Boxspring Kopenhagen Review ☑️ 7 ONVOORSTELBARE FEITEN

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Kortingscodes

De Beste Emma aanbiedingen, prijzen, kortingen en kortingsbonnen

Doorgaans biedt Emma altijd een afprijzing, in dit stuk ontdek je op welke manier je de beste afprijzingen en voordeligste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Boxspring Kopenhagen Review:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang studie naar slapen. Gecreëerd om jou de beste slaap te bieden. Doeze sneller en dieper dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je lichter door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons eerste matras dat triple schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen comfort en aanvullende solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim zorgt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ademend vermogen en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest betaalbare matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor perfecte ondersteuning van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs verhouding.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Als je denkt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koelschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Bovendien zit nog een onderscheid in prijs. De kleinste versie van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor 229 euro. De grote versie (180 x 200 cm) voor €459. De kleine variant (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste versie (200 x 200 cm) voor 1.069 euro.

Het kleinste maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor 899 euro in huis. Het grote maat (200×200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er zijn voor ieder matras verschillende formaten te koop. Het kleinste formaat (80 x 200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grote formaat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 versus Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. Het originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welke matrassen kan u dan nog wel kopen bij hun eigen website? Dit zijn de O2-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We gaan ieder van dit matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het O2 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slaper. De samenstelling van de O2 is samengesteld uit diverse soorten schuimen. Er is een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan het matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast is het matras uit een dikke plak HRX schuim dat zij blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. De kleinste maat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Boxspring Kopenhagen Review

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger dan 02 matras. Het enige dat wat verschillend is dan de O2 is de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze maakt het een hybride matras. Er wordt immers schuim gecombineerd met pocketvering gecombineerd. een pocketvering matras is een wat oudere technologie voor matrassen maken. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De andere lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de 02 matras lijkt het voor ons dat een betere koop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Emma Hybrid matras. Het heeft hoogte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van zeven lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveringen dan de reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het extra steun en vastheid levert. Daarnaast bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die zachter aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de de kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De nieuwste Emma matras is het Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is voor €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met de matrassen van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell schuim en HRX schuim. Met dit matras krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Boxspring Kopenhagen Review: Kortingen op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds deze prijsverhoging geeft Emma standaard kortingen variërend van 10% en maar liefst 45. Een korting van 20% is dan ook een sigaar van eigen makelij. Maar hoe is het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze nog steeds een winstgevend onderneming te zijn?

Hoes van Emma matras

De hoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met 4 handige handvatten en op 60 graden gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® label. Dit betekent dat de stof getest is op niet schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma Sleep verkoopt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedden aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bed binnen de Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische look and feel. Het platform moet een stevige ondersteuning bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bedframe is verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 tot €379. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies bij jouw slaapkamerinrichting passen.

het Emma Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, het Original Bed een minimalistisch ontwerp wat maakt dat het in bijna ieder slaapkamerinterieur past. Er zijn diverse onderdelen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd aan het bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het valt te merken dat de bed bekleding 100% polyester is, terwijl Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is beschikbaar verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen van €569 en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer u alles in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is dit het variant met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Original Bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op een hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 = zacht). Dit houdt in dat het voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Maar, voor personen met specifieke wensen is de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599 euro.

Conclusie over Boxspring Kopenhagen Review

Emma Sleep biedt een breed gamma van bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een geliefd en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de aanbiedingen vaak reeds in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Doe dus voldoende onderzoek alvorens je een beslissing neemt, en vergeet niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Emma kussen

Boxspring Kopenhagen Review

Buiten de slaapmeubels biedt Emma zes verschillende kussens aan.

Het kussen De standaard Emma kussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de juiste steun. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen geschikt voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is is verre van een groen product, echter Emma spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te noemen omdat de consument misschien iets anders verwacht. Het kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je de gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan ultralichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij het standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg je 40% korting dus heb u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wil bieden aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een topper waar zij zelfs een octrooi op hebben en die volledig is geproduceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond matrastopper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs op €679 (zonder korting).

Boxspring Kopenhagen Review Accessoires

Naast het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Bedlinnen

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, welke in alle formaten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Hoewel het feit dat het haalbaar blijkt te zijn om de deken om te schoonmaken, blijkt de dekbed te zwaarwegend ten behoeve van huiselijke wasautomaten. Er zijn twee formaten beschikbaar voor aankoop vanaf 150 bij 200 centimeter alsook 240 bij 220 plus het kostprijs vangt aan op 165 euro.

Temp pad

Met de tempereerpad gereedschap kunnen de temperatuur vanuit de bedje wezen geregeld. Het toestel moet naast de het bed te wezen geplaatst en mogen met een afstandbediening worden bijgesteld. Daarvan bestaan de energiecellen geen standaardgewijs bijgevoegd. De kosten van het temp pad ligt op €259 euro.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk bezit 4 diverse matrassen. Wij focussen in op het een tweetal favoriete matrassen: Het Emma O2 en ook de Emma merk Hybrid. Beiden bedden bezitten een diktegraad van 25 cm. Het O2 bezit één gemiddeld tot vast eigenschap, dat goed aansluit voor kant en tevens achterkant slapers.

De hybride blijkt precies enigszins steviger. Het grootste onderscheid tussendoor de 2 matrassen is het aan het gemengde één pocketvering laag schijnt toegevoegd.
De kleinste maat van de Het Emma O2 matras kostprijs 439 en tevens het grootste maat €1.069. Bij Emma bedrijf Hybrid matras beginnen het prijzen vanaf €899 tot 2.039 euro. Net als u mag aanschouwen, bewegen het kosten sterk verschillend.

Worden er prijsverlaging aangeboden op het Emmamatras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met normale kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe lang biedt Emma garantieperiode en welke aspecten wordt er onder de garantie vallen?

Emmа geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het schuim ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Boxspring Kopenhagen Review

Buiten de matrassen, zijn er verschillende slapen gerelateerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat bestaande uit de doos, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk inrichting wel iets bijpassends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de hoofdkussens, matrasbeschermer, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je uitproberen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras kosteloos bij je teruggehaald en krijg je het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede positie van je ruggengraat. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt niet problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Al onze bestsellers zijn niet uitsluitend diepgaand getest door zelfstandige consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook prijzen van ontvangen en dat is te wijten door dit design.

Door de varianten door is er toegepast aan toenemend gemak, ondersteuning en warmtebeheersing door het invoegen van meer innovatieve materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze verplaatsingen doven, supermakkelijk rein te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn geproduceerd van materialen die gecertificeerd zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor individuen met rugklachten of pijnklachten?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaaphouding en het type ongemak dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg geen gevallen verhelpen, maar we kunnen je toch wat adviezen aanbieden.

Wie last heeft door drukzones (doorgaans als een gedeelte van je lijf wordt belast of afgekneld als het te veel gewicht ondersteunt) heeft er gewoonlijk voordeel van om over te stappen naar een soepeler matras.

Zijslapers die op erg vaste matrassen liggen, beknellen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Één van onze dikkere 25 cm. matrassen kunnen hierbij kunnen. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd gezien als ‘gemiddeld stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede positionering van de wervelkolom, mocht je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Mensen die rugklachten lijdt door een slechte positionering van de wervelkolom (doorgaans als een matras te zacht is en aanvangt door te verzakken bij de heupgebied), verlangt meestal meer aan een matras dat meer support geeft. Het meest geschikt is daarna eentje van onze hybride matrassen met springveren. Het vraagstuk doet zich vaker voor bij individuen die enigszins zwaarlijviger of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die eenvoudigweg te lang op zeer verouderde, misvormde matrassen hebben gerust. Zulke mensen hebben enorm voordeel bij elk van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybride Premium enigszins toegevoegde waarde heeft met een dikkere comfortabele laag en micro-veren, om de hiervoor besproken drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussenin een pocket veer en foam?

Zoals als elk grondstoffen hebben ook schuim en binnenveren hun eigen krachtige kanten. Schuim functioneert druk reducerend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en vaker het besef ervaart dat je vingers slapen, is een matras van schuim waarschijnlijk een superieure alternatief in jouw geval.

Binnenveringen zijn meestal wat steviger en leveren daardoor wat toegevoegde steun. Het voornaamste voordeel van de binnenveringskern is dat hij optimaler luchtcirculatie toestaat. Wanneer je heel veel zweet produceert of in een heel dampig klimaat woont, is de kern met veren absoluut het aandacht geven waard.

De productreeksen in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als door het algemeen beschouwd als een medium-hard bed dat het meeste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te overmatig doorzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als een gemiddeld stevig bed dat het balans behoudt (hieraan voorkeur geven aan de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybrid Premium is qua ervaring tijdens het liggen het meeste gelijk met de Originele Hybride, terwijl de bovenste opperste laag is aangepast om te een beetje warmer gevoel van wolken en dus als zachter (echter toch steviger dan de Originele) wordt gezien als gezien.

Is het juist datgene mijn persoonlijke matras een intense lucht mag ervaren?

Ja, wanneer jouw recente Emma-slaapoppervlak een geur bezit, staat het feit dat heel gewoon. De lucht staat ongevaarlijk en indien je het bed 72 uren toelaat luchten, verdampt dat lucht. Onze eigen items zijn wel OEKO-TEX 100, klasse 1 gecertificeerd als en ook goedgekeurd met het doel zuigelingen op de toelaten dutten. Dus maak u geen enkele bekommeringen over het lucht uit uw nieuwe Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de testperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een voordeel dat alleen voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het retourneren en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspring?

Behalve het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook nog andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen enigszins steviger vanwege hun opbouw. Ze geven stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te kiezen of de topper volledig te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen inbegrepen. De matrastopper is apart verkrijgbaar, waardoor je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer luxe assortiment valt.

Top 10 artikelen over Boxspring Kopenhagen Review

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️