Boxspring 140×200 Zonder Hoofdbord ✔️ 7 VERBORGEN TIPS

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Promoties

De beste Emma aanbiedingen, kosten, kortingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma steeds een korting, in dit tekst leer je op welke manier je de beste kortingen en voordeligste deals kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Boxspring 140×200 Zonder Hoofdbord:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang onderzoek naar slapen. Gemaakt om jouw de ideale nachtrust te bieden. Doeze sneller en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma madrastypes Als je besluit een Emma aan te schaffen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er 4 mogelijkheden zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit nog een verschil in prijs. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste versie (180×200 cm) voor €459. De kleinste versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote variant (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleine maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. De grootste formaat (200×200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er bestaan voor ieder matras verschillende maten beschikbaar. Het kleinste formaat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grote maat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma O2 versus Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. Het orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kan je dan nog wel kopen op hun eigen website? Dit betreft het 02-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van dit matras van een eigen beoordeling bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. Het O2 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit verschillende soorten schuim. Er bevindt zich een kleine Airgocell schuimlaag aanwezig aan het matras. Gevolgd gevolgd door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is dit matras uit een dik laag HRX-schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Boxspring 140x200 Zonder Hoofdbord

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het 02 matras. Het enige dat wat anders is dan het O2 betreft de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze maakt het een hybride matras. Er wordt namelijk schuimlaag met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere vorm van technologie voor het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma hierna beweegt. De overige schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de O2 matras lijkt het voor ons dat de betere aankoop omdat deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveringen dan het reguliere Hybrid matras, waardoor het matras extra ondersteuning en stabiliteit levert. Bovendien bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes welke zachter is dan de hoes van van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma matras is de Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit matras ontvang je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Boxspring 140×200 Zonder Hoofdbord: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en andere producten

Sinds deze prijsverhoging biedt Emma standaard kortingspercentages variërend van 10% en maar liefst 45. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden terwijl ze nog steeds een succesvol onderneming blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij bekleding en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van 4 handige handvatten en bij 60 graden gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof gecontroleerd werd op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma biedt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bedtype binnen alle bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het platform moet een goede ondersteuning bieden , en doordat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt verkrijgbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 euro en €379 euro. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij je interieur passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavian lifestyle, heeft het Emma Original bed een minimalistisch design wat ervoor zorgt dat het in bijna ieder slaapkamer past. Er bestaan verschillende elementen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen schommelen tussen €569 tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als u alles in 1 wil ontvangen. Hierbij ontvang t namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is dit het variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens de schaal van 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het bed voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Echter, voor personen met specifieke voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 tot €2.599 euro.

Samenvatting over Boxspring 140×200 Zonder Hoofdbord

Emma Sleep heeft een uitgebreid assortiment aan matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de aanbiedingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Doe dus voldoende onderzoek voordat u een aankoop doet, en denk niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Boxspring 140x200 Zonder Hoofdbord

Buiten de bedden biedt Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de kussen geschikt voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden aangezien de klant misschien wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u de ervaring geven om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen van superlichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heeft u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil geven aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Boxspring 140×200 Zonder Hoofdbord Accessoires

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Bedlinnen

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, die in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het het denkbaar is te de dekentje om te reinigen, blijkt de deken te gewichtig gedurende huishoudelijke wasmachines. Er bestaan twee formaten verkrijgbaar vanaf 150×200 cm en 240 bij 220 en de prijs begint op 165 euro euro’s.

Temp pad

Met het tempereerpad gereedschap kunnen het warmte vanaf de bedden zijn gereguleerd. Het machine hoort vlakbij het bedden om te wezen opgesteld en mogen via een afstandsbedieningstoestel worden aangepast. Hiervan zijn de batterijen niet echt standaardgewijs ingesloten. De kostprijs vanaf het temp pad ligt op 259 euro euro.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over vier uiteenlopende materassen. Wij focussen in de 2 populairste bedden: Het Emma O2 en ook het Emma merk Hybrid. Allebei materassen hebben één omvang van 25 cm. Het O2 bezit een medium tot ferm karakter, hetgeen goed aansluit voor zijde en achterkant slapers.

Het gemengde schijnt net een beetje harder. De grote verschil tussendoor de 2 materassen is het bij de hybrid een pocketvering laagje is toegepast.
De kleinste afmeting vanaf het Het Emma O2 matras bedraagt 439 en het grootst formaat 1.069 euro. Bij Emma merk Hybrid bed starten de prijzen vanuit 899 t/m 2.039 euro. Gelijkend op jij mag zien, bewegen de prijzen krachtig verschillend.

Worden er prijsverlaging aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang biedt Emma garantieperiode en welke aspecten wordt er vergoed?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emmamatras?

Beide matrassen, de O2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Boxspring 140×200 Zonder Hoofdbord

Behalve de matrassen, zijn er verschillende slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk inrichting wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee topmatrassen.

Andere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrascover, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen veroorzaakt. Al onze bestsellers zijn niet enkel grondig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in geheel Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat is te wijten door dit ontwerp.

Tussen de modellen door is er gewerkt aan meer en meer comfort, ondersteuning en warmteregulering door het toevoegen van meer innovatieve materialen. Verder zijn elk onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen dempen, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn gemaakt van stoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor individuen met rugpijn of pijn?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het vorm pijn dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg geen situaties oplossen, maar we kunnen je wel wat adviezen voorschotelen.

Degenen die ongemak voelt door drukzones (gewoonlijk indien een deel van je lichaam wordt overbelast of afgekneld als het overmatig massa ondersteunt) heeft er gewoonlijk baat bij om over te stappen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op heel stevige matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun fysiek en het matras. Één van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Alhoewel ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn getest op een goede alignering van de wervelkolom, indien je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die pijn in de rug ervaart door een slechte uitlijning van de ruggengraat (gewoonlijk als een matras niet stevig genoeg is en start door te verzakken bij de heupzone), verlangt meestal meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning biedt. Het meest passend is dan een van onze combinatie matrassen met springveren. Het probleem treedt aker voor bij mensen die een beetje zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of personen die gewoon te lange tijd op erg verouderde, vervormde matrassen hebben geslapen. Zulke personen hebben veel baat bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium iets toegevoegde waarde heeft met een dikkere comfortlaag en kleine veren, om de voorgaand genoemde problemen met drukpunten te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil ertussen een pocketvering en foam?

Zoals zoals elk materialen hebben ook foam en interne veren elk unique krachtige punten. Foam functioneert druk reducerend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en aker het gevoel krijgt dat je vingers slapen, is een matras van schuim waarschijnlijk een verbeterde optie voor.

Binnen veren zijn gewoonlijk wat vaster en leveren hierdoor wat toegevoegde ondersteuning. Het belangrijkste voordeel van de binnenveringskern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Als je heel veel transpireert of in een zeer nat milieu woont, is de verenkern absoluut het aandacht geven waard.

De product assortimenten in het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het over het algemeen aangemerkt als een medium-hard matras dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is beschouwd als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het midden houdt (hieraan voorkeur geven aan de meeste mensen de keuze).

De Combinatie Premium is wat betreft gevoel tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Originele Hybride, in welk geval de boven laag aan de bovenkant is aangepast te een enigszins warmer wolkachtig gevoel en dientengevolge als meer zacht (echter nog steviger dan de Original) wordt aangemerkt.

Is het juist datgene mijn slaapoppervlak een intense stank kun hebben?

Ja, als je nieuwe Emma-bed een lucht heeft, is dat heel gewoon. Het lucht staat onschadelijk en als je de slaapoppervlak tweeënzeventig uren laat doorluchten, vervaagt deze geur. Onze eigen artikelen zijn wel OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd als en eveneens goedgekeurd om baby op de om rusten. Daarom maak je geen enkele bezorgdheden aangaande de geur van jouw verse Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van 100 nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een fantastische prijs leveren.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen wat steviger vanwege hun bouw. Ze bieden stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring wijzigen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de top matrassen en de steunen bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Boxspring 140×200 Zonder Hoofdbord

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️