Bij Saar Thuis ᐅ 3 SIMPELE ZAKEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Aanbiedingen

De beste Emma deals, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma steeds een afprijzing, in dit tekst leer je hoe je de beste afprijzingen en voordeligste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Bij Saar Thuis:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren research naar slapen. Ontwikkeld om jou de ideale slaap te geven. Doeze sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een ideaal slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met triple foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Indien je besluit een Emma aan te schaffen is het belangrijk om te weten dat er vier mogelijkheden zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit zes lagen.

Daarnaast zit er wel een onderscheid in kosten. De kleinere variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste variant (180 x 200 cm) voor 459 euro. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. Het grote maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid kost €2.039. Er zijn voor ieder matras talrijke maten verkrijgbaar. De kleine maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grote formaat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma. De originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan u dan nog wel kopen bij de website? Dit betreft de O2-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van dit matras van een eigen review bespreken.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als het Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. Het O2 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slaper. De O2 is samengesteld uit diverse soorten schuim. Er is een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder is het matras uit een dik laag HRX schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Bij Saar Thuis

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan O2 matras. Het enige dat wat anders is dan het 02 is de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybrid matras. Er wordt immers schuim met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere technologie voor matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma in deze richting beweegt. De andere lagen schuim in dit matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het 02 matras lijkt ons dat de betere koop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. Het Premium matras bevat meer pocketveren dan de reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer ondersteuning en stabiliteit levert. Bovendien bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die zachter aanvoelt dan de hoes van het Emma Hybrid matras. Je koopt dit matras in de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het meest recente Emma matras is het Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en moet wedijveren met matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande van Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit matras ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Bij Saar Thuis: Kortingen op EmmaMatrassen en overige producten

Na deze prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingen variërend van 10% en maar liefst 45%. Een 20% korting is dan ook een sigaar van eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting te geven en nog steeds een succesvol onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij- bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van 4 handige grepen en bij 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof getest werd op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep biedt naast haar matrassen en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype uit alle bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische look and feel. bed biedt een stevige ondersteuning bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 euro tot €379. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net bij je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een minimalistisch design dat ervoor zorgt dat het bed past in vrijwel elke slaapkamer past. Er zijn verschillende onderdelen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd bij het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen €569 tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het lastig om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer je een complete set in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens de hardheidsschaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met specifieke wensen kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Bij Saar Thuis

Emma biedt een breed assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de kortingen vaak reeds in de basisprijs zijn verwerkt. Voer dus goed onderzoek alvorens u een aankoop neemt, en denk niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Bij Saar Thuis

Naast de bedden heeft Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de juiste ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor elke type slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen aangezien de consument wellicht wat anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, maar op het moment geeft Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u het ervaring bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heeft je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wilt geven aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Bij Saar Thuis Extra’s

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma bieden Emma nog diverse extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, die in alle maten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het het haalbaar blijkt te zijn te het deken om te reinigen, is het dekentje te zwaar ten behoeve van huishoudelijke wasautomaten. Er zijn een tweetal maten beschikbaar vanaf 150×200 cm alsook 240 bij 220 plus het prijs start op 165 euro euro’s.

Temp pad

Met behulp van de tempereerpad instrument kan de warmtegraad vanuit de bedje zijn beheerd. Het apparaat hoort vlakbij het bedden om te worden geplaatst en ook kan door middel van één afstandsbedieningstoestel wezen bijgesteld. Daarvan bevinden het energiecellen geen standaardgewijs inbegrepen. De prijs vanaf het tempereerpad bedraagt 259 euro euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft vier uiteenlopende matrassen. We zoomen in op de een tweetal favoriete materassen: Het Emma merk O2 en tevens de Emma bedrijf Hybrid. Beiden bedden bezitten een dikte vanaf 25 centimeter. De O2 heeft een gemiddeld tot stevig eigenschap, hetgeen goed past bij kant en rugzijde slapers.

De hybride schijnt net iets harder. De belangrijkste onderscheid tussenin de 2 bedden blijkt het op het hybrid één pocketvering niveau is toegevoegd.
De kleinere formaat vanaf de Emma O2 materas kostprijs 439 en het grootst afmeting €1.069. Bij Emma Hybrid bed starten het tarieven van 899 tot en met 2.039 euro. Net als jij mag zien, gaan het kosten aanzienlijk verschillend.

Worden er kortingen toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang verstrekt Emma- waarborg en wat wordt er vergoed?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybrid, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Bij Saar Thuis

Naast de matrassen, zijn er andere slaap gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de boxspring, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 topmatrassen.

Verdere slaapaccessoires zijn de kussens, matrasbescherming, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je honderd dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een Emma-matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste positie van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele orthopedische problemen veroorzaakt. Al onze bestverkochte producten zijn niet uitsluitend grondig getest door zelfstandige consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat is te wijten door dit ontwerp.

Tussen de uitvoeringen door is er gebruikt aan steeds meer comfort, support en warmtebeheersing door het gebruiken van aanvullende vooruitstrevende materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen absorberen, heel eenvoudig rein te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die erkend zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugklachten of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamstype, je slaaphouding en het soort pijn dat je ervaart.

We kunnen helaas geen omstandigheden oplossen, maar we kunnen je toch wat richtlijnen aanbieden.

Wie last ervaart door drukzones (gewoonlijk wanneer een stuk van je lichaam wordt overbelast of gekneld als het te veel massa ondersteunt) heeft er gewoonlijk baat bij om te wisselen naar een minder stevig matras.

Mensen die op hun zij slapen die op erg vaste matrassen slapen, beknellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Alhoewel ze soepeler zijn, worden deze matrassen toch gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste uitlijning van de wervelkolom, als je bezorgd bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die pijn in de rug heeft door een onjuiste uitlijning van de rug (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te verzakken bij de heupen), nood meestal meer aan een matras dat extra support biedt. Het meest geschikt is dan één van onze hybride matrassen met springveren. Het issue doet zich regelmatig voor bij mensen die enigszins zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die eenvoudigweg te lang op zeer verouderde, misvormde matrassen hebben geslapen. Zij hebben veel baat bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium een beetje meer waarde heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en kleine veren, om de hiervoor besproken problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil ertussen een pocketveer en vulling?

Gelijk als elk grondstoffen hebben ook vulling en interne veren ieder eigen krachtige kanten. Foam werkt druk verminderend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en aker het besef beleeft dat je vingers slaperig zijn, is een schuimmatras waarschijnlijk een betere optie voor jou.

Binnenveringen zijn doorgaans wat vaster en leveren zodoende wat meer support. Het grootste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij beter lucht doorlaat. Wanneer je heel veel zweet of in een heel dampig weer woont, is de veerkern vast en zeker het overwegen waard.

De genoemde product assortimenten in het algemeen:

De O2 wordt in het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard matras dat het meeste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Original Hybrid wordt beschouwd als een medium stevig slaapoppervlak dat het balans hanteert (hieraan geven de meeste mensen de voorrang).

De Hybride Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Originele Hybride, waarbij de top laag is aangepast voor te een wat gezelliger wolkengevoel en dus als softer (desalniettemin nog harder dan de Originele) wordt gezien als beschouwd.

Is het waar dat mijn bed een sterke lucht kan bezitten?

Klopt, wanneer uw recente Emma-slaapoppervlak een stank bezit, is het feit dat heel gebruikelijk. Het geur is onbedreigend en wanneer jij de bed 72 uren laat toe ventileren, vervaagt die geur. Onze eigen artikelen zijn OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd en tevens goedgekeurd om zuigelingen op het toelaten dutten. Derhalve maak u geen enkele zorgen over de lucht afkomstig van je nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe werkt de testperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen enigszins solider dankzij hun opbouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te selecteren of de topper volledig te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Bij Saar Thuis

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️