Beste Matras ᐅ 4 OPZIENBARENDE TRUCS

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Kortingen

De beste Emma aanbiedingen, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma steeds een afprijzing, in dit stuk lees je hoe je de grootste afprijzingen en beste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Beste Matras:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang studie naar slaap. Ontwikkeld om je de ideale nachtrust te bieden. Doeze sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je gewichtloos door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en extra solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons meest economische matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van verschillende lichaamstypen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Indien je overweegt een Emma aan te kopen is het cruciaal om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit er nog een onderscheid in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grootste variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste versie (200×200 cm) voor €1.069.

De kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. De grote maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras verschillende formaten beschikbaar. De kleine maat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grote maat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma 02 versus Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan u dan nog wel kopen bij hun eigen website? Dit betreft het 02-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van dit matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De samenstelling van de O2 bestaat uit verschillende soorten schuimen. Er is een klein Airgocell schuimlaag aanwezig aan het matras. Daarna door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat het matras uit een dik laag HRX schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Hybrid matras

Beste Matras

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan het O2 matras. Het enige dat wat verschillend is dan de 02 betreft de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze laag maakt het het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag met pocketveren gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma in deze richting beweegt. De andere schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar de 02 matras schijnt ons dat een betere koop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Emma Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 cm en is samengesteld uit 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer pocketveren dan het reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het matras extra ondersteuning en stabiliteit levert. Bovendien bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke zachter is in vergelijking met de hoes van van het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma matras is het Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en moet wedijveren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Beste Matras: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en andere producten

Na deze prijsverhoging geeft Emma doorgaans kortingen variërend van 10% en maar liefst 45%. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven terwijl ze nog steeds een succesvol onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van vier grepen en kan bij 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd is op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bedtype uit alle Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. Het platform moet een stevige ondergrond bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 euro tot €379. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies bij je slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een eenvoudig design dat ervoor zorgt dat het in vrijwel ieder slaapkamer past. Er zijn diverse onderdelen voorhanden die toe te voegen aan het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen van €569 tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als je een complete set in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is is dit het variant met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op een hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met andere wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Beste Matras

Emma Sleep heeft een uitgebreid gamma van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de kortingen meestal al in de basisprijs zijn inbegrepen. Voer dus goed research alvorens je een beslissing doet, en denk niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Beste Matras

Naast de slaapmeubels heeft Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte steun. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden omdat de consument wellicht wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet u het gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heeft u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil geven aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar zij zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Beste Matras Accessoires

Naast het belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Ondanks het het mogelijk blijkt te zijn te het deken om te reinigen, blijkt de dekentje te erg gewichtig ten behoeve van huiselijke wasautomaten. Er bestaan 2 formaten beschikbaar voor aankoop vanaf 150 bij 200 cm alsook 240×220 plus de prijs begint op 165 EUR.

Temp pad

Dankzij de temperatuurpad instrument mag de warmte vanaf het bed zijn geregeld. Het machine hoort naast de de bed te zijn geplaatst en ook mag met 1 afstandsbedieningstoestel worden aangepast. Van dit bevinden het batterijen niet echt standaard ingesloten. Het prijs van het temperatuurpad is 259 euro euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft vier verschillende matrassen. We concentreren in op het twee favoriete bedden: Het Emma merk O2 en tevens het Emma Hybrid. Allebei materassen bezitten ’n dikte vanaf 25. De O2 kent een medium naar ferm karakter, dat prima past bij zij en ook achterkant slapers.

Het hybrid is precies een beetje steviger. Het belangrijkste afwijking tussenin de 2 bedden is het aan de gemengde een pocketveringssysteem niveau blijkt toegepast.
De minste maat vanaf de Het Emma O2 matras bedraagt €439 en ook de grootste maat €1.069. de Emma bedrijf Hybrid materas beginnen de tarieven vanaf €899 tot 2.039 euro. Gelijkend op je kunt bekijken, bewegen het tarieven sterk verschillend.

Worden er prijsverlaging toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang verstrekt Emma waarborg en welke onderdelen wordt er vergoed?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybrid, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Beste Matras

Buiten de matrassen, zijn er verschillende slapen verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de box, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Andere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrascover, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Elk onze bestsellers zijn niet enkel zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te danken door dit ontwerp.

Gedurende de varianten door is er gebruikt aan steeds meer gemak, steun en warmtebeheersing door het gebruiken van extra vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen dempen, supermakkelijk proper te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn geproduceerd van stoffen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor mensen met rugpijn of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het soort last dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg niet alle situaties aanpakken, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen aanbieden.

Personen die ongemak voelt door drukplekken (gewoonlijk als een gedeelte van je lichaam wordt belast of afgekneld als het te veel gewicht draagt) heeft er meestal nut van om te veranderen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op zeer stevige matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden zulke matrassen nog altijd gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een correcte uitlijning van de wervelkolom, indien je bang bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Degenen die rugpijn ervaart door een verkeerde alignering van de rug (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en begint door te slinken bij de heupgebied), heeft meestal meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning biedt. Het meest passend is vervolgens één van onze combinatie matrassen met veren. Het probleem doet zich aker voor bij personen die enigszins zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die simpelweg te lang op erg oude, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben veel voordeel bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybrid Premium iets meer kwaliteit heeft met een dikkere comfortlaag en microveren, om de voorgaand vermelde problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocketvering en schuim?

Net als alle stoffen hebben ook schuim en binnenveren elk afzonderlijk sterk aspecten. Vulling opereert druk verminderend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en regelmatig het sensatie beleeft dat je handen slaperig zijn, is een matras van schuim waarschijnlijk een verbeterde optie in jouw geval.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat steviger en leveren daardoor wat toegevoegde steun. Het voornaamste voordeel van de binnenvering kern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Indien je veel zweet of in een erg vochtig weer verblijft, is de kern met veren absoluut het bekijken waard.

De product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het over het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als aangemerkt als een medium-stevig matras dat het evenwicht behoudt (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybrid Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het meeste gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de top laag aan de bovenkant is aangepast voor voor een beetje knusser wolkachtig gevoel en daarom als zachter (maar toch harder dan de Originele) wordt aangemerkt.

Is het juist dat mijn persoonlijke matras een krachtige geur kun bezitten?

Klopt, wanneer uw nieuwe Emma-bed een geur ervaart, ligt datgene erg gewoon. Het lucht is onbedreigend en wanneer je de slaapoppervlak 72 uurtjes toelaat luchten, verdwijnt deze lucht. Ons items zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd als en tevens toegestaan met het doel zuigelingen op het toelaten slapen. Derhalve maak je u geen enkele bezorgdheden over het lucht van jouw nieuwe Emma bed

Hoe werkt de testperiode van honderd nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen wat steviger vanwege hun opbouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Beste Matras

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️