Bedpoten Lattenbodem ☑️ 6 SNELLE ZAKEN

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Deals

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma steeds een afprijzing, in dit artikel lees je hoe je de grootste kortingen en voordeligste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Bedpoten Lattenbodem:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren studie naar slapen. Gemaakt om je de beste nachtrust te bieden. Val in slaap sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je gewichtloos door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Wanneer je besluit een Emma aan te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit er wel een onderscheid in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. De grote formaat (200×200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er zijn voor ieder matras verschillende maten verkrijgbaar. Het kleinere maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grote maat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 versus Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. De orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan u dan nog wel kopen op de website? Dit betreft de 02-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van dit matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het O2 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit verschillende soorten schuim. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aanwezig aan het matras. Daarna door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast is dit matras uit een dikke plak HRX-schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Bedpoten Lattenbodem

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het 02 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van het O2 betreft de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting beweegt. De overige lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de O2 matras lijkt het voor ons dat een betere aankoop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveren in vergelijking met het standaard Hybrid matras, waardoor het matras extra steun en stabiliteit levert. Bovendien bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke soepeler aanvoelt dan de hoes het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Bedpoten Lattenbodem: Aanbieding op Emma-Matrassen en andere producten

Na deze prijsverhoging geeft Emma standaard kortingen variërend van 10% en maar liefst 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk om tot 45% korting te geven en nog steeds een succesvol onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van 4 handige grepen en kan op 60 graden gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel gecontroleerd werd op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype binnen alle bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische uitstraling. bed biedt een goede ondersteuning bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 en €379. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een minimalistisch design dat ervoor zorgt dat het bed past in vrijwel elke slaapkamer past. Er zijn verschillende onderdelen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren tussen de €569 euro tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer u een complete set in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is dit de variant met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op een hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met andere wensen is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Bedpoten Lattenbodem

Emma Sleep biedt een breed gamma van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de aanbiedingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Doe dus goed research voordat u een beslissing neemt, en denk niet om ook andere merken te overwegen.

Emma kussen

Bedpoten Lattenbodem

Buiten de slaapmeubels biedt Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de correcte ondersteuning. U kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen toepasselijk voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen omdat de consument wellicht iets anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je het gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heeft u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil geven aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, start de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Bedpoten Lattenbodem Extra’s

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbescherming, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het feit dat het denkbaar is om het dekbed om te schoonmaken, is de deken te gewichtig voor huiselijke wasautomaten. Er zijn twee afmetingen beschikbaar voor aankoop van 150×200 cm alsook 240×220 en ook het kosten begint bij €165 euro.

Temp pad

Met het temperatuurpad instrument kunnen de warmtegraad van de bedje zijn beheerd. Het toestel dient vlakbij het bedden te zijn neergezet en mag door middel van een afstandsbediening worden bijgesteld. Van dit bevinden de energiecellen niet echt standaardgewijs bijgevoegd. De kosten vanaf het temperatuurpad bedraagt 259 euro EUR.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over vier verschillende matrassen. We focussen in het een tweetal populairste materassen: Emma O2 en ook het Emma Hybrid. Beiden matrassen kennen ’n omvang vanaf 25 centimeter. De O2 heeft één medium naar vast aard, hetgeen goed geschikt is voor kant en tevens rugzijde slapers.

De hybride schijnt juist een beetje steviger. De belangrijkste onderscheid tussenin de twee matrassen blijkt dat op het hybrid ’n pocketveer laagje blijkt toegevoegd.
De kleinste maat van het Emma O2 materas kost 439 en het grootste formaat €1.069. Bij het Emma merk Hybrid bed vangen aan de prijzen van 899 euro tot en met €2.039. Gelijkend op u kan bekijken, gaan het prijzen sterk uiteenlopend.

Worden er prijsverlaging gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang verstrekt Emma garantie en wat worden er gedekt?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Bedpoten Lattenbodem

Behalve de matrassen, zijn er andere slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Andere slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen veroorzaakt. Allemaal onze bestsellers zijn niet enkel grondig getest door autonome consumentengroeperingen in hele Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat is te wijten door dit ontwerp.

Gedurende de modellen door is er toegepast aan steeds meer comfort, steun en warmtebeheersing door het gebruiken van extra vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen dempen, heel eenvoudig schoon te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn vervaardigd van materialen die goedgekeurd zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je slaaphouding en het soort last dat je hebt.

We kunnen spijtig genoeg geen omstandigheden oplossen, maar we kunnen je toch wat adviezen aanbieden.

Degenen die pijn ervaart door drukzones (gewoonlijk indien een deel van je lijf wordt belast of afgekneld als het teveel massa ondersteunt) heeft er gewoonlijk voordeel van om te veranderen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op zeer vaste matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een goede positionering van de ruggengraat, als je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie rugklachten heeft door een verkeerde alignering van de rug (meestal als een matras te soepel is en begint door te zakken bij de heupen), heeft vaak meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning geeft. Het meest geschikt is daarna eentje van onze hybride matrassen met springveren. Het vraagstuk komt vaker voor bij personen die wat zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die simpelweg te lang op zeer versleten, verwrongen matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben heel veel voordeel bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium een beetje toegevoegde belang heeft met een dikker comfortabele laag en kleine veren, om de voorgaand genoemde drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het onderscheid tussen een pocketvering en vulling?

Net zoals alle grondstoffen hebben ook foam en binnenveren hun eigen sterk aspecten. Foam werkt druk reducerend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het sensatie krijgt dat je hand slaperig zijn, is een matras van schuim waarschijnlijk een superieure optie voor.

Binnenveringen zijn doorgaans wat steviger en leveren daardoor wat extra steun. Het belangrijkste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij beter lucht doorlaat. Wanneer je heel veel zweet produceert of in een heel dampig milieu woont, is de veerkern absoluut het bekijken waard.

De productlijnen in het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het algemeen aangemerkt als een medium hard bed dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als gezien als een medium stevig bed dat het evenwicht hanteert (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de voorrang).

De Hybrid Premium is op het gebied van liggevoel het hoogst gelijkwaardig met de Original Hybrid, in welk geval de top laag is aangepast voor een beetje warmer wolkachtig gevoel en daarom als zachter (echter nog vaster dan de Originele) wordt gezien als aangemerkt.

Is het waar het feit dat mijn eigen matras een krachtige stank kan ervaren?

Ja, indien jouw recente Emma-bed een stank heeft, staat dat zeer normaal. De stank ligt onbedreigend en wanneer je hetzij matras twee en zeventig uurtjes laat luchten, verdwijnt deze geur. Onze eigen items zijn OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 met certificaat en eveneens goedgekeurd om baby’s op het toelaten dutten. Derhalve maakt je niet bezorgdheden over de stank van jouw recente Emma-matras

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen iets solider dankzij hun bouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Bedpoten Lattenbodem

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️