Boxspring Black Friday ✔️ 14 OPZIENBARENDE TIPS

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Recensies en Deals

De beste Emma deals, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Doorgaans geeft Emma altijd een afprijzing, in dit stuk ontdek je op welke manier je de grootste kortingen en beste aanbiedingen kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Boxspring Black Friday:

Het Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang studie naar slaap. Gecreëerd om jou de beste slaap te geven. Val in slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s aller betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamsvormen. De matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Indien je denkt een Emma aan te schaffen is het cruciaal om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Daarnaast zit er nog een onderscheid in kosten. De kleinste variant van de Emma Easy (80×210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grootste versie (180×200 cm) voor €459. De kleine versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor 439 euro. De grote versie (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleine formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. Het grootste formaat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is 2.039 euro. Er zijn voor ieder matras tal van formaten verkrijgbaar. De kleine maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grote maat (180×210 cm) is €2.149.

Emma 02 versus Hybrid

De Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma Sleep. De orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun je dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit zijn de 02-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van deze matras van een eigen review voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. Het 02 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De samenstelling van de O2 bestaat uit verschillende soorten schuimen. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan de matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is dit matras uit een dik laag HRX-schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze hebben gesneden. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Boxspring Black Friday

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan O2 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van de O2 is de laag pocketveren die toegevoegd is. Deze maakt het het een hybride matras. Er wordt namelijk schuim met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere technologie voor matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma Sleep hierna beweegt. De overige schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar de 02 matras lijkt het voor ons dat de betere aankoop omdat de matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit zeven lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras bevat meer aantal pocketveringen dan de standaard Emma Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra ondersteuning en stabiliteit biedt. Daarnaast heeft de Premium matras een afneembare en wasbare hoes die zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Emma Hybrid matras. U koopt dit in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma matras is de Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en moet concurreren met de matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld van Airgocell schuim en HRX schuim. Bij dit matras ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Boxspring Black Friday: Kortingen op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds deze verhoging biedt Emma doorgaans kortingen tussen 10% tot maar liefst 45%. Een 20% korting is dus een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot 45% korting aan te bieden en nog steeds een winstgevend bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt van vier handvatten en op 60°C gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel getest werd op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma Sleep biedt behalve haar matrassen en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bedtype binnen de Emma bed varianten, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. bed biedt een stevige ondersteuning bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, blijft de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 euro en €379 euro. Het bed frame is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net in jouw interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een minimalistisch design wat ervoor zorgt dat het past in bijna elke slaapkamer past. Er bestaan diverse onderdelen beschikbaar om toe te voegen bij het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, terwijl Emma veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen van €569 en €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een volledig bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer u een complete set in 1 wilt kopen. Hierbij ontvang t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle Emma bedden, is is dit de variant met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed heeft met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (volgens een hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de gemiddelde slaper goed te verstellen is.

Echter, voor personen met andere wensen is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs voor het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Boxspring Black Friday

Emma Sleep biedt een uitgebreid assortiment van bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun producten heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de kortingen meestal reeds in de basisprijs zijn verwerkt. Doe dus goed onderzoek voordat je een beslissing doet, en vergeet niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Boxspring Black Friday

Naast de bedden biedt Emma 6 diverse hoofdkussens aan.

Het kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de correcte steun. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden omdat de consument misschien wat anders verwacht. De kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u de ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heb u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt bieden aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar zij zelfs een patent op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Boxspring Black Friday Accessoires

Naast het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden zij nog diverse andere slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrasbescherming, die in alle maten verkrijgbaar is, vinden we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Niettegenstaande het feit dat het haalbaar blijkt te zijn te het dekbed om te schoonmaken, is de dekentje te erg gewichtig voor huishoudelijke wasautomaten. Er een tweetal maten verkrijgbaar van 150 bij 200 cm en 240 bij 220 en ook het prijs begint bij €165 euro’s.

Temp pad

Met de temp pad instrument mag de temperatuur vanuit de bedden worden gereguleerd. De toestel hoort vlakbij het slaapplek te zijn opgesteld en ook kan door middel van een afstandsbediening zijn aangepast. Hiervan bestaan de energiecellen niet echt standaardgewijs inbegrepen. De kosten van het temperatuurpad bedraagt 259 euro euro.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit 4 diverse materassen. We focussen in op de 2 meest populaire bedden: Emma O2 en het Emma Hybrid. Beiden bedden hebben één dikte van 25. De O2 kent één middelmatig tot stevig karakter, wat goed aansluit voor kant en tevens rugslapers.

De gemengde is juist iets steviger. Het belangrijkste onderscheid tussendoor de een tweetal bedden schijnt het feit dat op de hybride een pocketvering laag blijkt toegepast.
Het kleinste afmeting van het Het Emma merk O2 materas kost 439 en tevens de grote formaat 1.069 euro. Bij Emma Hybrid materas vangen aan het tarieven vanuit €899 t/m €2.039. Zoals jij kunt zien, lopen de prijzen sterk uiteenlopend.

Wordt er kortingen aangeboden op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, promoten ze met normale kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor welke duur verstrekt Emma- garantie en wat wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, beschikken over het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Boxspring Black Friday

Buiten de matrassen, zijn er meer slapen geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat bestaat uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieur wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee matrastoppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussens, matrasbescherming, dekbed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emma matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een juiste positie van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten veroorzaakt. Al onze topsellers zijn niet alleen zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentenorganisaties in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van behaald en dat komt door dit vormgeving.

Gedurende de modellen door is er toegepast aan toenemend comfort, support en warmteregulering door het toevoegen van extra innovatieve materialen. Bovendien zijn alle onze matrassen zo bedacht dat ze bewegingen doven, heel eenvoudig proper te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn geproduceerd van stoffen die erkend zijn als betrouwbaar, eveneens voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met rugpijn of pijn?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het vorm pijn dat je voelt.

We kunnen helaas geen situaties oplossen, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen voorschotelen.

Degenen die ongemak voelt door drukpunten (doorgaans wanneer een stuk van je lijf wordt beladen of afgekneld als het teveel gewicht verdraagt) heeft er meestal nut van om te veranderen naar een minder stevig matras.

Zijdelingse slapers die op erg harde matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij kunnen. Alhoewel ze zachter zijn, worden deze matrassen nog steeds aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een juiste uitlijning van de ruggengraat, indien je bezorgd bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die pijn in de rug heeft door een slechte alignering van de wervelkolom (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te verzakken bij de heupen), nood meestal meer aan een matras dat meer ondersteuning biedt. Het meest passend is daarna één van onze hybride matrassen met veren. Het probleem komt regelmatig voor bij individuen die enigszins zwaarder of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die eenvoudigweg te veel tijd op heel oude, verwrongen matrassen hebben gerust. Zulke personen hebben heel veel voordeel bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium een beetje meer waarde heeft met een meer omvangrijke comfort laag en micro-veren, om de eerder vermelde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil ertussen een pocketvering en vulling?

Gelijk als alle grondstoffen hebben ook vulling en interne veren hun afzonderlijk sterk punten. Foam opereert druk verminderend. Indien je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het sensatie krijgt dat je hand slapen, is een matras van schuim wellicht een verbeterde optie voor jou.

Binnen veren zijn meestal wat steviger en geven zodoende wat toegevoegde steun. Het grootste voordeel van de kern met binnenveren is dat hij beter ventileert. Als je heel veel zweet produceert of in een zeer nat weer woont, is de kern met veren zeker het overwegen waard.

Deze productlijnen in het in het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het in het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard matras dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als een gemiddeld stevig bed dat het midden houdt (hieraan geven de meesten de voorrang).

De Hybrid Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het hoogst gelijkwaardig met de Original Hybrid, waarbij de bovenste laag is aangepast om te een wat knusser wolkengevoel en dus als zachter (echter nog steeds harder dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als gezien.

Klopt datgene mijn persoonlijke bed een krachtige lucht mag hebben?

Ja, als uw recente Emma-matras een geur heeft, ligt datgene zeer gebruikelijk. Die lucht staat ongevaarlijk en als je het matras 72 uurtjes laat doorluchten, verdwijnt deze lucht. Onze producten zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 met certificaat en eveneens erkend voor het doel baby’s op het toelaten dutten. Derhalve maak je jij geen enkele bekommeringen aangaande deze lucht van jouw nieuwe Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachten?

De risicovrije proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor je is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice zorgt voor het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen iets krachtiger vanwege hun constructie. Ze bieden stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de benedenste boxen, de bovenste matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is apart verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Boxspring Black Friday

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️