Boxspring 220 X 90 ᐅ 8 SCHOKKENDE TIPS

Emma Sleep – Matras Info – Reviews en Ervaringen en Promoties

De beste Emma deals, prijzen, kortingen en kortingscodes

Standaard geeft Emma altijd een korting, in dit tekst ontdek je op welke manier je de hoogste kortingen en beste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Boxspring 220 X 90:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang studie naar slaap. Gecreëerd om jou de perfecte nachtrust te geven. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door geleidelijke steun.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een ideaal slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller economische matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en stevig HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van diverse lichaamsvormen. De matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Als je besluit een Emma aan te schaffen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit er nog een onderscheid in kosten. De kleine variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinere versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grootste versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleine formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro thuis. De grote formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras talrijke maten beschikbaar. De kleinste maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grootste maat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma 02 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. De orginele matras is slechts nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun u dan nog wel kopen bij hun eigen website? Hieronder vallen de O2-matras, het hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan ieder van dit matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma O2

Zowel het Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het 02 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het matras geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaarder slaper. De samenstelling van de 02 bestaat uit diverse types schuim. Er is een klein Airgocell schuimlaag aanwezig aan het bovenkant van het matras. Gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder bestaat het matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze kennelijk op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Boxspring 220 X 90

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het 02 matras. Het enige wat verschillend is dan het O2 betreft de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag met pocketvering gecombineerd. een matras met pocketvering is een iets oudere techniek van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep hierna beweegt. De andere schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het 02 matras lijkt ons dat een betere koop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 cm en is samengesteld uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer pocketveren in vergelijking met het standaard Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het meer steun en vastheid biedt. Bovendien bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke soepeler is in vergelijking met de hoes het Emma Hybrid matras. Je koopt dit in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma matras is de Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en moet wedijveren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit matras ontvang u 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Boxspring 220 X 90: Prijsverlaging op Emma-Matrassen en overige producten

Na die verhoging geeft Emma standaard kortingen variërend van 10% tot maar liefst 45%. Een 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk om tot 45% korting te geven terwijl ze nog steeds een winstgevend bedrijf te zijn?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van vier grepen en op 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof gecontroleerd is op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed binnen de Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische look and feel. Het platform moet een stevige ondergrond bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen mag lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavian lifestyle, heeft het Original Bed een minimalistisch ontwerp wat maakt dat het in vrijwel ieder slaapkamer past. Er bestaan diverse elementen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen variëren van de €569 euro en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect als u alles in 1 wilt kopen. Hierbij krijg t namelijk het bedframe en het matras samen, met de optie om een topper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is dit de variant met de meeste opties. Er worden namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Original Bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit betekent dat het voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Echter, voor personen met andere wensen kan de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De kosten voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Boxspring 220 X 90

Emma Sleep biedt een breed gamma aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de aanbiedingen meestal reeds in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Doe dus voldoende onderzoek voordat u een aankoop neemt, en vergeet niet om ook andere merken te bekijken.

Emma kussen

Boxspring 220 X 90

Naast de slaapmeubels heeft Emma zes verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste steun. Je kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden omdat de consument misschien wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je het gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heeft je ‘m voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper waar zij zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Boxspring 220 X 90 Extra’s

Naast het hoofdassortiment van Emma bieden zij nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks dat hetzelfde haalbaar blijkt te zijn om het deken om te reinigen, is het dekbed te gewichtig gedurende huishoudelijke wasserettes. Er bestaan 2 formaten verkrijgbaar vanaf 150 bij 200 centimeter tevens 240×220 plus het prijs begint op €165 euro.

Temp pad

Dankzij de temperatuurpad tool mag het warmtegraad van de bedden wezen gereguleerd. Het machine hoort naast de het bed om te worden geplaatst en ook kan met één afstandbediening zijn versteld. Van dit bevinden de batterijen niet standaard bijgevoegd. Het prijs van het temp pad is 259 euro euro.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft vier uiteenlopende materassen. We zoomen in op de twee meest populaire matrassen: Emma O2 en tevens het Emma merk Hybrid. Allebei matrassen bezitten één omvang van 25 centimeter. De O2 heeft één medium naar ferm eigenschap, hetgeen prima past voor zijde en achterkant slapers.

De hybride schijnt juist een beetje steviger. De grootste afwijking tussendoor het twee materassen schijnt het aan de hybrid één pocketvering laagje schijnt toegevoegd.
Het kleinste afmeting van het Het Emma O2 materas bedraagt 439 en het grote afmeting 1069 euro. de Emma Hybrid materas vangen aan het prijzen vanaf 899 euro t/m 2039 euro. Net als u mag zien, gaan het prijzen krachtig uiteenlopend.

Wordt er prijsverlaging toegekend op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emma voor het eerst debuut met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, komen ze met met normale kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur geeft Emma- garantieperiode en welke onderdelen wordt er gedekt?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de O2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Boxspring 220 X 90

Buiten de matrassen, zijn er meer slaap geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaande uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Andere slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, deken en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet echt prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom terug.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Allemaal onze topsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door autonome consumentenorganisaties in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat is te danken door dit design.

Gedurende de uitvoeringen door is er gewerkt aan steeds meer comfortabelheid, steun en temperatuurregulering door het invoegen van meer vooruitstrevende materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen dempen, zeer gemakkelijk schoon te maken zijn door de losse overtrekken en ze zijn gemaakt van materialen die erkend zijn als onberispelijk, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikte voor mensen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit is afhankelijk af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het vorm last dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg geen omstandigheden verhelpen, maar we kunnen je echter wat richtlijnen geven.

Wie ongemak heeft door drukzones (gewoonlijk als een deel van je lichaam wordt beladen of afgekneld als het teveel massa draagt) heeft er gewoonlijk nut van om over te stappen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op heel vaste matrassen liggen, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun lijf en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zou hierbij bijstaan. Ondanks dat ze minder stevig zijn, worden zulke matrassen toch beschouwd als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn getest op een goede positionering van de ruggengraat, mocht je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Mensen die rugklachten ervaart door een onjuiste uitlijning van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras te soepel is en begint door te verzakken bij de heupgebied), verlangt meestal meer aan een matras dat meer support verleent. Het meest geschikt is vervolgens één van onze combinatie matrassen met springveren. Het probleem komt vaker voor bij individuen die enigszins zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren mogen hebben), of individuen die simpelweg te lang op erg verouderde, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben heel veel baat bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium enigszins extra waarde heeft met een meer omvangrijke comfortabele laag en microveren, om de hiervoor vermelde drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussen een pocketveer en foam?

Zoals als alle stoffen hebben ook foam en binnenveren hun unique sterke kanten. Vulling werkt druk reducerend. Indien je een zijslaper bent en regelmatig het sensatie ervaart dat je vingers slaperig zijn, is een schuim matras waarschijnlijk een verbeterde keuze in jouw geval.

Binnenveringen zijn doorgaans wat vaster en leveren zodoende wat meer steun. Het belangrijkste pluspunt van de binnenvering kern is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je veel transpireert of in een zeer nat klimaat woont, is de verenkern vast en zeker het overwegen waard.

De genoemde productlijnen in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard bed dat het grootste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te overmatig inzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als aangemerkt als een medium stevig slaapoppervlak dat het midden hanteert (hieraan geven de meeste mensen de voorkeur).

De Hybrid Premium is op het gebied van liggevoel het meest gelijkwaardig met de Originele Hybride, terwijl de top laag is aangepast voor voor een wat gezelliger wolkachtig gevoel en daarom als softer (maar toch steviger dan de Originele) wordt gezien.

Is het waar dat mijn persoonlijke matras een sterke geur mag hebben?

Klopt, indien uw verse Emma-bed een stank bezit, ligt het feit dat zeer normaal. Het stank is onbedreigend en als u het matras 72 uurtjes laat toe luchten, vervaagt deze lucht. Onze eigen items zijn wel OEKO-TEX 100, klas 1 gecertificeerd en tevens toegestaan voor het doel zuigelingen op het laten dutten. Daarom maak je je niet bekommeringen over het stank afkomstig van jouw verse Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachtjes?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Buiten het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze meermaals bekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen enigszins steviger vanwege hun opbouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet veranderen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de steunen meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je koopt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Boxspring 220 X 90

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️