Boxspring Topper 120×200 ☑️ 3 VERBORGEN WEETJES

Emma Sleep – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Deals

De beste Emma deals, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Standaard biedt Emma altijd een afprijzing, in dit stuk ontdek je op welke manier je de beste afprijzingen en aantrekkelijkste aanbiedingen kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Boxspring Topper 120×200:

De Emma Hybrid Premium matras

De Hybrid Premium matras is ontstaan uit jarenlang studie naar slapen. Ontwikkeld om jou de beste slaap te geven. Val in slaap vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en ervaar je lichter door progressieve steun.

Het Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveertechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en extra solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met Emma’s innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een maximaal ventilatie en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te vormen.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is Emma’s meest economische matras. Met triple schuimtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor ideale steun van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Wanneer je overweegt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om te weten dat er 4 keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit twee lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koudschuim, traagschuim en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat ook 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Verder zit er wel een onderscheid in kosten. De kleine variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is beschikbaar voor €229. De grootste variant (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras krijg je voor €439. De grote variant (200×200 cm) voor €1.069.

De kleinere formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 in huis. Het grote formaat (200 x 200 cm) van de Hybrid is €2.039. Er bestaan voor ieder matras talrijke maten verkrijgbaar. Het kleinere maat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grote maat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 versus Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma Sleep. Het originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel kopen bij de website? Dit zijn de 02-matras, het hybrid-matras, Emma Easy-matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van deze matras van een eigen review bespreken.

Emma O2

Zowel Emma 02 matras als het Hybrid matras beschikken over een hoogte van 25 centimeter. De 02 heeft een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De 02 is samengesteld uit diverse soorten schuimen. Er is een klein laag Airgocell schuim aanwezig aan het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder bestaat het matras uit een dikke plak HRX-schuim dat ze blijkbaar op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Boxspring Topper 120x200

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan het O2 matras. Het enige wat anders is ten opzichte van de O2 betreft de pocketvering laag die toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybride matras. Er wordt namelijk schuim gecombineerd met pocketveren gecombineerd. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van technologie van matrassen maken. Opmerkelijk is dat de lijn van Emma Sleep in deze richting beweegt. De andere schuimlagen in het matras zijn: Airgocell-schuim, visco-elastisch schuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Kijkend naar de O2 matras schijnt het voor ons dat de betere koop aangezien de matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Hybrid matras. Het matras heeft een dikte van 25 centimeter en bestaat uit een totaal van zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. Het Premium matras heeft meer pocketveringen dan de standaard Hybrid matras, waardoor het meer ondersteuning en vastheid levert. Bovendien bezit het Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes het Emma Hybrid matras. U koopt dit in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma matras is het Emma Easy matras. Dit matras is een budget matras dat beschikbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en moet wedijveren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. Het Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit matras krijg je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Boxspring Topper 120×200: Korting op EmmaMatrassen en andere producten

Na deze verhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10 tot maar liefst 45%. Een 20% is dan ook een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze nog steeds een succesvol onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij bekleding en dunne bovenhoes. Ze zijn gemaakt gemaakt uit 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van 4 handige grepen en bij 60°C gewassen worden. De matrashoes heeft het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd is op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma verkoopt naast haar matrassen en accessoires eveneens bedden aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed uit de Emma bed varianten, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe moet een stevige ondergrond bieden , en omdat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame komt beschikbaar bij 3 formaten: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren tussen €289 tot €379 euro. Het bedframe is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel precies in je interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een minimalistisch ontwerp dat maakt dat het bed in bijna ieder slaapkamer past. Er zijn diverse elementen beschikbaar om toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder zonder. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester is, terwijl er veelvoudig over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm , en 180×210 en de prijzen schommelen van €569 en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is ideaal als je een complete set in 1 wilt kopen. Bij een boxspringbed ontvang t namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het variant met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op een schaal van 1= hard en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het voor de doorsnee persoon goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met specifieke wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De kosten voor het Deluxe Boxspringbed ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Boxspring Topper 120×200

Emma heeft een breed assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het gegeven dat de kortingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Voer dus voldoende onderzoek voordat u een aankoop neemt, en denk niet om eveneens andere bedrijven te overwegen.

Emma kussen

Boxspring Topper 120x200

Naast de slaapmeubels heeft Emma zes verschillende hoofdkussens aan.

Het standaard Emma kussen De standaard Emma kussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste ondersteuning. Je kan lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de kussen geschikt voor elke soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen aangezien de consument misschien iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet u de gevoel bieden om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met 2 lagen van ultralichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet genoemd voor welk soort slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, maar krijg u 40% korting dus heeft je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Matras toppers van Emma

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien u nog een goed matras thuis hebt en u wat meer comfort wil bieden aan uw matras. Slaapt jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Deze is een matrastopper op zij zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en u op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de prijs bij €679 (zonder korting).

Boxspring Topper 120×200 Accessoires

Buiten de hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma biedt beddengoed in vijf verschillende kleuren en een paar formaten. de prijzen incl. kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbescherming, die in alle maten verkrijgbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, die op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kg wegen.

Hoewel dat het haalbaar is om de dekentje om te schoonmaken, blijkt het dekbed te erg zwaar voor huiselijke wasmachines. Er bestaan een tweetal maten beschikbaar van 150×200 cm tevens 240 bij 220 plus het kostprijs begint bij 165 euro’s.

Temp pad

Dankzij de temp pad tool kan het warmte vanuit het bedden worden beheerd. De machine dient vlakbij de bed te worden neergezet plus mag via één afstandsbedieningstoestel wezen bijgesteld. Daarvan bestaan het accu’s niet standaardgewijs ingesloten. De kosten vanaf het temp pad ligt op 259 euro EUR.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emmamatras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk beschikt over vier uiteenlopende matrassen. We zoomen in het 2 populairste matrassen: Het Emma merk O2 en de Emma Hybrid. Beiden materassen bezitten een omvang vanaf 25 cm. Het O2 kent ’n gemiddeld naar vast karakter, hetgeen prima past voor zijde en rugslapers.

Het hybrid blijkt net een beetje harder. Het belangrijkste afwijking tussenin het een tweetal materassen blijkt dat aan het hybrid een pocketveringssysteem niveau blijkt geïntegreerd.
Het kleinere maat vanaf het Het Emma O2 materas kostprijs 439 en tevens het grootste formaat €1.069. de Emma Hybrid matras vangen aan het kosten vanuit €899 tot 2039 euro. Zoals jij kan bekijken, bewegen de tarieven krachtig uiteen.

Worden er korting gegeven op het Emma-matras?

Emma Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd biedt Emma- garantie en wat worden er gedekt?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er defecten aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen gevaarlijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Boxspring Topper 120×200

Behalve de matrassen, zijn er verschillende slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaande uit de boxspring, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar bij elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Andere slaapbenodigdheden zijn de kussens, matrascover, beddengoed en het verzwaring deken.

Hoelang kun je testslapen op het Emma matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het bij je thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet bevallen zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat bedoelt dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je ruggengraat. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische problemen teweegbrengt. Elk onze bestsellers zijn niet alleen diepgaand getest door onafhankelijke consumentenverenigingen in hele Europa, maar hebben er ook awards van behaald en dat is te danken door dit design.

Tussen de uitvoeringen door is er gewerkt aan toenemend comfortabelheid, steun en warmteregulering door het invoegen van extra innovatieve materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen absorberen, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als veilig, ook voor baby’s.

Welk matras is passend voor personen met rugpijn of pijn?

Dit hangt af van je lichaamstype, je manier van slapen en het type last dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg niet alle gevallen verhelpen, maar we kunnen je wel wat adviezen geven.

Personen die last heeft door drukpunten (meestal wanneer een stuk van je lijf wordt belast of afgekneld als het teveel gewicht draagt) heeft er gewoonlijk baat bij om te wisselen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op heel stevige matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Een van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Alhoewel ze soepeler zijn, worden dergelijke matrassen toch beschouwd als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een correcte positionering van de rug, mocht je bezorgd bent dat het matras te zacht zal zijn.

Wie rugpijn heeft door een onjuiste uitlijning van de rug (meestal als een matras te soepel is en start door te slinken bij de heupzone), nood doorgaans meer aan een matras dat bijkomende support biedt. Het meest geschikt is daarna één van onze hybride matrassen met pocketveren. Het issue treedt vaker voor bij individuen die een beetje zwaardere of bejaard zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of mensen die simpelweg te lange tijd op erg versleten, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke personen hebben enorm baat bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, alhoewel de Combinatie Premium iets toegevoegde waarde heeft met een dikkere comfortabele laag en micro-veren, om de voorgaand vermelde problemen met drukpunten te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Wat is het verschil tussen een pocket veer en schuim?

Gelijk als elk stoffen hebben ook vulling en binnenveren hun eigen krachtige punten. Vulling opereert druk verminderend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het sensatie beleeft dat je vingers slapen, is een schuim matras waarschijnlijk een betere alternatief voor jou.

Interne veren zijn doorgaans wat vaster en bieden hierdoor wat toegevoegde ondersteuning. Het grootste voordeel van de binnenvering kern is dat hij beter ventileert. Indien je veel zweet produceert of in een erg dampig klimaat woont, is de veerkern absoluut het aandacht geven waard.

De productreeksen in het over het algemeen:

De O2 wordt in het in het algemeen aangemerkt als een medium-hard slaapoppervlak dat het meeste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te veel doorzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt aangemerkt als een gemiddeld stevig slaapoppervlak dat het midden behoudt (hieraan kiezen de meesten de voorkeur).

De Hybrid Premium is op het gebied van ervaring tijdens het liggen het meeste gelijk met de Originele Hybride, terwijl de bovenste laag is aangepast om te een enigszins knusser wolkachtig gevoel en dus als softer (maar nog harder dan de Original) is beschouwd.

Is het juist het feit dat mijn eigen matras een sterke stank kun ervaren?

Ja, indien uw recente Emma-slaapoppervlak een stank bezit, ligt datgene heel normaal. Het lucht staat onschadelijk en als je hetzij slaapoppervlak twee en zeventig uur laat toe ventileren, vervaagt dat geur. Ons items zijn ook OEKO-TEX 100, klas 1 met certificaat en ook toegestaan om zuigelingen op toestaan slapen. Dus maak je jij geen bekommeringen betreffende deze geur uit uw recente Emma slaapoppervlak

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachtjes?

De risico-vrije proefperiode is een perk dat exclusief voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We geven deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product geschikt voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag terug.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te zetten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terugkrijgt.

Wat zijn de voordeeltjes van een boxspringbed?

Naast het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bieden ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een geweldige slaapervaring voor een uitstekende prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen enigszins krachtiger vanwege hun opbouw. Ze geven stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door middel van verschillende toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring veranderen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij elke gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten inbegrepen. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras heeft, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het meer luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Boxspring Topper 120×200

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️