Beter Bed Groningen ➡️ 6 OPMERKELIJKE HACKS

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Aanbiedingen

De Beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Standaard biedt Emma altijd een korting, in dit tekst ontdek je op welke manier je de grootste afprijzingen en voordeligste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Beter Bed Groningen:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang studie naar slaap. Gecreëerd om jouw de beste slaap te geven. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie combineert voor een onovertroffen comfort en extra solide steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Wanneer je besluit een Emma aan te schaffen is het belangrijk om te weten dat er vier keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Daarnaast zit er nog een onderscheid in prijs. De kleinere versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote variant (180×200 cm) voor €459. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grootste versie (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleine maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. De grootste maat (200×200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er zijn voor ieder matras verschillende formaten te koop. De kleinere formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grote maat (180×210 cm) is €2.149.

Emma O2 versus Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. Het orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan u dan nog wel aanschaffen op de website? Dit zijn de 02-matras, de hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan elk van dit matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. Het O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De O2 is samengesteld uit diverse soorten schuimen. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aanwezig aan het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast bestaat het matras uit een dik plak HRX-schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Beter Bed Groningen

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan O2 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van de O2 is de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybride matras. Er wordt immers schuimlaag met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van technologie van het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting beweegt. De overige schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar de 02 matras lijkt ons dat een betere koop aangezien de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 cm en is samengesteld uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveren dan het reguliere Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en stabiliteit levert. Daarnaast bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke zachter aanvoelt dan de hoes van het Hybrid matras. Je koopt dit in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma matras is het Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en moet wedijveren met de matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX schuim. Bij dit matras krijg u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Beter Bed Groningen: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds die verhoging geeft Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10 tot maar liefst 45%. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar van eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven en nog steeds een succesvol onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van 4 handige grepen en op 60°C gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof getest werd op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt behalve haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed uit de bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische look and feel. bed moet een stevige ondergrond bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 tot €379 euro. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net in jouw interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een minimalistisch design dat maakt dat het bed past in vrijwel ieder slaapkamer past. Er bestaan verschillende onderdelen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel Emma veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen van de €569 euro en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer je een complete set in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een topper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is is dit de bedtype met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens een hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met andere voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Beter Bed Groningen

Emma Sleep biedt een breed assortiment van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de feit dat de kortingen meestal reeds in de basisprijs zitten verwerkt. Voer dus voldoende research voordat u een aankoop neemt, en denk niet om eveneens andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Beter Bed Groningen

Buiten de slaapmeubels heeft Emma zes diverse kussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen om de correcte ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden omdat de klant wellicht iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je het gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heeft u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt geven aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Beter Bed Groningen Accessoires

Naast het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, welke in alle maten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het het haalbaar schijnt te zijn om het dekbed om te schoonmaken, is de dekentje te erg zwaar ten behoeve van binnenlandse wasmachines. Er 2 formaten beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 centimeter alsook 240 bij 220 en ook de kosten start op 165 EUR.

Temp pad

Met de temperatuurpad gereedschap mag de temperatuur vanaf de bedden zijn gereguleerd. Het apparaat moet vlakbij de slaapplek om te zijn opgesteld en mogen met 1 afstandsbediening zijn versteld. Daarvan bestaan het energiecellen niet standaardgewijs bijgevoegd. Het kosten van het temp pad ligt op €259 euro.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over vier verschillende bedden. Wij zoomen in het twee favoriete bedden: Het Emma merk O2 en tevens de Emma Hybrid. Beiden matrassen kennen één omvang vanaf 25 cm. Het O2 bezit één medium naar ferm aard, dat goed aansluit bij zij en rugslapers.

De gemengde schijnt juist een beetje steviger. De grote onderscheid tussen de 2 matrassen blijkt het op de gemengde een pocketveer laag is toegepast.
De minste formaat vanaf het Emma O2 matras kost €439 en de grootste afmeting 1.069 euro. Bij het Emma Hybrid matras beginnen het prijzen vanuit 899 euro tot en met 2039 euro. Gelijkend op u kan zien, lopen de kosten aanzienlijk uiteen.

Wordt er prijsverlaging toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd verstrekt Emma- garantie en wat worden er vergoed?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Beter Bed Groningen

Behalve de matrassen, zijn er andere slapen geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Andere accessoires voor slapen zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen teweegbrengt. Allemaal onze bestsellers zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door autonome consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat komt door dit design.

Tussen de modellen door is er toegepast aan meer en meer comfortabelheid, support en warmtebeheersing door het invoegen van meer vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen doven, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn vervaardigd van materialen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, zelfs voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor mensen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het soort last dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg geen gevallen verhelpen, maar we kunnen je echter wat adviezen aanbieden.

Degenen die last heeft door drukplekken (doorgaans wanneer een gedeelte van je lichaam wordt beladen of afgekneld als het overmatig gewicht draagt) heeft er meestal voordeel van om over te stappen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg stevige matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog altijd gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte positionering van de ruggengraat, indien je bang bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie rugpijn lijdt door een slechte positionering van de rug (meestal als een matras te zacht is en start door te slinken bij de heupzone), nood doorgaans meer aan een matras dat meer steun geeft. Het meest passend is daarna één van onze hybride matrassen met veren. Het issue komt vaker voor bij individuen die een beetje zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die simpelweg te lange tijd op erg verouderde, vervormde matrassen hebben geslapen. Zij hebben enorm voordeel bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium iets extra waarde heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en micro-veren, om de voorgaand genoemde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil ertussen een pocketveer en vulling?

Gelijk gelijk alle materialen hebben ook foam en interne veren elk eigen krachtige kanten. Foam opereert drukverlagend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het besef beleeft dat je hand slaperig zijn, is een schuimmatras wellicht een verbeterde alternatief voor jou.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat vaster en bieden zodoende wat meer steun. Het belangrijkste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je overvloedig transpireert of in een heel nat milieu leeft, is de verenkern zeker het overwegen waard.

De genoemde product assortimenten in het over het algemeen:

De O2 is door het over het algemeen gezien als een medium hard matras dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als een gemiddeld stevig matras dat het balans hanteert (hieraan geven de grootste deel van de mensen de keuze).

De Hybride Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het meest gelijk met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de top laag aan de bovenkant is aangepast voor te een wat gezelliger gevoel van wolken en dientengevolge als softer (maar nog vaster dan de Originele) wordt gezien als aangemerkt.

Is het waar het feit dat mijn persoonlijke bed een intense stank kan hebben?

Klopt, als uw nieuwe Emma-bed een lucht bezit, ligt het feit dat zeer gebruikelijk. Die stank ligt onbedreigend en als je hetzij matras twee en zeventig uren laat toe doorluchten, verdampt dat geur. Onze items zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd als en eveneens goedgekeurd om baby’s op toestaan dutten. Dus maakt je geen enkele zorgen betreffende het geur afkomstig van je verse Emma bed

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen wat solider dankzij hun constructie. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te kiezen of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Beter Bed Groningen

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️