Boxspring Met Opbergruimte 120×200 ☑️ 12 OPVALLENDE TIPS

Emma Slaap – Matras Info – Beoordelingen en Recensies en Promoties

De Beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma altijd een afprijzing, in dit stuk ontdek je hoe je de hoogste afprijzingen en aantrekkelijkste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Boxspring Met Opbergruimte 120×200:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit vele jaren research naar slaap. Ontwikkeld om jouw de beste nachtrust te bieden. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en voel je lichter door geleidelijke steun.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard lichaamscomfort en extra stevige ondersteuning. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtcirculatie om een ideaal slaapklimaat te vormen.

Het Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons meest voordelige matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste kwaliteit-prijs verhouding.

De variaties tussen de Emma matrassen Indien je besluit een Emma aan te kopen is het cruciaal om te weten dat er 4 opties zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en is samengesteld uit 6 lagen.

Bovendien zit er nog een onderscheid in prijs. De kleinere variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grote variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleine versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grote maat (200 x 200 cm) van de Hybrid kost €2.039. Er bestaan voor elk matras tal van formaten beschikbaar. Het kleinere formaat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en de grote formaat (180 x 210 cm) is €2.149.

Emma 02 versus Hybrid

De Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma. De orginele matras is slechts nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan u dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Hieronder vallen het 02-matras, het hybride-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van deze matras van een eigen beoordeling voorzien.

Emma O2

Zowel Emma O2 matras als het Hybrid matras hebben een hoogte van 25 cm. Het 02 bezit een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarnaast is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De 02 bestaat uit verschillende types schuim. Er is een kleine laag Airgocell schuim aanwezig aan het bovenkant van het matras. Daarna gevolgd door een dunne laag visco-elastisch schuim. Daarnaast is het matras uit een dik plak HRX schuim dat ze blijkbaar op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Boxspring Met Opbergruimte 120x200

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan 02 matras. Het enige dat wat verschillend is dan het 02 betreft de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze laag maakt het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag met pocketveren samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere techniek voor matrassen maken. Interessant is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting beweegt. De overige schuimlagen in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. De kleinste maat is beschikbaar voor €899,00. Kijkend naar de 02 matras lijkt het voor ons dat een betere koop omdat de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium De Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Emma Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. De Premium matras heeft meer pocketveren in vergelijking met het standaard Emma Hybrid matras, waardoor het meer steun en vastheid levert. Bovendien heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes die soepeler is dan de hoes van het Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit matras in de het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma matras is de Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat al beschikbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en moet concurreren met concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX schuim. Met dit ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Boxspring Met Opbergruimte 120×200: Korting op Emma-Matrassen en overige producten

Na deze prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages tussen 10% en zelfs 45. Een 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk voor Emma tot zulke hoge kortingen aan te bieden en nog steeds een winstgevend onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma matrassen heeft een grijze zij- afdekking en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van vier handvatten en bij 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof gecontroleerd werd op niet schadelijke materialen.

Bedden van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als de eenvoudigste bedtype binnen alle bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische look and feel. Het platform biedt een goede ondergrond bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar in 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 euro en €379 euro. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit moet natuurlijk wel net in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl, het Emma Original bed een eenvoudig design dat ervoor zorgt dat het bed past in bijna elke slaapkamerinterieur past. Er zijn verschillende onderdelen beschikbaar die toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, terwijl er veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar in 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen van €569 tot €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vind u het lastig om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is perfect wanneer je alles in 1 wil kopen. Hierbij ontvang je namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper toe te voegen. Uit alle bedden van Emma, is is dit de bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (volgens een schaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Echter, voor mensen met specifieke wensen kan de verstelbaarheid wellicht niet toereikend zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 tot €2.599.

Samenvatting over Boxspring Met Opbergruimte 120×200

Emma Sleep biedt een breed assortiment van matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en het gegeven dat de aanbiedingen vaak reeds in de basisprijs zitten verwerkt. Voer dus voldoende research alvorens je een aankoop neemt, en vergeet niet om eveneens andere merken te bekijken.

Kussen van Emma

Boxspring Met Opbergruimte 120x200

Naast de slaapmeubels biedt Emma zes verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat van 3 lagen die met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, maar zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden omdat de klant misschien wat anders verwacht. De kussen is verkrijgbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma Sleep 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u het ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen aan superlichte microvezels. net als bij de standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan je wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijgt je 40% korting dus heb je ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als u nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt geven aan je matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een juiste manier afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs op €679 (zonder korting).

Boxspring Met Opbergruimte 120×200 Extra’s

Naast het hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse andere slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrasbeschermer, welke in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de dure kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden twee soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, dat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het hetzelfde mogelijk blijkt te zijn om het deken te reinigen, is het deken te zwaarwegend voor huiselijke wasserettes. Er 2 afmetingen beschikbaar vanaf 150×200 centimeter alsook 240×220 plus de kostprijs start op 165 euro euro.

Temp pad

Met het tempereerpad instrument kunnen het warmte vanuit het bedden wezen geregeld. De toestel moet naast de het bed te worden neergezet plus kan via een afstandbediening zijn versteld. Van dit zijn het energiecellen niet echt standaard inbegrepen. De kosten van het temp pad ligt op 259 euro EUR.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma beschikt over 4 diverse materassen. We concentreren in de 2 favoriete bedden: Het Emma O2 en ook het Emma merk Hybrid. Beide bedden kennen één diktegraad van 25. De O2 kent een medium naar stevig eigenschap, dat goed geschikt is bij zijde en ook rugslapers.

Het hybride blijkt juist een beetje steviger. Het grote onderscheid tussendoor het 2 matrassen is het op de gemengde ’n pocketveringssysteem niveau blijkt toegepast.
De kleinere afmeting van de Het Emma O2 bed kostprijs 439 euro en ook het grootst afmeting €1.069. Bij Emma bedrijf Hybrid bed beginnen de tarieven vanuit 899 euro tot 2039 euro. Net als je mag zien, bewegen de prijzen aanzienlijk uiteen.

Worden er prijsverlaging gegeven op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emma matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsverhogingen zijn ingevoerd, stunten met standaard kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd geeft Emma- waarborg en wat worden er gedekt?

Emmа geeft 10 jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen heeft het Emma-matras?

Zowel matrassen, de О2 en de Hybrid, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er nog meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Boxspring Met Opbergruimte 120×200

Naast de matrassen, zijn er meer slapen geassocieerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook vijf verschillende bedden, waar voor elk interieur wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Aanvullende accessoires voor slapen zijn de kussens, matrascover, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het thuis zelf uit te proberen. Mocht het toch niet aangenaam zijn, dan wordt het matras gratis bij je teruggehaald en krijg je het koopbedrag retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een juiste positie van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten teweegbrengt. Elk onze bestsellers zijn niet alleen grondig getest door zelfstandige consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat komt door dit vormgeving.

Gedurende de modellen door is er toegepast aan steeds meer comfortabelheid, steun en warmteregulering door het toevoegen van extra vernieuwende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen dempen, supermakkelijk rein te maken zijn door de verwijderbare hoezen en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die erkend zijn als betrouwbaar, eveneens voor zuigelingen.

Welk matras is passend voor personen met rugpijn of pijn?

Dit hangt af van je lichaamstype, je slaappositie en het type last dat je ervaart.

We kunnen jammer genoeg geen gevallen aanpakken, maar we kunnen je wel wat richtlijnen aanbieden.

Personen die last heeft door drukpunten (meestal als een deel van je fysiek wordt beladen of gekneld als het teveel massa draagt) heeft er doorgaans voordeel van om te veranderen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op zeer harde matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Een van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij helpen. Alhoewel ze minder stevig zijn, worden dergelijke matrassen nog altijd gezien als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede positionering van de rug, indien je beducht bent dat het matras te soepel zal zijn.

Wie rugpijn ervaart door een verkeerde positionering van de wervelkolom (doorgaans als een matras te soepel is en aanvangt door te zakken bij de heupzone), nood meestal meer aan een matras dat bijkomende ondersteuning verleent. Het beste is dan eentje van onze hybride matrassen met veren. Het issue komt vaker voor bij personen die wat zwaarder of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die gewoon te lang op erg versleten, vervormde matrassen hebben gesluimerd. Zij hebben heel veel baat bij ieder van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Hybrid Premium enigszins toegevoegde kwaliteit heeft met een dikkere comfortabele laag en micro-veren, om de voorgaand besproken drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het onderscheid tussenin een pocketveer en schuim?

Net gelijk alle grondstoffen hebben ook vulling en interne veren hun unique sterk punten. Vulling werkt drukverlagend. Wanneer je een zijdelingse slaper bent en vaker het sensatie beleeft dat je handen slapen, is een schuimmatras wellicht een verbeterde optie voor jou.

Binnenveringen zijn meestal wat harder en geven hierdoor wat meer ondersteuning. Het belangrijkste pluspunt van de binnenveringskern is dat hij optimaler ventileert. Indien je overvloedig zweet of in een zeer dampig milieu verblijft, is de kern met veren zeker het aandacht geven waard.

De genoemde product assortimenten in het in het algemeen:

De O2 is in het algemeen beschouwd als een medium-hard matras dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als een gemiddeld stevig matras dat het evenwicht behoudt (hieraan geven de meeste mensen de keuze).

De Combinatie Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Original Hybrid, in welk geval de bovenste laag is aangepast voor te een beetje knusser gevoel van wolken en dientengevolge als zachter (echter nog harder dan de Original) is beschouwd.

Is het waar dat mijn persoonlijke matras een krachtige lucht mag bezitten?

Ja, wanneer uw verse Emma-slaapoppervlak een geur heeft, staat dat erg gebruikelijk. Het lucht ligt onbedreigend en als jij de bed tweeënzeventig uren laat toe doorluchten, verdwijnt die lucht. Onze eigen producten zijn OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 gecertificeerd als en eveneens toegestaan met het doel baby’s op toelaten rusten. Dus maakt jij geen bezorgdheden over het geur van jouw verse Emma-matras

Hoe functioneert de testperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product perfect voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet ideaal voor u is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in werking te starten. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspring?

Naast het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een fijn gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe solide is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn in vergelijking met klassieke slaapsystemen iets steviger vanwege hun bouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper helemaal te verwijderen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring bezorgd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de poten bijgevoegd. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, waardoor je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je koopt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer premium assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Boxspring Met Opbergruimte 120×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️