Beste Prijs Kwaliteit Matras 🔥 14 VERBORGEN FEITEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Kortingen

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma steeds een afprijzing, in dit stuk lees je hoe je de hoogste afprijzingen en voordeligste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Beste Prijs Kwaliteit Matras:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang studie naar slaap. Gecreëerd om je de beste nachtrust te bieden. Slaap sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van diverse lichaamsvormen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Als je besluit een Emma aan te kopen is het cruciaal om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit er wel een verschil in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote versie (200×200 cm) voor €1.069.

De kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. De grote maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor ieder matras verschillende maten verkrijgbaar. Het kleinste formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grote formaat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma 02 versus Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. De originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan je dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit betreft de 02-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van deze matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. Het O2 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De samenstelling van de 02 bestaat uit diverse types schuim. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig van de bovenkant van het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is het matras uit een dik laag HRX-schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Beste Prijs Kwaliteit Matras

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het O2 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van de 02 is de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuim met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van techniek voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma hierna toe beweegt. De overige schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras lijkt ons dat een betere aankoop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 cm en bestaat uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveren in vergelijking met het reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het matras extra steun en stabiliteit biedt. Daarnaast heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma matras is de Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste maat en moet concurreren met de matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Beste Prijs Kwaliteit Matras: Aanbieding op Emma-Matrassen en andere producten

Na deze verhoging biedt Emma doorgaans kortingen tussen 10 tot zelfs 45%. Een 20% is dan ook een sigaar van eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden terwijl ze toch een succesvol onderneming blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met vier grepen en bij 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat het textiel getest is op niet schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma biedt naast haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bed uit de Emma bed varianten, vanwege minimalistische minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een stevige ondersteuning bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 euro en €379 euro. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net in je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een eenvoudig design wat ervoor zorgt dat het bed past in vrijwel elke slaapkamer past. Er bestaan verschillende elementen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren tussen €569 en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer je alles in 1 wilt ontvangen. Hierbij krijg t namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is dit het variant met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens de schaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met specifieke voorkeuren is de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Beste Prijs Kwaliteit Matras

Emma Sleep heeft een breed assortiment van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de kortingen meestal reeds in de basisprijs zijn inbegrepen. Doe dus goed onderzoek alvorens u een beslissing doet, en denk niet om eveneens andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Beste Prijs Kwaliteit Matras

Naast de slaapmeubels biedt Emma zes verschillende kussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte steun. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen geschikt voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen omdat de klant misschien wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u het ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg u 40% korting dus heb u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt geven aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Beste Prijs Kwaliteit Matras Accessoires

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, die in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het het mogelijk schijnt te zijn om de dekentje om te reinigen, blijkt het dekentje te erg gewichtig voor huiselijke wasserettes. Er zijn 2 maten beschikbaar vanaf 150×200 centimeter en 240 bij 220 en ook het kosten vangt aan op 165 euro.

Temp pad

Met de temp pad instrument kunnen de warmte vanaf het bedden worden geregeld. Het toestel dient naast het slaapplek om te wezen geplaatst en mag door middel van 1 afstandsbediening wezen aangepast. Hiervan bestaan de energiecellen niet standaardgewijs inbegrepen. Het kostprijs van het tempereerpad bedraagt €259 euro’s.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit 4 uiteenlopende matrassen. We zoomen in de 2 populairste bedden: Emma O2 en tevens de Emma bedrijf Hybrid. Beiden matrassen bezitten ’n diktegraad van 25. De O2 bezit één gemiddeld naar vast eigenschap, wat goed aansluit bij kant en ook achterkant slapers.

De hybrid schijnt juist enigszins harder. De grote afwijking tussen de 2 matrassen schijnt het op de hybride ’n pocketveer niveau blijkt geïntegreerd.
De minste formaat van het Het Emma merk O2 bed kost €439 en tevens de grootste maat 1069 euro. Bij Emma bedrijf Hybrid matras vangen aan de prijzen vanaf €899 t/m 2039 euro. Gelijkend op u kan bekijken, bewegen de tarieven aanzienlijk verschillend.

Wordt er korting aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma garantieperiode en wat worden er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Beste Prijs Kwaliteit Matras

Buiten de matrassen, zijn er andere slapen geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de boxspring, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Verdere slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrasbescherming, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch geen bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede positie van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Al onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend diepgaand getest door zelfstandige consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat is te danken door dit design.

Gedurende de uitvoeringen door is er toegepast aan steeds meer gemak, ondersteuning en warmteregulering door het invoegen van meer innovatieve materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen doven, heel eenvoudig rein te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn vervaardigd van materialen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor individuen met rugpijn of pijn?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het type last dat je hebt.

We kunnen helaas niet alle omstandigheden oplossen, maar we kunnen je toch wat adviezen geven.

Personen die pijn voelt door drukplekken (gewoonlijk wanneer een gedeelte van je lijf wordt beladen of gekneld als het overmatig massa verdraagt) heeft er doorgaans nut van om te wisselen naar een zachter matras.

Zijslapers die op heel vaste matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Hoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen nog altijd gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste positionering van de rug, indien je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die rugpijn heeft door een verkeerde positionering van de ruggengraat (meestal als een matras te soepel is en begint door te verzakken bij de heupen), nood meestal meer aan een matras dat extra support biedt. Het meest geschikt is daarna eentje van onze hybride matrassen met springveren. Het issue komt aker voor bij personen die enigszins zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die gewoon te lang op zeer versleten, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben veel baat bij ieder van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium iets meer waarde heeft met een dikker comfortabele laag en microveren, om de eerder genoemde drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid tussenin een pocketveer en vulling?

Zoals als alle stoffen hebben ook schuim en binnenveren hun afzonderlijk sterke aspecten. Schuim opereert druk verminderend. Als je een zijslaper bent en regelmatig het gevoel krijgt dat je vingers tintelen, is een schuimmatras vermoedelijk een verbeterde optie in jouw geval.

Interne veren zijn gewoonlijk wat vaster en bieden daardoor wat toegevoegde steun. Het voornaamste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij optimaler lucht doorlaat. Als je overvloedig zweet produceert of in een zeer dampig weer woont, is de verenkern zeker het aandacht geven waard.

De productreeksen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het over het algemeen gezien als een medium-hard matras dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als aangemerkt als een medium-stevig bed dat het balans houdt (hieraan geven de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybrid Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de top laag aan de bovenkant is aangepast om te een beetje knusser wolkengevoel en dus als zachter (desalniettemin toch steviger dan de Oorspronkelijke) wordt gezien.

Klopt het feit dat mijn matras een sterke lucht kan bezitten?

Ja, indien jouw recente Emma-bed een lucht heeft, is datgene erg gebruikelijk. Het stank staat ongevaarlijk en als je de slaapoppervlak 72 uurtjes laat ventileren, vervaagt dat geur. Ons artikelen zijn ook OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd als en eveneens erkend om baby’s op de toestaan dutten. Derhalve maak jij geen enkele bekommeringen over de stank afkomstig van uw verse Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen wat krachtiger vanwege hun bouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te selecteren of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment past.

Top 10 artikelen over Beste Prijs Kwaliteit Matras

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️