Boxspring 180×200 Opbergruimte ☑️ 4 SCHOKKENDE FEITJES

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Promoties

De Beste Emma promoties, prijzen, kortingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma steeds een afprijzing, in dit stuk ontdek je op welke manier je de beste afprijzingen en voordeligste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Boxspring 180×200 Opbergruimte:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit vele jaren onderzoek naar slaap. Gemaakt om jouw de perfecte nachtrust te bieden. Val in slaap sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je lichter door geleidelijke ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim zorgt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van diverse lichaamstypen. De matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma matrassen Wanneer je overweegt een Emma aan te kopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er 4 keuzes zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit vijf lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Verder zit er wel een verschil in prijs. De kleine versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote versie (180×200 cm) voor €459. De kleine versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. De grote maat (200×200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er bestaan voor ieder matras verschillende formaten beschikbaar. Het kleinste maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grote maat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

De Original matras is sinds kort niet langer beschikbaar op hun website van Emma Sleep. Het orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kan u dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Hieronder vallen het O2-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van dit matras van een afzonderlijke beoordeling bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als het Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 cm. Het O2 heeft een medium tot stevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld enigszins zwaarder slapers. De 02 bestaat uit diverse types schuimen. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aanwezig van de matras. Daarna door een dunne laag visco-elastische schuimlaag. Verder is dit matras uit een dik laag HRX schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Boxspring 180x200 Opbergruimte

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het O2 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van de 02 is de pocketvering laag dat is toegevoegd. Deze laag maakt het een hybrid matras. Er wordt immers schuim met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een wat oudere vorm van technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De andere schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar het O2 matras schijnt het voor ons dat de betere aankoop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer pocketveringen in vergelijking met het reguliere Emma Hybrid matras, waardoor het extra ondersteuning en vastheid levert. Daarnaast bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes die soepeler is dan de hoes van van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te wedijveren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit matras krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Boxspring 180×200 Opbergruimte: Prijsverlaging op EmmaMatrassen en overige producten

Na deze verhoging biedt Emma standaard kortingen tussen 10 tot maar liefst 45%. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden en toch een winstgevend bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en een dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met 4 handige handvatten en bij 60 graden gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof getest werd op niet-schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is de eenvoudigste bedtype binnen de Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische uitstraling. Het platform biedt een goede ondersteuning bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel net in je interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een eenvoudig ontwerp wat ervoor zorgt dat het bed past in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende elementen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar dit kan ook zonder. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, hoewel Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren van €569 en €709 euro.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het lastig om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal wanneer u een complete set in 1 wil kopen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen de 5-6 (op een schaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het geschikt is voor de gemiddelde persoon goed aanpasbaar is.

Maar, voor mensen met andere voorkeuren kan de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599 euro.

Samenvatting over Boxspring 180×200 Opbergruimte

Emma Sleep heeft een breed assortiment van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de kortingen meestal reeds in de basisprijs zitten inbegrepen. Doe dus voldoende onderzoek alvorens je een beslissing doet, en denk niet om eveneens andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Boxspring 180x200 Opbergruimte

Naast de slaapmeubels heeft Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste steun. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het kussen geschikt voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar Emma spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te noemen omdat de klant wellicht wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, echter op het moment biedt Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u de ervaring geven om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt u 40% korting dus heb je het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wilt bieden aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs op €679 (zonder korting).

Boxspring 180×200 Opbergruimte Accessoires

Naast de belangrijkste assortiment van Emma bieden zij nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbeschermer, die in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande dat het haalbaar is te de dekentje om te wassen, blijkt het dekentje te gewichtig ten behoeve van binnenlandse wasmachines. Er zijn twee maten beschikbaar vanaf 150 bij 200 centimeter tevens 240 bij 220 plus het prijs start op 165 EUR.

Temp pad

Dankzij de tempereerpad instrument kan de temperatuur van de bedden zijn beheerd. Het apparaat dient naast de de bed te zijn neergezet plus mogen door middel van 1 afstandsbedieningstoestel zijn versteld. Daarvan zijn de energiecellen niet echt standaardgewijs bijgevoegd. De prijs vanaf de temperatuurpad ligt op 259 euro euro’s.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma beschikt over een viertal uiteenlopende materassen. We zoomen in het 2 favoriete materassen: Het Emma merk O2 en tevens de Emma Hybrid. Beiden bedden bezitten één diktegraad van 25. Het O2 kent één gemiddeld naar vast karakter, hetgeen uitstekend past voor kant en rugzijde slapers.

Het hybride is net iets steviger. De belangrijkste afwijking tussen het twee materassen is het feit dat aan het hybrid ’n pocketveer niveau blijkt toegevoegd.
De kleinere maat van het Het Emma merk O2 bed kostprijs €439 en de grootst formaat 1069 euro. de Emma Hybrid matras beginnen de tarieven vanaf 899 tot 2039 euro. Gelijkend op jij mag zien, lopen het tarieven aanzienlijk verschillend.

Worden er kortingen gegeven op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma garantie en welke onderdelen wordt er gedekt?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Boxspring 180×200 Opbergruimte

Behalve de matrassen, zijn er meer slaap gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de doos, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Verdere slaapaccessoires zijn de kussentjes, matrasbeschermer, dekbed en het gewichtsdeken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ligging van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen tot gevolg heeft. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet enkel diepgaand getest door zelfstandige consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te wijten door dit vormgeving.

Door de varianten door is er gewerkt aan toenemend gemak, ondersteuning en temperatuurregulering door het toevoegen van aanvullende innovatieve materialen. Verder zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen absorberen, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn vervaardigd van stoffen die goedgekeurd zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor individuen met pijn in de rug of pijn?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaaphouding en het vorm ongemak dat je hebt.

We kunnen helaas niet omstandigheden aanpakken, maar we kunnen je toch wat adviezen voorschotelen.

Personen die last ervaart door drukplekken (meestal indien een stuk van je fysiek wordt belast of afgesloten als het te veel massa draagt) heeft er meestal voordeel van om te veranderen naar een zachter matras.

Zijslapers die op erg vaste matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden zulke matrassen toch gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een goede alignering van de rug, indien je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie rugklachten ervaart door een slechte uitlijning van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras te soepel is en start door te slinken bij de heupzone), heeft meestal meer aan een matras dat extra support geeft. Het meest geschikt is daarna een van onze hybride matrassen met springveren. Het vraagstuk doet zich vaker voor bij mensen die een beetje zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die simpelweg te lang op zeer verouderde, misvormde matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben heel veel baat bij elk van onze Hybride pocketveringmatrassen, hoewel de Combinatie Premium enigszins extra waarde heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en micro-veren, om de voorgaand vermelde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil ertussen een pocketvering en vulling?

Gelijk gelijk elk stoffen hebben ook foam en binnenveren ieder unique sterke aspecten. Foam werkt druk reducerend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het sensatie krijgt dat je hand slapen, is een matras van schuim wellicht een verbeterde optie in jouw geval.

Interne veren zijn gewoonlijk wat harder en leveren daardoor wat toegevoegde support. Het voornaamste pro van de binnenveringskern is dat hij efficiënter ventileert. Wanneer je overvloedig transpireert of in een heel vochtig weer woont, is de verenkern vast en zeker het aandacht geven waard.

De product assortimenten in het algemeen:

De O2 wordt door het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard bed dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als beschouwd als een gemiddeld stevig matras dat het midden hanteert (hieraan geven de meeste mensen de keuze).

De Combinatie Premium is op het gebied van gevoel tijdens het liggen het meeste vergelijkbaar met de Originele Hybride, terwijl de bovenste opperste laag is aangepast voor om een wat gezelliger wolkengevoel en dientengevolge als zachter (echter nog harder dan de Original) wordt gezien als gezien.

Klopt het feit dat mijn persoonlijke slaapoppervlak een krachtige geur mag hebben?

Klopt, indien jouw nieuwe Emma-bed een geur bezit, staat dat zeer gewoon. Het stank ligt onschadelijk en als jij de bed twee en zeventig uurtjes toelaat ventileren, vervaagt deze stank. Ons items zijn ook OEKO-TEX Klasse 100, klas 1 gecertificeerd en tevens toegestaan voor het doel baby’s op de toelaten dutten. Daarom maak je jij niet bekommeringen over de lucht van je recente Emma bed

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-consumenten is. Op de dag dat jouw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor jou is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor je is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen wat krachtiger vanwege hun constructie. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer premium assortiment past.

Top 10 artikelen over Boxspring 180×200 Opbergruimte

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️