Beterbed Topper 🔴 7 ONTHULLENDE FEITJES

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Deals

De beste Emma promoties, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma altijd een afprijzing, in dit artikel leer je hoe je de beste afprijzingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Beterbed Topper:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren studie naar slapen. Ontwikkeld om jou de ideale nachtrust te geven. Val in slaap vlugger en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je gewichtloos door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van verschillende lichaamstypen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Indien je denkt een Emma te kopen is het belangrijk om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit er wel een onderscheid in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste versie (180×200 cm) voor €459. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grote maat (200 x 200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er zijn voor elk matras tal van maten beschikbaar. Het kleinere formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grootste maat (180×210 cm) is €2.149.

Emma O2 versus Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. De orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan u dan nog wel aanschaffen bij de website? Dit zijn de 02-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van dit matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. De O2 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit verschillende types schuim. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aanwezig aan de matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is dit matras uit een dik laag HRX schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Beterbed Topper

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan O2 matras. Het enige wat anders is dan het O2 is de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybrid matras. Er wordt immers schuimlaag met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van technologie voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De overige lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar de 02 matras schijnt het voor ons dat een betere aankoop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van Hybrid matras. Het heeft een hoogte van 25 cm en bestaat uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer pocketveringen in vergelijking met de reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer ondersteuning en vastheid biedt. Daarnaast heeft de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes hoes die zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. U koopt dit in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De nieuwste Emma Sleep matras is het Emma Easy matras. Dit is een budget matras dat al verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste maat en moet wedijveren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX-schuim. Bij dit krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Beterbed Topper: Aanbieding op EmmaMatrassen en andere producten

Sinds deze verhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10 en maar liefst 45. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen te geven terwijl ze nog steeds een succesvol bedrijf blijven?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij afdekking en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van 4 handige grepen en op 60°C gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel getest werd op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bed binnen de Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe moet een goede ondersteuning bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen variëren tussen €289 euro en €379. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij jouw interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een minimalistisch design dat maakt dat het in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan diverse onderdelen voorhanden die toe te voegen aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen tussen de €569 euro en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als je een complete set in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedstel en het matras samen, met de optie om een topper toe te voegen. Van alle Emma bedden, is dit het bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (volgens de hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met specifieke wensen kan de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Beterbed Topper

Emma heeft een breed gamma aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun producten heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het feit dat de aanbiedingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Voer dus goed research alvorens u een beslissing doet, en denk niet om eveneens andere merken te overwegen.

Emma kussen

Beterbed Topper

Naast de bedden heeft Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de correcte ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor iedere type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen omdat de consument misschien wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je het gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net zoals bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heeft je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt geven aan je matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper op zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Beterbed Topper Extra’s

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, welke in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het feit dat het denkbaar schijnt te zijn te de dekbed om te reinigen, is de dekbed te zwaar ten behoeve van binnenlandse wasmachines. Er zijn een tweetal afmetingen beschikbaar voor aankoop van 150×200 centimeter en 240 bij 220 plus de kosten begint op 165 euro.

Temp pad

Met behulp van het temperatuurpad tool kunnen de warmtegraad vanaf het bed wezen beheerd. De toestel dient naast het bedden om te zijn opgesteld en mag met 1 afstandsbediening wezen aangepast. Hiervan bestaan het batterijen niet standaardmatig ingesloten. Het kostprijs vanaf het tempereerpad bedraagt 259 euro euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over 4 verschillende bedden. We focussen in de 2 meest populaire materassen: Het Emma O2 en het Emma Hybrid. Allebei materassen bezitten ’n omvang van 25 cm. Het O2 bezit ’n middelmatig tot stevig aard, wat goed aansluit voor kant en rugzijde slapers.

De hybrid is precies iets steviger. Het grootste afwijking tussenin het 2 materassen schijnt dat aan het gemengde een pocketveringssysteem laagje is toegevoegd.
Het minste afmeting vanaf het Emma O2 matras kost 439 en de grootste formaat 1.069 euro. Bij het Emma merk Hybrid matras beginnen het prijzen van 899 euro t/m 2039 euro. Gelijkend op je kunt bekijken, gaan het prijzen sterk uiteen.

Worden er prijsverlaging aangeboden op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10% en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang geeft Emma- garantieperiode en welke aspecten wordt er vergoed?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybrid, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Beterbed Topper

Behalve de matrassen, zijn er verschillende slaap gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de box, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Verdere slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrascover, beddengoed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste ligging van je rug. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische problemen veroorzaakt. Elk onze topsellers zijn niet enkel diepgaand getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat is te wijten door dit design.

Gedurende de varianten door is er gebruikt aan meer en meer comfortabelheid, steun en temperatuurregulering door het gebruiken van meer vooruitstrevende materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen doven, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn gemaakt van grondstoffen die goedgekeurd zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor personen met rugklachten of pijn?

Dit ligt af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het vorm ongemak dat je hebt.

We kunnen jammer genoeg niet gevallen aanpakken, maar we kunnen je toch wat richtlijnen aanbieden.

Personen die ongemak heeft door drukplekken (gewoonlijk als een deel van je lijf wordt beladen of afgekneld als het te veel gewicht ondersteunt) heeft er gewoonlijk voordeel van om te veranderen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op zeer harde matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lijf en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Hoewel ze zachter zijn, worden zulke matrassen toch aangezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn getest op een goede uitlijning van de rug, als je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Wie rugklachten lijdt door een verkeerde uitlijning van de ruggengraat (doorgaans als een matras te soepel is en aanvangt door te slinken bij de heupen), verlangt doorgaans meer aan een matras dat extra steun verleent. Het meest passend is daarna een van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het vraagstuk komt aker voor bij personen die enigszins zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die eenvoudigweg te veel tijd op zeer versleten, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben enorm baat bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium een beetje toegevoegde waarde heeft met een meer omvangrijke comfort laag en micro-veren, om de voorgaand genoemde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocketveer en foam?

Zoals zoals ieder grondstoffen hebben ook vulling en binnen veren ieder eigen krachtige kanten. Vulling opereert druk reducerend. Indien je een zijdelingse slaper bent en aker het sensatie krijgt dat je handen slaperig zijn, is een matras van schuim vermoedelijk een superieure optie voor jou.

Interne veren zijn gewoonlijk wat harder en leveren daardoor wat meer steun. Het voornaamste voordeel van de binnenveringskern is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Als je heel veel zweet of in een zeer vochtig klimaat leeft, is de kern met veren vast en zeker het bekijken waard.

De genoemde productreeksen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het in het algemeen gezien als een gemiddeld hard matras dat het hoogste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig wegzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als een gemiddeld stevig matras dat het balans houdt (hieraan kiezen de meeste mensen de voorkeur).

De Hybride Premium is qua liggevoel het hoogst gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de bovenste laag is aangepast om te een enigszins gezelliger wolkachtig gevoel en dientengevolge als zachter (maar toch vaster dan de Original) wordt gezien als gezien.

Klopt datgene mijn slaapoppervlak een krachtige stank mag bezitten?

Klopt, wanneer uw nieuwe Emma-bed een stank heeft, ligt het feit dat heel normaal. De stank ligt onbedreigend en wanneer je de matras twee en zeventig uren laat doorluchten, vervaagt dat stank. Ons producten zijn ook OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd als en tevens erkend met het doel baby op de toelaten dutten. Daarom maak je je geen enkele bekommeringen betreffende de stank van uw nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van 100 nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een geweldige prijs leveren.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen wat steviger vanwege hun opbouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Beterbed Topper

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️