Dekbed 240 🔥 10 OPZIENBARENDE HACKS

Emma Slaap – Matras Informatie – Beoordelingen en Ervaringen en Kortingscodes

De beste Emma deals, prijzen, afprijzingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma steeds een afprijzing, in dit stuk leer je hoe je de beste kortingen en beste deals kan bemachtigen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Dekbed 240:

Het Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren research naar slaap. Gecreëerd om jou de ideale nachtrust te geven. Val in slaap vlugger en diepgaander dankzij vernieuwend grafietschuim, en voel je lichter door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Onze allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie combineert voor een ongeëvenaard comfort en aanvullende solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapomgeving te vormen.

De Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is ons aller economische matras. Met triple foamtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van verschillende lichaamsvormen. Het matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Als je overweegt een Emma aan te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier keuzes zijn waar je uit kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 cm hoog en bestaat uit drie lagen.

Het Emma Hybrid matras is ook 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, waaronder koelschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en bestaat uit 6 lagen.

Daarnaast zit er nog een verschil in kosten. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor €229. De grote variant (180×200 cm) voor €459. De kleinere versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste versie (200×200 cm) voor 1.069 euro.

De kleinste formaat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. De grote formaat (200×200 cm) van de Hybrid kost 2.039 euro. Er zijn voor elk matras tal van formaten te koop. De kleinere maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost 999 euro en het grote maat (180 x 210 cm) is 2.149 euro.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

De Original matras is recentelijk niet meer verkrijgbaar op de website van Emma. De orginele matras is alleen nog beschikbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kan u dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Dit betreft het 02-matras, het hybride-matras, het Emma Easy matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen ieder van dit matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel het Emma O2 matras als het Emma Hybrid matras hebben een dikte van 25 cm. Het 02 heeft een middelstevig karakter. Dit maakt het geschikt is voor buik- of rugslapers. Daarbij is dit geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slapers. De samenstelling van de 02 is samengesteld uit diverse soorten schuimen. Er bevindt zich een kleine laag Airgocell schuim aanwezig van de matras. Daarna door een dunne laag visco-elastisch schuim. Verder is het matras uit een dik plak HRX-schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Dekbed 240

De Emma Hybrid matras is een matras dat net wat steviger is dan 02 matras. Het enige dat wat anders is ten opzichte van het O2 betreft de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze maakt het een hybrid matras. Hierbij wordt namelijk schuimlaag met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere vorm van techniek van het maken van matrassen. Interessant is dat de lijn van Emma hierna toe beweegt. De andere lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. De kleinste maat is verkrijgbaar voor €899,00. Als we kijken naar het 02 matras schijnt ons dat een betere aankoop aangezien deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde variant van het Emma Hybrid matras. Het heeft een dikte van 25 centimeter en is samengesteld uit zeven lagen: Airgocell schuim, pocketvering, traagschuim en koudschuim. Het Premium matras bevat meer aantal pocketveringen dan het reguliere Hybrid matras, dit zorgt ervoor dat het matras meer ondersteuning en stabiliteit biedt. Daarnaast bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die soepeler aanvoelt dan de hoes het Emma Hybrid matras. Je kunt aanschaffen dit in de het kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy

Het nieuwste Emma matras is het Emma Easy. Dit is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is vanaf €229,00 voor de kleinste formaat en is bedoeld om te concurreren met matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een medium-stevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit ontvang je 100 dagen en 5 jaar garantie.

Dekbed 240: Korting op EmmaMatrassen en overige producten

Na die prijsverhoging biedt Emma standaard kortingspercentages variërend van 10 en maar liefst 45%. Een 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Maar hoe kan het mogelijk om tot 45% korting te geven en nog steeds een succesvol onderneming te zijn?

Emma matrashoes

De matrashoes voor de Emma matrassen heeft een grijze zij- afdekking en dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes is voorzien van 4 handige handvatten en op 60°C gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit houdt in dat de stof gecontroleerd werd op niet-schadelijke stoffen.

Slaapmeubels van Emma

Emma Sleep biedt naast haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bedframe wordt beschouwd als het ‘simpelste’ bed uit alle bedvarianten van Emma, vanwege zijn minimalistische uitstraling. Het bedframe biedt een goede ondergrond bieden en omdat er lucht door de lattenbodems heen kan lopen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bed frame is beschikbaar in drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen tussen €289 euro en €379 euro. Het bed frame is echter wel slechts in éen kleur beschikbaar, namelijk navy blauw. Dit natuurlijk wel precies in jouw slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Emma Original bed een eenvoudig ontwerp dat maakt dat het bed past in vrijwel elke slaapkamer past. Er bestaan diverse elementen voorhanden die toe kunnen worden toegevoegd aan het Original Bed. Zo is er de keuze om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veel over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische vezel en is niet een natuurlijke grondstof. Het Original Bed is verkrijgbaar bij 5 formaten: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen van €569 en €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vindt u het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal wanneer u alles in 1 wilt ontvangen. Hierbij krijg t namelijk het bedstel en het matras in één pakket, met de optie om een matrastopper toe te voegen. Van alle bedden van Emma, is dit de variant met de meeste opties. Er worden namelijk 6 formaten aangeboden. Het Emma Original bed ligt qua de hardheidsgraad van het matras tussen 5 en 6 (op de hardheidsschaal waarbij 1= hard en 10 het zachtst). Dit betekent dat het bed geschikt is voor de doorsnee slaper goed te verstellen is.

Maar, voor mensen met specifieke wensen kan de aanpassingsmogelijkheid mogelijk niet voldoende zijn. De prijs voor het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Dekbed 240

Emma Sleep heeft een uitgebreid assortiment aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar bedrijf. Let echter wel rekening met de hoge kosten en het feit dat de kortingen meestal al in de oorspronkelijke prijs zitten inbegrepen. Voer dus goed research alvorens u een aankoop neemt, en denk niet om ook andere merken te overwegen.

Kussen van Emma

Dekbed 240

Buiten de bedden heeft Emma zes verschillende kussens aan.

Het kussen De standaard Emma hoofdkussen bestaat van drie lagen welke met elkaar zijn om te veranderen om de juiste steun. U kan lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor iedere type slaper. Over het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens hen uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de site van een “ultra duurzaam product. Dat is verre van een groen product, echter zij spreken in de betekenis van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden omdat de consument misschien wat anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma Wolkenkussen moet je de ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan ultralichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en het kussen aan te passen aan uw wens. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is meestal het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net zoals bij de standaard Emma hoofdkussen was dit hoofdkussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heeft u het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip topper voor Emma matrassen is handig als je nog een goed matras thuis hebt en je wat meer gemak wil geven aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), maar dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben Emma niet gekozen voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger voelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de prijzen voor de topper liggen tussen de €219 en €459 inclusief verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper op Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een correcte wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de ideale lichaamstemperatuur biedt.

meest gangbare maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Dekbed 240 Accessoires

Buiten de belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog diverse extra slaap accessoires beschikbaar in hun online winkel.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in vijf verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbeschermer

De Matrashoes, die in alle formaten beschikbaar is, vind we aan de prijzige kant, deze start vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, dat op 60 graden wasbaar is. deze is beschikbaar in drie maten en begint qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aanbevolen voor personen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het het denkbaar schijnt te zijn om de deken te schoonmaken, blijkt de dekentje te erg gewichtig ten behoeve van huishoudelijke wasserettes. Er zijn 2 afmetingen beschikbaar voor aankoop vanaf 150×200 centimeter tevens 240 bij 220 en het kostprijs begint op 165 euro.

Temp pad

Met het tempereerpad instrument kunnen de temperatuur van de bedje worden gereguleerd. Het apparaat moet vlakbij de bedden te zijn neergezet en ook kan met één afstandsbediening wezen aangepast. Van dit bestaan de batterijen geen standaardmatig bijgevoegd. Het kosten van de tempereerpad bedraagt €259 EUR.

Wat zijn de meest belangrijke kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Emma heeft 4 diverse bedden. We concentreren in het 2 populairste materassen: Het Emma O2 en ook het Emma Hybrid. Beiden bedden hebben een omvang vanaf 25 cm. De O2 kent één middelmatig naar stevig eigenschap, hetgeen uitstekend aansluit voor zijde en tevens rugzijde slapers.

Het hybride is juist enigszins steviger. Het grote onderscheid tussendoor de twee bedden blijkt het aan de hybride ’n pocketvering niveau is geïntegreerd.
De kleinere afmeting van het Emma O2 materas kostprijs 439 en tevens het grote formaat 1.069 euro. Bij Emma merk Hybrid matras starten de tarieven vanaf 899 t/m 2039 euro. Gelijkend op je kan aanschouwen, bewegen het kosten sterk uiteenlopend.

Worden er prijsverlaging aangeboden op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar prijsacties. Toen Emmа voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140 bij 200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu behoorlijk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Voor hoeveel tijd verstrekt Emma waarborg en wat wordt er gedekt?

Emma geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Beide matrassen, de О2 en de Hybrid, beschikken over het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er geen schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er meer in het assortiment van Emmа Sleep?

Dekbed 240

Behalve de matrassen, zijn er andere nachtrust gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een boxspringbed wat samengesteld uit de box, het matras en de topmatras. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets geschikts tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook twee toppers.

Aanvullende slaapaccessoires zijn de kussens, matrasbescherming, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het in huis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet echt bevallen zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het aankoopbedrag teruggestort.

Wat zijn de voornaamste kenmerken van een Emma matras?

Al onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je wervelkolom. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom veroorzaakt. Allemaal onze bestverkochte producten zijn niet enkel grondig getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in heel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van gewonnen en dat komt door dit design.

Door de varianten door is er gewerkt aan steeds meer comfort, steun en warmteregulering door het invoegen van aanvullende vernieuwende materialen. Daarnaast zijn elk onze matrassen zo ontworpen dat ze bewegingen absorberen, heel eenvoudig proper te maken zijn door de afneembare covers en ze zijn vervaardigd van grondstoffen die gecertificeerd zijn als betrouwbaar, zelfs voor baby’s.

Welk matras is geschikt voor mensen met rugpijn of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamsvorm, je manier van slapen en het type ongemak dat je voelt.

We kunnen spijtig genoeg geen situaties aanpakken, maar we kunnen je toch wat adviezen voorschotelen.

Personen die pijn heeft door drukzones (meestal indien een deel van je fysiek wordt belast of afgesloten als het overmatig gewicht draagt) heeft er meestal nut van om te veranderen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op zeer vaste matrassen slapen, knellen vaak hun armen en schouders ertussen hun lijf en het matras. Eentje van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij kunnen. Ondanks dat ze soepeler zijn, worden zulke matrassen nog steeds gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn geëvalueerd op een goede alignering van de rug, mocht je beducht bent dat het matras te zacht zal zijn.

Degenen die pijn in de rug heeft door een onjuiste uitlijning van de wervelkolom (doorgaans als een matras te zacht is en aanvangt door te slinken bij de heupgebied), heeft meestal meer aan een matras dat bijkomende support geeft. Het meest passend is daarna één van onze hybride matrassen met pocketveren. Het issue doet zich aker voor bij mensen die enigszins zwaarlijviger of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of individuen die eenvoudigweg te lange tijd op heel oude, vervormde matrassen hebben geslapen. Zulke mensen hebben enorm profijt bij elk van onze Combinatie pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium een beetje toegevoegde kwaliteit heeft met een meer omvangrijke comfortlaag en microveren, om de eerder besproken drukpuntproblemen te tegengaan.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussen een pocketvering en vulling?

Gelijk gelijk ieder grondstoffen hebben ook schuim en binnenveren ieder eigen sterke punten. Vulling functioneert druk verminderend. Indien je een zijslaper bent en vaker het gevoel ervaart dat je hand tintelen, is een schuim matras wellicht een superieure keuze voor jou.

Interne veren zijn meestal wat vaster en leveren daardoor wat extra support. Het belangrijkste pluspunt van de kern met binnenveren is dat hij beter ventileert. Als je veel transpireert of in een heel nat milieu woont, is de veerkern zeker het overwegen waard.

Deze productlijnen in het over het algemeen:

De O2 wordt gezien als in het algemeen beschouwd als een medium-hard matras dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Original Hybrid wordt gezien als aangemerkt als een medium stevig matras dat het evenwicht hanteert (hieraan geven de meeste mensen de voorrang).

De Combinatie Premium is wat betreft ervaring tijdens het liggen het meest gelijkwaardig met de Oorspronkelijke Combinatie, terwijl de boven opperste laag is aangepast voor voor een beetje warmer wolkengevoel en daarom als softer (desalniettemin toch vaster dan de Originele) is aangemerkt.

Is het waar datgene mijn eigen slaapoppervlak een krachtige stank mag bezitten?

Klopt, wanneer uw nieuwe Emma-matras een lucht heeft, staat het feit dat zeer gebruikelijk. De lucht ligt onschadelijk en als je het slaapoppervlak 72 uur laat doorluchten, verdwijnt deze geur. Ons artikelen zijn wel OEKO-TEX 100, categorie 1 gecertificeerd en eveneens toegestaan om baby’s op toelaten rusten. Derhalve maakt u geen bekommeringen aangaande het geur van je recente Emma bed

Hoe werkt de proefperiode van honderd nachtjes?

De risicovrije proefperiode is een perk dat uitsluitend voor Emma-klanten is. Op de dag dat uw bestelling geleverd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je enkel zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je tijdens de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet ideaal voor jou is, kun je het retourneren en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in gang te starten. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de voordelen van een boxspringbed?

Naast het grote ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere essentiële aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, ventilatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van behagen. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een fantastische prijs aanbieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn vergeleken met klassieke slaapsystemen iets solider dankzij hun constructie. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun hardheid niet wijzigen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door verschillende toppers te selecteren of de topper helemaal te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring aanpassen en afstemmen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring geleverd?

Bij ieder gekochte boxspring zijn een hoofdbord, de onderste boxen, de top matrassen en de steunen meegerekend. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, opdat je de stevigheid kunt veranderen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 cm dikke Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer luxe assortiment behoort.

Top 10 artikelen over Dekbed 240

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️