Beige Muur Slaapkamer ✔️ 6 VERBORGEN WEETJES

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Promoties

De beste Emma aanbiedingen, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Normaliter biedt Emma altijd een korting, in dit tekst lees je hoe je de grootste kortingen en beste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Beige Muur Slaapkamer:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang studie naar slapen. Gecreëerd om jou de ideale slaap te bieden. Val in slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit verhouding.

De variaties tussen de Emma madrastypes Indien je besluit een Emma aan te kopen is het essentieel om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit nog een verschil in kosten. De kleine versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste versie (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote versie (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. De grootste formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor elk matras verschillende formaten beschikbaar. Het kleine maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grootste maat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma 02 versus Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. De orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun je dan nog wel kopen bij de website? Dit betreft het O2-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van deze matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. De 02 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De O2 bestaat uit diverse soorten schuim. Er is een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig van de bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Verder is dit matras uit een dik plak HRX-schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Beige Muur Slaapkamer

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het 02 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van de O2 is de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuim met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van technologie voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep hierna beweegt. De andere schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar de O2 matras schijnt ons dat de betere aankoop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer pocketveringen in vergelijking met de reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het extra ondersteuning en vastheid biedt. Daarnaast bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma matras is de Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al verkrijgbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en moet concurreren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit matras krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Beige Muur Slaapkamer: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en overige producten

Na die prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10% tot maar liefst 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden en toch een succesvol onderneming blijven?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij- afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van 4 handige handvatten en kan bij 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel getest werd op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bed uit alle Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. Het platform moet een goede ondersteuning bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren van €289 tot €379 euro. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavian lifestyle, het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp dat maakt dat het in bijna ieder slaapkamer past. Er bestaan verschillende elementen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, hoewel Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen van de €569 euro en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als u alles in 1 wilt ontvangen. Hierbij ontvang je namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is is dit de bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op de hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Maar, voor personen met specifieke wensen is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Beige Muur Slaapkamer

Emma heeft een breed assortiment van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de aanbiedingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Doe dus voldoende onderzoek alvorens u een aankoop doet, en denk niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Beige Muur Slaapkamer

Naast de slaapmeubels biedt Emma zes diverse kussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen geschikt voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen omdat de consument misschien iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u de gevoel geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heeft u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Beige Muur Slaapkamer Extra’s

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, die in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het hetzelfde mogelijk blijkt te zijn te de deken te schoonmaken, blijkt het deken te erg gewichtig ten behoeve van huiselijke wasserettes. Er 2 afmetingen beschikbaar voor aankoop vanaf 150 bij 200 centimeter alsook 240×220 en ook de prijs begint op 165 EUR.

Temp pad

Dankzij de tempereerpad gereedschap mag de warmtegraad vanaf het bedden zijn geregeld. De apparaat dient naast de bed om te zijn opgesteld en ook mag via een afstandbediening wezen bijgesteld. Van dit zijn het batterijen geen standaard inbegrepen. Het kosten van het temp pad bedraagt €259 EUR.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over vier diverse matrassen. Wij concentreren in het twee meest populaire matrassen: Emma O2 en ook het Emma Hybrid. Beide materassen hebben één diktegraad vanaf 25 cm. De O2 heeft een medium naar vast karakter, dat prima past bij kant en achterkant slapers.

Het hybrid is net een beetje steviger. De grote afwijking tussenin de twee materassen schijnt het feit dat op de hybrid ’n pocketveer laagje schijnt geïntegreerd.
De kleinste maat van het Het Emma merk O2 bed bedraagt 439 en de grootste formaat 1069 euro. de Emma Hybrid bed vangen aan de tarieven van 899 t/m 2.039 euro. Net als jij kunt bekijken, gaan de kosten krachtig verschillend.

Wordt er kortingen aangeboden op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur biedt Emma- garantie en welke onderdelen wordt er gedekt?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybride, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Beige Muur Slaapkamer

Naast de matrassen, zijn er andere slaap geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Verdere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede positie van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische klachten teweegbrengt. Allemaal onze bestsellers zijn niet enkel diepgaand getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat komt door dit ontwerp.

Door de uitvoeringen door is er toegepast aan steeds meer comfortabelheid, ondersteuning en temperatuurregulering door het toevoegen van aanvullende vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen dempen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn vervaardigd van stoffen die goedgekeurd zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor personen met rugpijn of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamstype, je slaaphouding en het vorm pijn dat je voelt.

We kunnen helaas geen gevallen oplossen, maar we kunnen je wel wat adviezen voorschotelen.

Personen die ongemak ervaart door drukpunten (gewoonlijk als een stuk van je lichaam wordt belast of afgekneld als het teveel gewicht ondersteunt) heeft er meestal baat bij om te wisselen naar een soepeler matras.

Zijdelingse slapers die op erg vaste matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Alhoewel ze zachter zijn, worden zulke matrassen nog steeds gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een correcte uitlijning van de ruggengraat, indien je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die pijn in de rug ervaart door een verkeerde alignering van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras te zacht is en begint door te slinken bij de heupzone), nood doorgaans meer aan een matras dat extra support biedt. Het meest geschikt is vervolgens eentje van onze combinatie matrassen met springveren. Het probleem treedt vaker voor bij mensen die een beetje zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die eenvoudigweg te lange tijd op heel verouderde, misvormde matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben heel veel voordeel bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium iets meer waarde heeft met een dikkere comfort laag en micro-veren, om de eerder genoemde drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil ertussen een pocketvering en schuim?

Gelijk zoals alle grondstoffen hebben ook schuim en binnen veren ieder eigen sterk punten. Vulling werkt druk reducerend. Als je een zijdelingse slaper bent en vaker het gevoel beleeft dat je handen tintelen, is een schuimmatras waarschijnlijk een verbeterde alternatief voor.

Binnen veren zijn meestal wat steviger en leveren hierdoor wat toegevoegde support. Het voornaamste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je veel zweet produceert of in een erg nat milieu verblijft, is de veerkern zeker het overwegen waard.

De product assortimenten in het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het algemeen gezien als een medium hard slaapoppervlak dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is aangemerkt als een medium stevig matras dat het balans hanteert (hieraan geven de meeste mensen de voorkeur).

De Combinatie Premium is op het gebied van liggevoel het hoogst gelijkwaardig met de Originele Hybride, in welk geval de top opperste laag is aangepast om te een beetje warmer gevoel van wolken en dus als zachter (desalniettemin nog harder dan de Oorspronkelijke) wordt aangemerkt.

Is het juist het feit dat mijn eigen matras een sterke lucht kun hebben?

Klopt, indien jouw verse Emma-matras een lucht bezit, ligt datgene heel gewoon. De geur staat ongevaarlijk en indien u hetzij bed tweeënzeventig uren toelaat ventileren, vervaagt die lucht. Onze eigen artikelen zijn wel OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd en tevens erkend voor het doel zuigelingen op de toelaten slapen. Daarom maakt jij geen enkele bezorgdheden over het lucht afkomstig van jouw verse Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Behalve het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen enigszins steviger dankzij hun bouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De topper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Beige Muur Slaapkamer

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️