt door drukpunten (doorgaans als een stuk van je fysiek wordt beladen of afgekneld als het teveel belasting ondersteunt) heeft er meestal voordeel van om te wisselen naar een zachter matras.

Zijslapers die op erg vaste matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun fysiek en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Hoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen nog steeds beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste uitlijning van de ruggengraat, als je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie pijn in de rug heeft door een verkeerde uitlijning van de ruggengraat (meestal als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te zakken bij de heupzone), nood meestal meer aan een matras dat meer steun biedt. Het meest geschikt is vervolgens een van onze hybride matrassen met veren. Het vraagstuk doet zich regelmatig voor bij individuen die een beetje zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die eenvoudigweg te veel tijd op erg verouderde, verwrongen matrassen hebben geslapen. Zij hebben veel voordeel bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium een beetje toegevoegde waarde heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en micro-veren, om de voorgaand besproken drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil ertussen een pocketvering en vulling?

Net gelijk alle grondstoffen hebben ook vulling en binnenveren elk afzonderlijk sterke punten. Schuim opereert druk reducerend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het besef beleeft dat je hand slapen, is een schuimmatras vermoedelijk een superieure alternatief voor jou.

Interne veren zijn doorgaans wat steviger en geven zodoende wat meer steun. Het belangrijkste pro van de kern met binnenveren is dat hij optimaler ventileert. Wanneer je overvloedig zweet produceert of in een heel dampig weer leeft, is de verenkern absoluut het overwegen waard.

De productlijnen in het over het algemeen:

De O2 is door het in het algemeen beschouwd als een medium-hard slaapoppervlak dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Originele Hybride wordt aangemerkt als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het evenwicht houdt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybrid Premium is op het gebied van liggevoel het hoogst gelijk met de Original Hybrid, waarbij de top laag aan de bovenkant is aangepast om voor een beetje warmer gevoel van wolken en dus als softer (echter nog harder dan de Oorspronkelijke) wordt aangemerkt.

Klopt datgene mijn eigen bed een krachtige stank kun hebben?

Klopt, wanneer je recente Emma-bed een geur bezit, ligt datgene zeer gewoon. Het stank ligt onbedreigend en indien je het matras tweeënzeventig uren laat luchten, vervaagt die geur. Onze eigen artikelen zijn OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd en tevens goedgekeurd om baby op het om dutten. Derhalve maak je jij geen bezorgdheden betreffende de lucht uit uw nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen iets krachtiger dankzij hun constructie. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Bedframe Hout

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️