Boxspring Ikea 180 ᐅ 9 SNELLE TIPS

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Aanbiedingen

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, afprijzingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma steeds een afprijzing, in dit stuk ontdek je op welke manier je de beste kortingen en aantrekkelijkste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Boxspring Ikea 180:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang studie naar slaap. Gecreëerd om jouw de beste slaap te geven. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je lichter door progressieve steun.

De Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en aanvullende stevige steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te creëren.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamstypen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De verschillen tussen de Emma madrastypes Als je overweegt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om te weten dat er vier opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en bestaat uit 5 lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit zes lagen.

Bovendien zit er nog een verschil in kosten. De kleinere versie van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleine variant (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinere maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 thuis. De grote maat (200 x 200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er zijn voor elk matras talrijke maten verkrijgbaar. De kleine formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en de grote formaat (180 x 210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 versus Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. Het originele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun je dan nog wel aanschaffen op de website? Dit betreft de 02-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen elk van dit matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel het Emma 02 matras als het Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. De 02 bezit een medium tot stevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit geschikt voor de gemiddeld iets zwaarder slapers. De O2 is samengesteld uit verschillende soorten schuimen. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aan de bovenkant van de bovenkant van het matras. Daarna door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is dit matras uit een dik plak HRX schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Boxspring Ikea 180

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan het 02 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van het 02 is de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze maakt het een hybrid matras. Er wordt immers schuim met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere techniek voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De andere schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar het O2 matras schijnt het voor ons dat een betere koop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveringen in vergelijking met het standaard Hybrid matras, waardoor het extra steun en vastheid levert. Daarnaast heeft het Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die zachter aanvoelt dan de hoes van het Emma Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit matras in de de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit is een budget matras dat verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met de concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX-schuim. Met dit ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Boxspring Ikea 180: Aanbiedingen op Emma-Matrassen en andere producten

Na die prijsverhoging geeft Emma standaard kortingspercentages variërend van 10 en maar liefst 45. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe is het mogelijk om tot 45% korting te geven en toch een winstgevend onderneming blijven?

Emma matrashoes

De matrashoes van de Emma-matrassen heeft een grijze zij afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes is voorzien van 4 handige grepen en op 60°C gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd is op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma

Emma verkoopt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe is het ‘simpelste’ bed binnen alle Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische look and feel. Het bedframe moet een goede ondergrond bieden en doordat er lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen schommelen van €289 euro tot €379. Het bed frame is echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavian lifestyle, het Original Bed een eenvoudig design wat ervoor zorgt dat het bed in vrijwel ieder slaapkamerinterieur past. Er bestaan verschillende elementen voorhanden om toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook zonder. Het valt te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel er veel spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 , en de prijzen variëren van de €569 euro tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een volledig bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als je een complete set in 1 wilt ontvangen. Bij een boxspringbed krijg t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed heeft qua de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (op de hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het geschikt is voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met andere voorkeuren is de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet voldoende zijn. De kosten van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Boxspring Ikea 180

Emma Sleep heeft een uitgebreid gamma van matrassen, bedden en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de feit dat de aanbiedingen meestal reeds in de basisprijs zitten inbegrepen. Doe dus goed onderzoek alvorens je een aankoop neemt, en denk niet om eveneens andere merken te bekijken.

Emma kussen

Boxspring Ikea 180

Buiten de bedden heeft Emma 6 diverse kussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te veranderen voor de juiste ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is de hoofdkussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site over een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter Emma spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch handig om te noemen omdat de consument misschien wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet je de gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net zoals bij de standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma kussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heeft u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is handig indien u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil geven aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Boxspring Ikea 180 Accessoires

Naast het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden zij nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrashoes, die in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Ondanks het het haalbaar blijkt te zijn om de dekbed om te wassen, is de dekentje te zwaarwegend gedurende huiselijke wasmachines. Er een tweetal maten beschikbaar van 150 bij 200 centimeter en 240×220 en het kosten start bij 165 euro EUR.

Temp pad

Met de temp pad instrument kunnen het warmtegraad vanuit de bed zijn geregeld. Het toestel moet naast de het slaapplek te wezen geplaatst en ook kan via één afstandsbedieningstoestel wezen aangepast. Hiervan zijn het accu’s niet echt standaard bijgevoegd. Het kostprijs van het tempereerpad is €259 euro.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma heeft een viertal uiteenlopende matrassen. Wij zoomen in het een tweetal favoriete matrassen: Emma O2 en ook de Emma merk Hybrid. Beide bedden bezitten ’n dikte vanaf 25 centimeter. Het O2 bezit een gemiddeld tot stevig eigenschap, wat goed past bij zijde en rugslapers.

Het hybrid blijkt precies iets steviger. De belangrijkste onderscheid tussenin het 2 bedden schijnt dat op het hybride één pocketveer niveau schijnt toegepast.
Het minste maat vanaf het Het Emma merk O2 bed kostprijs €439 en ook de grootst afmeting 1069 euro. Bij Emma merk Hybrid materas beginnen de tarieven van 899 tot €2.039. Zoals je kunt bekijken, lopen de tarieven sterk uiteenlopend.

Worden er kortingen gegeven op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang verstrekt Emma- garantieperiode en wat wordt er gedekt?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emmamatras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Boxspring Ikea 180

Buiten de matrassen, zijn er meer slapen verbonden producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de box, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrascover, deken en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste positie van je wervelkolom. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Allemaal onze topsellers zijn niet alleen zorgvuldig getest door zelfstandige consumentenverenigingen in heel Europa, maar hebben er ook prijzen van behaald en dat is te danken door dit vormgeving.

Gedurende de uitvoeringen door is er toegepast aan toenemend comfortabelheid, ondersteuning en warmteregulering door het invoegen van extra vernieuwende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo bedacht dat ze verplaatsingen dempen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de afneembare hoezen en ze zijn vervaardigd van materialen die gecertificeerd zijn als onberispelijk, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor mensen met rugklachten of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je slaaphouding en het type pijn dat je voelt.

We kunnen helaas niet situaties verhelpen, maar we kunnen je wel wat aanwijzingen aanbieden.

Degenen die last ervaart door drukzones (meestal wanneer een deel van je lijf wordt belast of afgekneld als het teveel gewicht ondersteunt) heeft er doorgaans nut van om te veranderen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op zeer vaste matrassen rusten, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lichaam en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen kunnen hierbij helpen. Alhoewel ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen toch gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste alignering van de rug, als je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die pijn in de rug ervaart door een slechte alignering van de wervelkolom (gewoonlijk als een matras te soepel is en aanvangt door te verzakken bij de heupen), verlangt meestal meer aan een matras dat meer ondersteuning biedt. Het beste is dan eentje van onze hybride matrassen met veren. Het issue treedt aker voor bij individuen die enigszins zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of individuen die gewoon te lange tijd op zeer oude, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben enorm profijt bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, hoewel de Hybride Premium iets toegevoegde kwaliteit heeft met een dikker comfort laag en microveren, om de hiervoor besproken problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het onderscheid ertussen een pocketveer en vulling?

Net zoals ieder grondstoffen hebben ook foam en binnen veren hun afzonderlijk sterk aspecten. Foam functioneert drukverlagend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het gevoel krijgt dat je hand slapen, is een matras van schuim vermoedelijk een betere keuze voor jou.

Binnen veren zijn doorgaans wat vaster en leveren zodoende wat toegevoegde steun. Het belangrijkste pro van de binnenveringskern is dat hij beter lucht doorlaat. Als je overvloedig zweet of in een erg vochtig milieu verblijft, is de veerkern vast en zeker het bekijken waard.

De genoemde product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 is door het algemeen gezien als een gemiddeld hard matras dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem inzakt).

De Original Hybrid wordt beschouwd als een medium stevig bed dat het evenwicht houdt (hieraan geven de meesten de voorkeur).

De Hybrid Premium is wat betreft liggevoel het meeste vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de boven laag aan de bovenkant is aangepast voor voor een wat warmer wolkachtig gevoel en daarom als softer (echter toch harder dan de Originele) wordt gezien als gezien.

Is het waar het feit dat mijn eigen slaapoppervlak een krachtige lucht kun ervaren?

Inderdaad, indien je verse Emma-slaapoppervlak een stank ervaart, ligt datgene erg gewoon. Het geur staat ongevaarlijk en als je het matras 72 uur laat doorluchten, verdwijnt dat stank. Ons producten zijn OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 met certificaat en ook goedgekeurd met het doel zuigelingen op het om slapen. Dus maak je jij niet zorgen aangaande deze geur van je verse Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten beginnen. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet geschikt voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Buiten het grote ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met conventionele slaapsystemen wat solider dankzij hun bouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te selecteren of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de bovenste matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je aanschaft, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm diepe Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Boxspring Ikea 180

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️