Dekbedovertrek 240 X 220 ☑️ 6 ONTHULLENDE TRUCS

Emma Sleep – Matras Informatie – Reviews en Recensies en Deals

De beste Emma promoties, kosten, kortingen en kortingsbonnen

Normaliter geeft Emma altijd een korting, in dit tekst leer je hoe je de grootste kortingen en voordeligste aanbiedingen kan verkrijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Dekbedovertrek 240 X 220:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is ontstaan uit vele jaren research naar slapen. Gemaakt om jou de ideale nachtrust te geven. Val in slaap sneller en diepgaander dankzij revolutionair grafietschuim, en ervaar je gewichtloos door geleidelijke ondersteuning.

Het Emma Hybrid matras Onze eerste matras dat triple foam- en pocketveertechnologie samenvoegt voor een onovertroffen lichaamscomfort en extra solide steun. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze vernieuwende AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ademend vermogen en luchtstroom om een perfect slaapklimaat te creëren.

De Emma O2 matras

De Emma O2 matras is ons aller voordelige matras. Met drie-dubbele foamtechnologie – vernieuwend en stevig HRX-schuim – voor optimale ondersteuning van verschillende lichaamstypen. Het matras met de allerbeste prijs-kwaliteit ratio.

De afwijkingen tussen de Emma matrassen Wanneer je denkt een Emma te kopen is het essentieel om op de hoogte te zijn dat er vier opties zijn waar je uit kan selecteren: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 centimeter hoog en bestaat uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en bestaat uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 centimeter hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketvering. De geavanceerdere optie van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 centimeter hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Daarnaast zit er wel een verschil in kosten. De kleine variant van de Emma Easy (80×210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleinste versie (70×200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor €439. De grootste versie (200 x 200 cm) voor €1.069.

Het kleine maat (80 x 200 cm) Emma Hybrid matras heb voor €899 in huis. Het grootste formaat (200×200 cm) van de Emma Hybrid kost 2.039 euro. Er bestaan voor elk matras talrijke formaten te koop. De kleine maat (80×200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras is 999 euro en de grote maat (180×210 cm) kost 2.149 euro.

Emma O2 vs. Hybrid

Het Original matras is sinds kort niet meer verkrijgbaar op hun website van Emma Sleep. De originele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk matrassen kun je dan nog wel aanschaffen op hun eigen website? Dit zijn de O2-matras, de hybrid-matras, Emma Easy-matras en de Emma Hybrid Premium matras. Wij zullen elk van deze matras van een afzonderlijke review bespreken.

Emma 02

Zowel het Emma 02 matras als het Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. Het 02 bezit een middelstevig karakter. Dit maakt het matras geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De samenstelling van de 02 bestaat uit verschillende types schuimen. Er is een klein Airgocell schuimlaag aanwezig van de matras. Gevolgd gevolgd door een dune plak visco-elastisch schuim. Daarnaast is het matras uit een dikke laag HRX-schuim dat zij kennelijk op een innovatieve manier gesneden hebben. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €439,00.

Emma Hybrid

Dekbedovertrek 240 X 220

Het Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger is dan 02 matras. Het enige dat wat anders is dan het O2 is de pocketvering laag dat toegevoegd is. Deze laag maakt het het een hybrid matras. Hierbij wordt immers schuim gecombineerd met pocketveren samengebracht. een matras met pocketvering is een iets oudere technologie voor het maken van matrassen. Opmerkelijk is dat de koers van Emma Sleep in deze richting beweegt. De overige lagen schuim in het matras bestaan uit: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX-schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar vanaf €899,00. Als we kijken naar het 02 matras schijnt het voor ons dat de betere koop aangezien deze matrassen niet veel van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een verder ontwikkelde versie van Hybrid matras. Het matras heeft dikte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: airgocell-schuim, pocketvering, memoryschuim en koudschuim. De Premium matras heeft meer pocketveren in vergelijking met de reguliere Hybrid matras, waardoor het matras meer ondersteuning en stabiliteit levert. Daarnaast bezit de Premium matras een verwijderbare en wasbare hoes die zachter is dan de hoes het Emma Hybrid matras. U koopt dit matras in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

De meest recente Emma matras is de Emma Easy. Dit matras is een madrastype met een lagere prijs dat verkrijgbaar is voor €229,00 in de kleinste formaat en moet wedijveren met concurrerende matrassen van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras samengesteld uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit krijg je 100-dagen  proefslapen en 5 jaar garantie.

Dekbedovertrek 240 X 220: Kortingen op Emma-Matrassen en overige producten

Sinds die verhoging geeft Emma doorgaans kortingen variërend van 10 tot zelfs 45. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar uit eigen makelij. Echter, hoe kan het mogelijk om tot zulke hoge kortingen aan te bieden terwijl ze toch een winstgevend onderneming blijven?

Emma matrashoes

De hoes voor de Emma-matrassen beschikt over een grijze zij- afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De hoes komt van 4 handige handvatten en kan op 60°C gewassen gewassen worden. De hoes draagt het OEKO-TEX® label. Dit houdt in dat het textiel getest is op niet schadelijke stoffen.

Bedden van Emma

Emma verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires eveneens bedframes aan:

het Emma Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bed uit de bedvarianten van Emma, dankzij minimalistische minimalistische look and feel. Het bedframe biedt een stevige ondergrond bieden en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen kan stromen, behoudt de kwaliteit van het matras langer goed. Het bedframe komt beschikbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm en de prijzen variëren van €289 euro tot €379 euro. Het bedframe is echter echter wel alleen in éen kleur beschikbaar, namelijk donkerblauw. Dit moet natuurlijk wel net in jouw interieur passen.

het Original Bed

Geïnspireerd uit de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een eenvoudig ontwerp wat maakt dat het past in bijna elke slaapkamer past. Er zijn diverse onderdelen beschikbaar die toe te voegen aan het Original Bed. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen maar het bed kan ook zonder zonder. Het is opvallend dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel Emma veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is namelijk een synthetische vezel en is geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is beschikbaar verkrijgbaar bij vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 en de prijzen schommelen tussen €569 tot €709.

het Boxspringbed Deluxe

Vind je het moeilijk om een compleet bed zelf samen te stellen? een boxspringbed is perfect wanneer je alles in 1 wil ontvangen. Bij een boxspringbed ontvang je namelijk het bedstel en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Van alle bedden van Emma, is dit het bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk 6 formaten verkrijgbaar. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen de 5-6 (volgens een schaal van 1 het hardst is en 10 = zacht). Dit betekent dat het bed voor de gemiddelde persoon goed te verstellen is.

Maar, voor personen met andere wensen kan de verstelbaarheid wellicht niet voldoende zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt van de €2.099 en €2.599.

Samenvatting over Dekbedovertrek 240 X 220

Emma Sleep heeft een uitgebreid gamma aan bedden, matrassen en accessoires. De kwaliteit bij hun artikelen heeft Emma Sleep zich gevestigd als een populair en betrouwbaar merk. Houd echter wel rekening met de hoge kosten en de gegeven dat de kortingen meestal reeds in de basisprijs zijn verwerkt. Voer dus voldoende research alvorens je een beslissing doet, en vergeet niet om ook andere bedrijven te overwegen.

Kussen van Emma

Dekbedovertrek 240 X 220

Naast de slaapmeubels biedt Emma 6 verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit drie lagen welke met elkaar zijn om te wisselen om de juiste ondersteuning. Je kunt lagen omdraaien, verwijderen of toevoegen en is het hoofdkussen toepasselijk voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Deze bestaat volgens Emma van ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Bovendien is de kussenhoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam” product. Dat is verre van een groen product, maar zij spreken in de zin van een lang bruikbaar product. Echter handig om te vermelden aangezien de klant wellicht iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, maar op het ogenblik biedt Emma 40% korting.

Wolkenkussen

De Emma wolkenkussen moet u de ervaring geven om op wolken te slapen. Het is een kussen dat gevuld is met 2 lagen van superlichte microvezels. net als bij het standaard hoofdkussen zijn deze lagen eruit te halen en de kussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk type slaper dit hoofdkussen ontworpen is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. De deukt nogal in en buikslapers moeten hen nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een beetje goedkoper. de prijs nu ligt op €115, echter krijg je 40% korting dus heb u ‘m voor een prijs van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch als je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil geven aan uw matras. Slaap u liever zacht of hard? Met de flip matrastopper hoef je niet te beslissen. voor de bovenste laag gebruiken Emma dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Voor onderste laag hebben ze niet gekozen voor traagschuim maar voor een koudschuim laag. de matrastopper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten van de matrastopper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een matrastopper waar Emma zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is geproduceerd in Europa. De hele concept achter de Diamond matrastopper is dat het uw lichaamswarmte op een correcte manier afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur biedt.

meest toegankelijke maat, 160×200, start de kostprijs op €679 (zonder korting).

Dekbedovertrek 240 X 220 Accessoires

Buiten het belangrijkste assortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende extra slaap producten beschikbaar in hun online webshop.

Linnengoed

Emma biedt beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal afmetingen. de prijzen inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrasbescherming

De Matrashoes, die in alle formaten verkrijgbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint vanaf een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekbedden

Er worden twee types dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als extra, die op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in drie formaten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Zwaartedeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken wordt het aangeraden voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het het haalbaar schijnt te zijn om het dekentje te reinigen, blijkt de deken te erg zwaar gedurende binnenlandse wasmachines. Er zijn 2 formaten beschikbaar vanaf 150×200 cm alsook 240 bij 220 en de prijs begint bij 165 euro.

Temp pad

Dankzij het temperatuurpad tool mag het warmtegraad vanaf het bedden zijn beheerd. Het toestel dient naast de de bed om te wezen opgesteld plus mogen via één afstandsbediening zijn versteld. Hiervan zijn de batterijen niet standaardgewijs inbegrepen. Het prijs vanaf het temp pad is €259 EUR.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

Het Emma bezit 4 verschillende bedden. Wij concentreren in op het 2 favoriete matrassen: Emma O2 en tevens de Emma merk Hybrid. Beiden matrassen kennen ’n omvang vanaf 25 cm. Het O2 heeft één medium tot stevig karakter, dat uitstekend past bij zij en achterkant slapers.

Het gemengde is net iets steviger. Het grootste verschil tussen de een tweetal matrassen blijkt het feit dat aan de hybrid een pocketvering niveau is geïntegreerd.
De kleinste afmeting vanaf het Emma O2 bed kostprijs 439 euro en het grote formaat 1.069 euro. Bij Emma merk Hybrid matras beginnen de tarieven vanaf 899 euro t/m 2039 euro. Gelijkend op jij mag bekijken, lopen het kosten krachtig verschillend.

Worden er prijsverlaging toegekend op het Emma-matras?

Emmа Sleep staat bekend om haar kortingsacties. Toen Emma voor het eerst lanceerde met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar minder dan €600. Dit is nu sterk omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, komen ze met met reguliere kortingen tussen de 10 procent en 45%.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang geeft Emma waarborg en welke onderdelen worden er onder de garantie vallen?

Emma geeft tien jaar garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er schade aan het materiaal ontstaan er naar een adequate oplossing wordt gezocht.

Welke certificeringen bezit het Emma-matras?

Zowel matrassen, de O2 en de Hybride, bezitten het Ökо-Tех 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs baby’s op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Dekbedovertrek 240 X 220

Behalve de matrassen, zijn er meer nachtrust geassocieerde producten in Emma’s assortiment. Zo is er een boxspring wat bestaat uit de doos, het matras en de topper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar voor elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras comfortabeler te maken, hebben zij ook 2 toppers.

Andere slaapaccessoires zijn de hoofdkussens, matrascover, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je testslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100-dagen om het bij je thuis zelf uit te testen. Mocht het toch geen prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je opgehaald en krijg je het aankoopsom teruggestort.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Emma matras?

Elk onze matrassen zijn ergonomische ontworpen, wat betekent dat ze zorgen voor een correcte ligging van je ruggengraat. Zo kun je erop bouwen dat elk matras dat je koopt geen enkele problemen met de wervelkolom tot gevolg heeft. Al onze bestsellers zijn niet uitsluitend zorgvuldig getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook awards van gewonnen en dat is te danken door dit vormgeving.

Gedurende de modellen door is er toegepast aan toenemend comfort, steun en temperatuurregulering door het gebruiken van extra innovatieve materialen. Verder zijn al onze matrassen zo ontworpen dat ze verplaatsingen doven, zeer gemakkelijk rein te maken zijn door de verwijderbare covers en ze zijn vervaardigd van materialen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikt voor individuen met rugklachten of pijnproblemen?

Dit hangt af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het type last dat je ervaart.

We kunnen helaas niet situaties verhelpen, maar we kunnen je toch wat adviezen geven.

Wie last ervaart door drukzones (meestal als een deel van je lichaam wordt beladen of gekneld als het overmatig massa verdraagt) heeft er doorgaans voordeel van om over te stappen naar een minder stevig matras.

Zijslapers die op zeer vaste matrassen slapen, klemmen vaak hun armen en schouders ertussen hun fysiek en het matras. Één van onze dikker 25 cm. matrassen zouden hierbij bijstaan. Ondanks dat ze zachter zijn, worden deze matrassen toch aangezien als ‘medium stevig’. Ze zijn onderzocht op een goede uitlijning van de ruggengraat, indien je bang bent dat het matras te soepel zal zijn.

Degenen die rugpijn ervaart door een onjuiste uitlijning van de rug (meestal als een matras niet stevig genoeg is en begint door te zakken bij de heupzone), verlangt vaak meer aan een matras dat meer steun verleent. Het meest geschikt is vervolgens één van onze combinatie matrassen met veren. Het vraagstuk treedt regelmatig voor bij individuen die enigszins zwaarder of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren kunnen hebben), of personen die simpelweg te lange tijd op heel versleten, misvormde matrassen hebben gesluimerd. Zulke mensen hebben veel profijt bij iedere van onze Hybrid pocketveringmatrassen, ofschoon de Combinatie Premium iets meer waarde heeft met een dikkere comfort laag en kleine veren, om de eerder genoemde drukpuntproblemen te voorkomen.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoe zit het met is het verschil ertussen een pocket veer en schuim?

Net zoals alle stoffen hebben ook foam en interne veren elk afzonderlijk sterke kanten. Foam functioneert drukverlagend. Wanneer je een persoon die op zijn zij slaapt bent en vaker het gevoel beleeft dat je vingers slapen, is een schuimmatras vermoedelijk een verbeterde keuze voor jou.

Binnenveringen zijn gewoonlijk wat harder en leveren hierdoor wat toegevoegde support. Het belangrijkste pro van de binnenvering kern is dat hij optimaler ventileert. Indien je heel veel transpireert of in een zeer dampig klimaat verblijft, is de kern met veren vast en zeker het aandacht geven waard.

Deze productreeksen in het algemeen:

De O2 wordt in het algemeen beschouwd als een gemiddeld hard matras dat het grootste gevoel van omhelzing heeft (zonder dat hij te extreem wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie is beschouwd als een medium stevig slaapoppervlak dat het balans hanteert (hieraan geven de meeste mensen de voorkeur).

De Hybride Premium is op het gebied van liggevoel het hoogst gelijk met de Originele Hybride, in welk geval de boven opperste laag is aangepast om een enigszins warmer wolkengevoel en daarom als zachter (maar nog vaster dan de Oorspronkelijke) wordt gezien als beschouwd.

Is het waar datgene mijn bed een krachtige stank kun hebben?

Ja, als jouw nieuwe Emma-bed een lucht heeft, ligt dat zeer normaal. De lucht ligt onschadelijk en als jij hetzij slaapoppervlak twee en zeventig uurtjes laat toe luchten, verdwijnt die stank. Onze items zijn wel OEKO-TEX Klasse 100, klasse 1 gecertificeerd en eveneens toegestaan om zuigelingen op te slapen. Daarom maak je je geen enkele bezorgdheden aangaande deze geur afkomstig van jouw nieuwe Emma-matras

Hoe functioneert de proefperiode van 100 nachten?

De risicovrije proefperiode is een voordeel dat exclusief voor Emma-gebruikers is. Op de dag dat uw bestelling bezorgd wordt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat wij geloven dat je slechts zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor jou is door het uit te proberen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch meent dat ons product niet perfect voor u is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retour platform gebruiken om de retourzending in gang te beginnen. Onze klantenservice organiseert het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending bij ons binnen is en afgehandeld is, duurt het circa 14 dagen voor je het bedrag terug ontvangt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Buiten het ruime ruimtelijke effect van een Boxspring hebben ze ook wel andere cruciale aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een aangename slaapervaring voor een fantastische prijs bieden.

Hoe stevig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxspringbedden zijn vergeleken met traditionele slaapsystemen wat solider dankzij hun bouw. Ze leveren stabiliserend ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet aanpassen. We geven één topper per boxspringbed aan, maar door middel van andere toppers te kiezen of de topper volledig te weghalen, kun je de stevigheid van je boxspring veranderen en regelen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdeinde, de onderste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de stevigheid kunt wijzigen.
Afhankelijk van welk bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter diepe Emma One Hybrid matras biedt, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het extra hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Dekbedovertrek 240 X 220

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️