Co-Sleeper Boxspring 🔥 12 LUCRATIEVE HACKS

Emma Sleep – Matras Info – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingen

De beste Emma deals, prijzen, kortingen en kortingscodes

Doorgaans biedt Emma steeds een afprijzing, in dit stuk leer je op welke manier je de hoogste afprijzingen en beste promoties kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Co-Sleeper Boxspring:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontwikkeld uit jarenlang research naar slapen. Ontwikkeld om jouw de ideale nachtrust te geven. Slaap vlugger en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige schuim- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en extra stevige steun. Het door Emma gecreëerde Airgocell-schuim werkt gecombineerd met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtstroom om een ideaal slaapomgeving te creëren.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller betaalbare matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – vernieuwend en solide HRX-schuim – voor ideale ondersteuning van diverse lichaamsvormen. De matras met de beste prijs-kwaliteit ratio.

De variaties tussen de Emma madrastypes Als je denkt een Emma aan te schaffen is het belangrijk om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je tussen kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en is samengesteld uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit 5 lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Bovendien zit nog een onderscheid in prijs. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote versie (180×200 cm) voor 459 euro. De kleine versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grote versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleinere formaat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor €899 thuis. Het grootste maat (200 x 200 cm) van de Hybrid is 2.039 euro. Er bestaan voor ieder matras talrijke maten te koop. Het kleinere maat (80×200 cm) van de Emma Hybrid Premium matras is €999 en het grootste maat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 versus Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op hun website van Emma. Het originele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welke madrastypes kun u dan nog wel aanschaffen bij hun eigen website? Dit betreft de 02-matras, de hybrid-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. Wij gaan elk van dit matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel Emma O2 matras als Hybrid matras beschikken over een dikte van 25 cm. Het O2 bezit een medium tot stevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarnaast is dit matras geschikt voor de gemiddeld enigszins zwaardere slapers. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit diverse soorten schuim. Er bevindt zich een klein laag Airgocell schuim aan de bovenkant aan de matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Verder is dit matras uit een dikke laag HRX schuim dat ze kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. De kleinste maat is beschikbaar voor €439,00.

Emma Hybrid

Co-Sleeper Boxspring

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan het 02 matras. Het enige wat verschillend is dan het 02 betreft de laag pocketveren die is toegevoegd. Deze maakt het een hybride matras. Hierbij wordt namelijk schuim met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een wat oudere technologie van het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep hierna beweegt. De andere schuimlagen in het matras zijn: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €899,00. Als we kijken naar het O2 matras schijnt het voor ons dat een betere koop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere variant van het Emma Hybrid matras. Het heeft dikte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer aantal pocketveringen in vergelijking met de reguliere Hybrid matras, waardoor het matras extra steun en stabiliteit levert. Bovendien bezit de Premium matras een afneembare en wasbare hoes hoes welke soepeler aanvoelt dan de hoes van het Emma Hybrid matras. U koopt dit matras in het kleinste formaat vanaf €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

De meest recente Emma Sleep matras is de Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste formaat en moet wedijveren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Bij dit matras krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Co-Sleeper Boxspring: Kortingen op Emma-Matrassen en andere producten

Na deze verhoging biedt Emma doorgaans kortingspercentages variërend van 10% en maar liefst 45%. Een 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen doos. Echter, hoe kan het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden terwijl ze nog steeds een succesvol onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De hoes van de Emma matrassen beschikt over een grijze zij- bekleding en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien met 4 handige handvatten en op 60°C gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat het textiel gecontroleerd werd op niet-schadelijke materialen.

Slaapmeubels van Emma-

Emma biedt behalve haar matrassen en accessoires eveneens bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bedtype uit alle bedvarianten van Emma, dankzij zijn minimalistische uitstraling. bed moet een goede ondersteuning bieden , en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 en €379. Het bedframe is echter wel alleen in éen kleur verkrijgbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel net in jouw interieur passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een eenvoudig design wat ervoor zorgt dat het past in bijna elke slaapkamer past. Er zijn diverse onderdelen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd bij het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de keuze om een hoofdbord toe te voegen , maar dit kan ook hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen schommelen van de €569 euro en €709.

het Emma Boxspringbed Deluxe

Vindt je het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer je alles in 1 wilt ontvangen. Hierbij krijg t namelijk het bedframe en het matras in één pakket, met de mogelijkheid om een matrastopper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is is dit het bedtype met de meeste opties. Er zijn namelijk zes afmetingen verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op een schaal van 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het bed geschikt is voor de doorsnee slaper goed aanpasbaar is.

Echter, voor mensen met specifieke wensen kan de aanpassingsmogelijkheid wellicht niet toereikend zijn. De kosten van het Deluxe Boxspringbed ligt van de €2.099 en €2.599 euro.

Conclusie over Co-Sleeper Boxspring

Emma Sleep heeft een breed assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. Met de kwaliteit van hun artikelen heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de aanbiedingen vaak al in de oorspronkelijke prijs zijn verwerkt. Voer dus voldoende research voordat je een beslissing neemt, en denk niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Co-Sleeper Boxspring

Naast de bedden biedt Emma zes verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma kussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen voor de correcte ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is het kussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website over een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken over de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter praktisch om te vermelden omdat de consument misschien wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma Wolkenkussen moet u de ervaring bieden om op wolken te slapen. De is een kussen dat gevuld is met twee lagen van ultralichte microvezels. net zoals bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de hoofdkussen aan te passen aan je behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen bedoeld is. Echter, dit hoofdkussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het deukt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij het standaard Emma kussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt je 40% korting dus heeft u het voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer comfort wilt bieden aan uw matras. Slaapt u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag als het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Als onderste laag hebben ze niet besloten voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen van de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar Emma zelfs een patent op hebben en die volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele idee achter de Diamond topper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de kostprijs bij €679 (zonder korting).

Co-Sleeper Boxspring Extra’s

Buiten het hoofdassortiment van Emma bieden Emma nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een paar afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, die in alle formaten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden 2 types dekens aangeboden. ten eerste, bieden Emma een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in 3 formaten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Verzwaringsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s verzwaringsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande dat hetzelfde mogelijk is om de dekbed te schoonmaken, is de dekentje te zwaarwegend voor huiselijke wasautomaten. Er twee formaten beschikbaar vanaf 150 bij 200 centimeter alsook 240×220 en ook de prijs start op 165 euro.

Temp pad

Dankzij het tempereerpad gereedschap kunnen de warmte vanaf het bedje zijn geregeld. De toestel dient vlakbij de bedden te zijn geplaatst plus mogen met een afstandsbediening zijn aangepast. Hiervan bevinden de energiecellen niet standaardmatig ingesloten. De prijs van de tempereerpad bedraagt 259 euro euro.

Wat zijn de voornaamste eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma bezit 4 uiteenlopende materassen. We concentreren in op het twee favoriete materassen: Het Emma O2 en ook het Emma Hybrid. Allebei bedden bezitten één dikte van 25 centimeter. De O2 kent een middelmatig naar stevig aard, hetgeen goed geschikt is voor zijde en tevens achterkant slapers.

Het hybrid schijnt juist enigszins steviger. Het belangrijkste onderscheid tussenin het een tweetal materassen is het aan het hybride ’n pocketveringssysteem laag is toegevoegd.
De kleinste maat vanaf het Het Emma O2 materas kostprijs €439 en tevens de grootste afmeting €1.069. de Emma merk Hybrid bed beginnen de prijzen vanuit €899 tot en met €2.039. Net als jij kan bekijken, lopen de tarieven sterk uiteen.

Wordt er korting gegeven op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emmа voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijswijzigingen zijn ingevoerd, komen ze met met standaard kortingen tussen de 10 procent en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang verstrekt Emma garantieperiode en wat worden er onder de garantie vallen?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het foam ontstaan er naar een geschikte oplossing wordt gezocht.

Welke keurmerken bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, hebben het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke chemicaliën in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Co-Sleeper Boxspring

Behalve de matrassen, zijn er andere nachtrust verbonden producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspring wat samengesteld uit de box, het matras en de topper. Maar ook vijf verschillende bedden, waar bij elk inrichting wel iets passends tussen zit. Om het matras prettiger te maken, hebben zij ook twee toppers.

Verdere accessoires voor slapen zijn de kussentjes, matrascover, beddengoed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te testen. Mocht het toch geen aangenaam zijn, dan wordt het matras zonder kosten bij je afgehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma-matras?

Allemaal onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een goede ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop rekenen dat elk matras dat je koopt geen orthopedische klachten veroorzaakt. Allemaal onze bestsellers zijn niet alleen grondig getest door autonome consumentenorganisaties in hele Europa, maar hebben er ook awards van ontvangen en dat is te wijten door dit ontwerp.

Door de varianten door is er gewerkt aan meer en meer gemak, ondersteuning en temperatuurregulering door het toevoegen van meer vooruitstrevende materialen. Bovendien zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen doven, heel eenvoudig proper te maken zijn door de afneembare overtrekken en ze zijn geproduceerd van grondstoffen die goedgekeurd zijn als veilig, eveneens voor baby’s.

Welk matras is passend voor individuen met rugklachten of pijn?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je manier van slapen en het vorm ongemak dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg geen omstandigheden oplossen, maar we kunnen je wel wat adviezen voorschotelen.

Wie pijn heeft door drukplekken (meestal als een stuk van je lijf wordt belast of afgesloten als het te veel belasting ondersteunt) heeft er meestal nut van om te veranderen naar een zachter matras.

Mensen die op hun zij slapen die op zeer vaste matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders tussenin hun lichaam en het matras. Eentje van onze dikkere 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Ondanks dat ze zachter zijn, worden zulke matrassen toch gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede alignering van de wervelkolom, mocht je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die pijn in de rug ervaart door een slechte uitlijning van de rug (gewoonlijk als een matras te soepel is en aanvangt door te verzakken bij de heupgebied), heeft doorgaans meer aan een matras dat bijkomende support biedt. Het meest passend is daarna één van onze combinatie matrassen met pocketveren. Het probleem treedt regelmatig voor bij individuen die een beetje zwaarlijviger of op leeftijd zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die eenvoudigweg te lange tijd op zeer verouderde, verwrongen matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben veel voordeel bij iedere van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium iets toegevoegde kwaliteit heeft met een dikker comfortlaag en microveren, om de hiervoor genoemde drukpunten issues te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil tussenin een pocket veer en foam?

Gelijk zoals elk grondstoffen hebben ook schuim en binnen veren elk unique sterke kanten. Schuim opereert druk verminderend. Wanneer je een zijslaper bent en regelmatig het sensatie beleeft dat je handen tintelen, is een schuim matras wellicht een betere alternatief in jouw geval.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat steviger en bieden daardoor wat extra steun. Het grootste pro van de binnenveringskern is dat hij efficiënter luchtcirculatie toestaat. Als je heel veel transpireert of in een heel nat klimaat leeft, is de veerkern absoluut het overwegen waard.

Deze productlijnen in het in het algemeen:

De O2 wordt over het in het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard slaapoppervlak dat het hoogste omhelzingsgevoel heeft (zonder dat hij te veel inzakt).

De Originele Hybride wordt gezien als beschouwd als een gemiddeld stevig bed dat het balans behoudt (hieraan geven de meeste mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Oorspronkelijke Combinatie, waarbij de top laag aan de bovenkant is aangepast voor een beetje gezelliger gevoel van wolken en dientengevolge als meer zacht (desalniettemin nog steeds harder dan de Original) is aangemerkt.

Klopt het feit dat mijn persoonlijke bed een sterke lucht kun ervaren?

Ja, wanneer jouw nieuwe Emma-bed een geur bezit, staat dat heel normaal. Het stank ligt ongevaarlijk en als je de matras 72 uren toelaat luchten, verdampt die stank. Onze artikelen zijn ook OEKO-TEX 100, klasse 1 met certificaat en ook toegestaan om zuigelingen op de laten slapen. Dus maak jij niet bekommeringen aangaande deze stank afkomstig van jouw nieuwe Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van honderd nachten?

De zorgeloze proefperiode is een perk dat alleen voor Emma-klanten is. Op de dag dat jouw bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We bieden deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor u is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch denkt dat ons product niet geschikt voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het volledige bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het zo’n 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook nog andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: comfort, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een geweldige prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de hardheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen enigszins solider dankzij hun bouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We bieden één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De matrastopper is apart verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras verschillen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat onder het extra luxe assortiment past.

Top 10 artikelen over Co-Sleeper Boxspring

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️