Beter Bed Lattenbodem 🔥 5 SNELLE FEITJES

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Recensies en Aanbiedingen

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Normaliter biedt Emma steeds een afprijzing, in dit artikel lees je hoe je de grootste kortingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Beter Bed Lattenbodem:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang research naar slapen. Ontwikkeld om jou de perfecte nachtrust te bieden. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt samen met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma matrassen Wanneer je besluit een Emma te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit nog een onderscheid in kosten. De kleinste variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grote versie (200×200 cm) voor €1.069.

De kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. De grote formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor elk matras verschillende maten te koop. De kleinste formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grootste maat (180×210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 versus Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. De originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan u dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit zijn het O2-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van deze matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. De 02 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De 02 bestaat uit verschillende soorten schuim. Er bevindt zich een klein Airgocell schuimlaag aanwezig van de matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is dit matras uit een dik plak HRX schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Beter Bed Lattenbodem

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan O2 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van het 02 is de pocketvering laag die is toegevoegd. Deze maakt het het een hybride matras. Er wordt namelijk schuim met pocketvering samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere techniek van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De overige lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de O2 matras schijnt het voor ons dat een betere aankoop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van Emma Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, traagschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer pocketveren in vergelijking met de reguliere Hybrid matras, waardoor het extra ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke zachter is dan de hoes van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste maat en is bedoeld om te concurreren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit matras krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Beter Bed Lattenbodem: Kortingen op EmmaMatrassen en andere producten

Na deze verhoging biedt Emma standaard kortingspercentages variërend van 10% tot maar liefst 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden en toch een winstgevend onderneming blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van vier handvatten en bij 60°C gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof gecontroleerd werd op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep biedt naast haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bedtype uit alle bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een stevige ondersteuning bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 tot €379. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij je interieur passen.

het Emma Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een minimalistisch design wat maakt dat het past in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende elementen beschikbaar om toe te voegen aan het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is opvallend dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen variëren van de €569 euro en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect als u alles in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het variant met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens een schaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met specifieke wensen is de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Beter Bed Lattenbodem

Emma biedt een breed gamma van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de aanbiedingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Voer dus voldoende research voordat u een aankoop doet, en denk niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Beter Bed Lattenbodem

Naast de bedden heeft Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de correcte ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen omdat de klant wellicht wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je het gevoel bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net als bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk type slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heeft u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt geven aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar zij zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Beter Bed Lattenbodem Accessoires

Naast de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, die in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het hetzelfde denkbaar blijkt te zijn om de dekentje om te wassen, is de dekentje te gewichtig voor huiselijke wasmachines. Er bestaan een tweetal afmetingen beschikbaar vanaf 150 bij 200 centimeter alsook 240×220 en de kostprijs vangt aan bij 165 euro.

Temp pad

Dankzij het temp pad gereedschap kan de warmtegraad vanuit de bedje wezen geregeld. De machine dient vlakbij het bedden te wezen opgesteld plus mogen met één afstandsbediening wezen versteld. Daarvan bevinden de accu’s niet echt standaardmatig ingesloten. Het kosten vanaf de temperatuurpad bedraagt €259 euro’s.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit 4 diverse matrassen. We zoomen in op het een tweetal favoriete bedden: Het Emma O2 en ook de Emma merk Hybrid. Beiden matrassen bezitten ’n diktegraad van 25 centimeter. De O2 bezit ’n gemiddeld tot vast karakter, hetgeen prima aansluit voor zij en ook rugzijde slapers.

De hybrid schijnt juist enigszins steviger. Het grootste afwijking tussendoor het een tweetal matrassen blijkt dat bij het hybrid één pocketvering niveau blijkt toegevoegd.
De kleinere formaat vanaf de Het Emma O2 matras kostprijs 439 en ook het grote afmeting 1069 euro. Bij Emma Hybrid materas beginnen de kosten vanaf 899 euro t/m 2.039 euro. Net als u mag aanschouwen, lopen het prijzen aanzienlijk verschillend.

Wordt er prijsverlaging gegeven op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang verstrekt Emma- garantie en welke onderdelen wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Beter Bed Lattenbodem

Buiten de matrassen, zijn er meer slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de doos, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Andere slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrasbescherming, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het in huis zelf uit te testen. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een matras van Emma?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een juiste ondersteuning van je rug. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Elk onze bestsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door zelfstandige consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat is te danken door dit vormgeving.

Gedurende de varianten door is er toegepast aan steeds meer comfort, steun en temperatuurregulering door het invoegen van meer vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen dempen, supermakkelijk rein te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn vervaardigd van materialen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugpijn of pijnklachten?

Dit ligt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het vorm last dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg geen omstandigheden oplossen, maar we kunnen je toch wat aanwijzingen geven.

Personen die pijn voelt door drukplekken (gewoonlijk indien een gedeelte van je lichaam wordt beladen of afgesloten als het te veel massa draagt) heeft er meestal nut van om te wisselen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op heel stevige matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog steeds aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede uitlijning van de wervelkolom, als je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die pijn in de rug lijdt door een onjuiste positionering van de rug (doorgaans als een matras te zacht is en begint door te slinken bij de heupzone), heeft doorgaans meer aan een matras dat meer ondersteuning biedt. Het meest geschikt is daarna eentje van onze hybride matrassen met veren. Het issue treedt aker voor bij personen die wat zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of mensen die eenvoudigweg te veel tijd op zeer oude, misvormde matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben veel baat bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium iets meer belang heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en microveren, om de voorgaand vermelde drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil ertussen een pocketvering en vulling?

Net gelijk elk stoffen hebben ook vulling en binnenveren ieder unique sterk aspecten. Vulling opereert druk reducerend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het besef krijgt dat je handen tintelen, is een schuimmatras vermoedelijk een verbeterde optie voor jou.

Binnenveringen zijn doorgaans wat harder en geven zodoende wat toegevoegde steun. Het voornaamste voordeel van de binnenvering kern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je veel zweet of in een erg nat weer leeft, is de kern met veren vast en zeker het aandacht geven waard.

Deze productreeksen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het in het algemeen beschouwd als een medium-hard bed dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als aangemerkt als een medium-stevig matras dat het evenwicht hanteert (hieraan geven de meesten de keuze).

De Hybride Premium is op het gebied van liggevoel het meeste gelijkwaardig met de Originele Hybride, in welk geval de bovenste laag is aangepast te een beetje knusser gevoel van wolken en daarom als zachter (echter nog steviger dan de Oorspronkelijke) is gezien.

Klopt dat mijn matras een krachtige lucht kan ervaren?

Inderdaad, als je recente Emma-matras een stank bezit, staat datgene zeer gewoon. De geur is onbedreigend en indien je het slaapoppervlak 72 uurtjes laat toe doorluchten, verdwijnt dat stank. Ons producten zijn OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd als en eveneens toegestaan om baby op toelaten rusten. Derhalve maakt je geen enkele bezorgdheden over het lucht uit uw verse Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen wat steviger vanwege hun constructie. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te selecteren of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Beter Bed Lattenbodem

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️