Beter Bed Leidschendam 🔥 3 SIMPELE HACKS

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingen

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, kortingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma steeds een afprijzing, in dit tekst ontdek je op welke manier je de beste afprijzingen en aantrekkelijkste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Beter Bed Leidschendam:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren onderzoek naar slaap. Gemaakt om jouw de perfecte nachtrust te bieden. Doeze vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor optimale steun van verschillende lichaamsvormen. De matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De verschillen tussen de Emma matrassen Indien je besluit een Emma aan te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Verder zit er wel een verschil in kosten. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote variant (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. Het grootste formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor elk matras verschillende maten te koop. De kleine formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en het grote formaat (180×210 cm) kost €2.149.

Emma 02 vs. Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. De orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan u dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit zijn het O2-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van deze matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. Het O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De O2 is samengesteld uit diverse types schuim. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant van de bovenkant van het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is dit matras uit een dikke plak HRX-schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Beter Bed Leidschendam

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan 02 matras. Het enige dat wat verschillend is dan de 02 is de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze maakt het het een hybride matras. Er wordt immers schuimlaag gecombineerd met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere vorm van technologie van het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma in deze richting beweegt. De andere lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar de O2 matras lijkt het voor ons dat de betere koop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Hybrid matras. Het matras heeft een hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveringen in vergelijking met de standaard Hybrid matras, waardoor het matras meer ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma matras is het Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat al beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en moet wedijveren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit matras ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Beter Bed Leidschendam: Korting op EmmaMatrassen en overige producten

Na deze verhoging geeft Emma doorgaans kortingen variërend van 10% en zelfs 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven en nog steeds een succesvol onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van vier grepen en kan op 60 graden gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof gecontroleerd is op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bed binnen alle Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een goede ondersteuning bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 euro en €379 euro. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies bij je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een eenvoudig ontwerp wat ervoor zorgt dat het bed in bijna ieder slaapkamer past. Er zijn diverse elementen beschikbaar om toe te voegen bij het bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is niet een natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen van €569 tot €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer je alles in 1 wil kopen. Hierbij krijg t namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een topper toe te voegen. Uit alle Emma bedden, is is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens de schaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit houdt in dat het geschikt is voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Echter, voor personen met andere voorkeuren kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Beter Bed Leidschendam

Emma Sleep heeft een breed gamma van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de aanbiedingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zijn inbegrepen. Voer dus voldoende onderzoek voordat u een beslissing neemt, en vergeet niet om eveneens andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Beter Bed Leidschendam

Naast de slaapmeubels heeft Emma zes diverse kussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste steun. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen omdat de klant wellicht wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet je de ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heeft je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Beter Bed Leidschendam Accessoires

Buiten het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, welke in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het feit dat het mogelijk schijnt te zijn om de deken te reinigen, is het dekentje te erg zwaar ten behoeve van binnenlandse wasserettes. Er 2 afmetingen beschikbaar vanaf 150×200 centimeter tevens 240 bij 220 plus de kosten start op 165 euro.

Temp pad

Met de tempereerpad gereedschap kunnen de temperatuur vanuit de bed wezen geregeld. De apparaat moet naast de bedden te worden opgesteld en ook mag door middel van een afstandsbedieningstoestel zijn aangepast. Van dit zijn de energiecellen geen standaardmatig bijgevoegd. De kostprijs vanaf het temp pad ligt op 259 euro euro.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over een viertal diverse matrassen. Wij zoomen in de een tweetal populairste bedden: Het Emma merk O2 en ook de Emma bedrijf Hybrid. Beiden materassen bezitten ’n dikte vanaf 25 cm. Het O2 heeft een gemiddeld naar stevig eigenschap, wat prima geschikt is bij zijde en rugslapers.

Het hybride blijkt net enigszins harder. De belangrijkste afwijking tussen de twee matrassen blijkt het feit dat bij de hybride één pocketvering niveau is geïntegreerd.
Het minste formaat vanaf het Emma O2 bed bedraagt 439 en ook het grootste afmeting 1069 euro. de Emma bedrijf Hybrid matras beginnen de prijzen vanuit 899 euro tot en met €2.039. Net als u kunt bekijken, lopen het tarieven sterk uiteenlopend.

Wordt er kortingen aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma garantieperiode en welke onderdelen wordt er vergoed?

Emma geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Beter Bed Leidschendam

Naast de matrassen, zijn er verschillende slaap gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee toppers.

Aanvullende slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrascover, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten veroorzaakt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend grondig getest door zelfstandige consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat komt door dit design.

Tussen de varianten door is er gewerkt aan meer en meer comfortabelheid, steun en warmtebeheersing door het toevoegen van aanvullende vernieuwende materialen. Bovendien zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen dempen, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de verwijderbare overtrekken en ze zijn gemaakt van materialen die goedgekeurd zijn als veilig, eveneens voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor mensen met pijn in de rug of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaappositie en het soort ongemak dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg geen gevallen oplossen, maar we kunnen je toch wat adviezen aanbieden.

Personen die ongemak voelt door drukzones (meestal wanneer een deel van je lijf wordt beladen of afgekneld als het teveel massa draagt) heeft er doorgaans voordeel van om te wisselen naar een soepeler matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel stevige matrassen rusten, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog altijd gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede uitlijning van de rug, mocht je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugklachten lijdt door een onjuiste positionering van de ruggengraat (doorgaans als een matras te zacht is en aanvangt door te zakken bij de heupzone), heeft doorgaans meer aan een matras dat bijkomende steun geeft. Het beste is daarna eentje van onze hybride matrassen met pocketveren. Het vraagstuk treedt regelmatig voor bij personen die wat zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die simpelweg te veel tijd op heel versleten, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben heel veel baat bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Hybrid Premium enigszins meer kwaliteit heeft met een dikker comfortlaag en microveren, om de voorgaand genoemde problemen met drukpunten te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil ertussen een pocketvering en foam?

Net zoals ieder materialen hebben ook vulling en binnen veren elk afzonderlijk krachtige aspecten. Schuim opereert drukverlagend. Indien je een zijdelingse slaper bent en vaker het sensatie beleeft dat je hand slapen, is een matras van schuim wellicht een betere alternatief voor jou.

Interne veren zijn doorgaans wat vaster en geven daardoor wat toegevoegde ondersteuning. Het belangrijkste pro van de binnenvering kern is dat hij beter lucht doorlaat. Als je overvloedig transpireert of in een heel nat milieu leeft, is de kern met veren absoluut het overwegen waard.

Deze productlijnen in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het in het algemeen gezien als een medium hard bed dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te extreem doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is gezien als een medium stevig slaapoppervlak dat het midden behoudt (hieraan geven de meesten de voorrang).

De Combinatie Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het meeste vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de top opperste laag is aangepast voor voor een enigszins gezelliger gevoel van wolken en dientengevolge als meer zacht (desalniettemin toch steviger dan de Original) wordt beschouwd.

Is het waar het feit dat mijn persoonlijke matras een krachtige lucht kan bezitten?

Ja, als je recente Emma-bed een geur ervaart, is dat erg gewoon. Het lucht staat ongevaarlijk en als u hetzij slaapoppervlak twee en zeventig uurtjes laat doorluchten, verdwijnt dat stank. Onze eigen producten zijn OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd als en eveneens erkend om zuigelingen op het toelaten rusten. Daarom maak jij niet bekommeringen betreffende het stank van je verse Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachten?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met conventionele slaapsystemen enigszins solider vanwege hun bouw. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet veranderen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te kiezen of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten meegerekend. De matrastopper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra premium assortiment valt.

Top 10 artikelen over Beter Bed Leidschendam

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️