Beter Bed Megastores 🔥 7 SIMPELE GEHEIMEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Kortingscodes

De Beste Emma deals, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Doorgaans geeft Emma steeds een korting, in dit tekst ontdek je op welke manier je de grootste kortingen en aantrekkelijkste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Beter Bed Megastores:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren studie naar slaap. Ontwikkeld om jouw de beste slaap te bieden. Val in slaap sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s aller economische matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van verschillende lichaamstypen. De matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Indien je denkt een Emma aan te kopen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 5 lagen, waaronder koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit nog een onderscheid in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grote versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste variant (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. Het grootste maat (200×200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor elk matras tal van formaten beschikbaar. De kleine formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grote maat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma O2 vs. Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. Het orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan je dan nog wel kopen op de website? Hieronder vallen de O2-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van deze matras van een afzonderlijke review voorzien.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 centimeter. De 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit verschillende soorten schuimen. Er is een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant van de matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast bestaat dit matras uit een dikke laag HRX schuim dat zij blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Beter Bed Megastores

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan O2 matras. Het enige dat wat verschillend is dan het 02 is de laag pocketveren dat is toegevoegd. Deze maakt het het een hybride matras. Er wordt immers schuimlaag met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van technologie van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma in deze richting beweegt. De overige schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het O2 matras lijkt ons dat een betere koop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer pocketveren dan het reguliere Hybrid matras, waardoor het meer ondersteuning en stabiliteit levert. Daarnaast bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die soepeler is in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en moet concurreren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Beter Bed Megastores: Korting op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds deze prijsverhoging biedt Emma standaard kortingspercentages tussen 10 tot zelfs 45%. Een korting van 20% is dus een sigaar van eigen doos. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven en nog steeds een winstgevend bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt met vier grepen en kan op 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof gecontroleerd is op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bed uit alle Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische look and feel. Het platform moet een goede ondergrond bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 euro en €379. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een eenvoudig design dat maakt dat het past in vrijwel elke slaapkamer past. Er zijn diverse elementen voorhanden om toe te voegen aan het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren tussen €569 tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer u een complete set in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed krijg je namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op een hardheidsschaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het voor de gemiddelde slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor personen met andere voorkeuren kan de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Beter Bed Megastores

Emma heeft een uitgebreid gamma aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de kortingen meestal reeds in de basisprijs zijn verwerkt. Doe dus voldoende onderzoek alvorens u een beslissing neemt, en vergeet niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Beter Bed Megastores

Buiten de slaapmeubels heeft Emma zes diverse hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat van drie lagen die met elkaar zijn om te wisselen om de correcte steun. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor elke type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen aangezien de consument misschien wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u de gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen ontworpen is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heb u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt bieden aan je matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op zij zelfs een patent op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Beter Bed Megastores Extra’s

Naast de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het feit dat hetzelfde denkbaar schijnt te zijn om de dekbed om te reinigen, is het dekbed te erg gewichtig voor binnenlandse wasautomaten. Er zijn twee maten verkrijgbaar vanaf 150×200 centimeter en 240×220 en ook de kostprijs begint bij 165 euro euro.

Temp pad

Met het tempereerpad gereedschap kan het temperatuur vanaf het bed wezen geregeld. De apparaat moet naast de de bed om te wezen opgesteld en mogen door middel van 1 afstandbediening zijn versteld. Hiervan bestaan de energiecellen niet echt standaardmatig inbegrepen. De prijs vanaf de tempereerpad bedraagt 259 euro euro’s.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit vier verschillende materassen. We concentreren in op het 2 populairste materassen: Emma O2 en het Emma bedrijf Hybrid. Beiden bedden hebben ’n omvang van 25 cm. Het O2 bezit één middelmatig naar stevig karakter, hetgeen prima aansluit bij zij en tevens rugslapers.

De gemengde is net enigszins steviger. De grote onderscheid tussen de een tweetal materassen is het feit dat aan de hybrid één pocketveer laag schijnt toegepast.
Het kleinere formaat vanaf de Het Emma merk O2 bed bedraagt €439 en ook het grootste formaat €1.069. Bij Emma merk Hybrid materas vangen aan het prijzen vanuit 899 euro t/m 2039 euro. Net als jij kunt bekijken, bewegen het kosten krachtig uiteen.

Wordt er prijsverlaging gegeven op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang verstrekt Emma garantie en welke aspecten worden er gedekt?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Beter Bed Megastores

Buiten de matrassen, zijn er andere nachtrust geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrascover, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen problemen met de wervelkolom teweegbrengt. Elk onze bestverkochte producten zijn niet alleen diepgaand getest door zelfstandige consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat komt door dit vormgeving.

Gedurende de uitvoeringen door is er gebruikt aan toenemend comfort, ondersteuning en warmtebeheersing door het invoegen van meer vooruitstrevende materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen absorberen, heel eenvoudig rein te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn gemaakt van stoffen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, eveneens voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met pijn in de rug of pijn?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je slaappositie en het vorm ongemak dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg niet alle omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je echter wat richtlijnen voorschotelen.

Personen die pijn heeft door drukpunten (meestal als een gedeelte van je lichaam wordt beladen of gekneld als het te veel gewicht ondersteunt) heeft er gewoonlijk nut van om over te stappen naar een zachter matras.

Zijslapers die op zeer harde matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Hoewel ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen nog steeds beschouwd als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste alignering van de wervelkolom, indien je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die rugklachten heeft door een verkeerde uitlijning van de wervelkolom (doorgaans als een matras te soepel is en aanvangt door te zakken bij de heupgebied), nood vaak meer aan een matras dat extra ondersteuning verleent. Het beste is dan een van onze combinatie matrassen met veren. Het probleem doet zich vaker voor bij individuen die wat zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die simpelweg te lang op erg verouderde, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben veel voordeel bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium een beetje meer belang heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en kleine veren, om de hiervoor genoemde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil ertussen een pocketvering en schuim?

Gelijk als elk grondstoffen hebben ook schuim en binnen veren elk afzonderlijk krachtige kanten. Vulling werkt druk reducerend. Als je een zijslaper bent en vaker het besef krijgt dat je hand tintelen, is een matras van schuim waarschijnlijk een superieure keuze voor jou.

Interne veren zijn gewoonlijk wat vaster en geven daardoor wat toegevoegde support. Het belangrijkste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Indien je heel veel zweet of in een heel vochtig weer woont, is de veerkern absoluut het overwegen waard.

Deze productreeksen in het in het algemeen:

De O2 wordt over het over het algemeen gezien als een medium hard slaapoppervlak dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt beschouwd als een medium stevig bed dat het midden behoudt (hieraan geven de meesten de keuze).

De Combinatie Premium is qua liggevoel het meeste gelijkwaardig met de Originele Hybride, in welk geval de boven laag aan de bovenkant is aangepast om een beetje gezelliger gevoel van wolken en dientengevolge als softer (desalniettemin nog harder dan de Oorspronkelijke) is beschouwd.

Klopt dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een sterke lucht kan ervaren?

Ja, wanneer jouw nieuwe Emma-matras een lucht heeft, staat het feit dat erg gewoon. Het stank ligt ongevaarlijk en als jij de slaapoppervlak 72 uur toelaat luchten, verdampt die geur. Onze eigen artikelen zijn OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd en tevens erkend met het doel baby’s op het toestaan slapen. Daarom maak je u niet zorgen aangaande deze lucht van jouw recente Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een pluspunt dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten van start. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen wat krachtiger dankzij hun opbouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen inbegrepen. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Beter Bed Megastores

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️