Dromen Over Ex In Nieuwe Relatie 🔥 11 MAKKELIJKE FEITEN

Emma Slaap – Matras Informatie – Reviews en Ervaringen en Kortingscodes

De Beste Emma aanbiedingen, kosten, kortingen en kortingscodes

Standaard biedt Emma altijd een afprijzing, in dit artikel ontdek je hoe je de hoogste kortingen en voordeligste deals kan krijgen.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️


Dromen Over Ex In Nieuwe Relatie:

De Emma Hybrid Premium matras

Het Hybrid Premium matras is voortgekomen uit jarenlang research naar slapen. Gecreëerd om jouw de ideale nachtrust te geven. Doeze vlugger en dieper dankzij vernieuwend grafietschuim, en beleef je lichter door progressieve ondersteuning.

De Emma Hybrid matras Ons allereerste matras dat drievoudige foam- en pocketveringstechnologie samenvoegt voor een ongeëvenaard comfort en extra solide ondersteuning. Het door Emma ontwikkelde Airgocell-schuim werkt samen met onze innovatieve AeroFlex-pocketveren voor een optimaal ventilatie en luchtcirculatie om een perfect slaapklimaat te creëren.

Het Emma O2 matras

Het Emma O2 matras is Emma’s meest voordelige matras. Met drie-dubbele schuimtechnologie – innovatief en solide HRX-schuim – voor perfecte steun van diverse lichaamstypen. De matras met de beste kwaliteit-prijs ratio.

De variaties tussen de Emma matrassen Indien je besluit een Emma aan te schaffen is het essentieel om te weten dat er 4 mogelijkheden zijn waar je tussen kan kiezen: De Emma O2, Emma Easy, Emma Hybrid en de Emma Hybrid Premium. Het Emma Easy is 18 cm hoog en is samengesteld uit 2 lagen. Het Emma O2 matras is 25 centimeter hoog en is samengesteld uit 3 lagen.

Het Emma Hybrid matras is eveneens 25 cm hoog en is samengesteld uit vijf lagen, inclusief koudschuim, memory foam en pocketveren. De geavanceerde variant van het Hybrid matras is het Emma Hybrid Premium matras dat eveneens 25 cm hoog is en is samengesteld uit zes lagen.

Daarnaast zit nog een onderscheid in kosten. De kleine variant van de Emma Easy (80 x 210 cm) is verkrijgbaar voor 229 euro. De grootste variant (180 x 200 cm) voor €459. De kleine versie (70 x 200 cm) van het Emma O2 matras koop je voor 439 euro. De grootste variant (200×200 cm) voor €1.069.

Het kleinere maat (80×200 cm) Emma Hybrid matras heb je voor 899 euro thuis. De grootste maat (200 x 200 cm) van de Emma Hybrid is €2.039. Er bestaan voor elk matras talrijke maten verkrijgbaar. Het kleinste formaat (80 x 200 cm) van het Emma Hybrid Premium matras kost €999 en het grootste maat (180 x 210 cm) kost €2.149.

Emma O2 vs. Emma Hybrid

Het Original matras is recentelijk niet langer beschikbaar op de website van Emma. Het orginele matras is alleen nog verkrijgbaar bij Beter Bed. Welk madrastypes kun u dan nog wel kopen op hun eigen website? Hieronder vallen de O2-matras, de hybride-matras, het Emma Easy matras en het Emma Hybrid Premium matras. We zullen ieder van deze matras van een afzonderlijke beoordeling voorzien.

Emma 02

Zowel Emma 02 matras als het Hybrid matras hebben een hoogte van 25 centimeter. Het 02 heeft een middelstevig karakter. Dit zorgt ervoor dat het geschikt voor rug- of buikslapers. Daarbij is dit matras geschikt is voor de gemiddeld iets zwaardere slaper. De O2 is samengesteld uit diverse soorten schuim. Er is een klein Airgocell schuimlaag aanwezig aan het matras. Gevolgd door een dune plak visco-elastische schuimlaag. Daarnaast is het matras uit een dikke laag HRX-schuim dat zij kennelijk op innovatieve wijze gesneden hebben. Het kleinste formaat is beschikbaar voor €439,00.

Hybrid matras

Dromen Over Ex In Nieuwe Relatie

De Emma Hybrid matras is een matras dat net iets steviger dan 02 matras. Het enige dat wat verschillend is ten opzichte van de 02 is de laag pocketveren dat toegevoegd is. Deze maakt het het een hybrid matras. Er wordt namelijk schuim met pocketvering samengebracht. een pocketvering matras is een iets oudere technologie van matrassen maken. Interessant is dat de koers van Emma Sleep in deze richting toe beweegt. De andere schuimlagen in dit matras zijn: Airgocell-schuim, Visco-elastisch traagschuim en HRX schuim. Het kleinste formaat is verkrijgbaar voor €899,00. Kijkend naar de 02 matras schijnt ons dat de betere koop omdat deze matrassen niet zo van elkaar verschillen.

Emma Hybrid Premium matras Het Emma Hybrid Premium matras is een geavanceerdere versie van het Hybrid matras. Het matras heeft hoogte van 25 cm en is samengesteld uit een totaal van 7 lagen: Airgocell schuim, pocketveren, memoryschuim en koud schuim. Het Premium matras heeft meer aantal pocketveringen in vergelijking met de standaard Emma Hybrid matras, waardoor het matras extra steun en vastheid levert. Daarnaast heeft het Premium matras een afneembare en wasbare hoes die soepeler aanvoelt in vergelijking met de hoes van het Hybrid matras. U kunt aanschaffen dit in de kleinste formaat voor €999,00.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma Easy matras

Het nieuwste Emma matras is de Emma Easy. Dit matras is een budget matras dat beschikbaar is vanaf €229,00 in de kleinste maat en is bedoeld om te wedijveren met de concurrerende matrassen zoals die van Lidl en Ikea. De Easy matras is een middelstevig matras bestaande uit Airgocell-schuim en HRX-schuim. Met dit ontvang u 100 dagen en 5 jaar garantie.

Dromen Over Ex In Nieuwe Relatie: Aanbiedingen op EmmaMatrassen en overige producten

Na die prijsverhoging biedt Emma doorgaans kortingen tussen 10% tot zelfs 45. Een korting van 20% korting is dan ook een sigaar van eigen makelij. Echter, hoe is het mogelijk om tot 45% korting aan te bieden terwijl ze toch een winstgevend bedrijf te zijn?

Hoes van Emma matras

De matrashoes voor de Emma matrassen beschikt over een grijze zij afdekking en een dunne bovenlaag. Ze zijn gemaakt gemaakt van 98% polyester en 2% elastaan. De matrashoes komt met 4 handige grepen en op 60°C gewassen gewassen worden. De matrashoes draagt het OEKO-TEX® keurmerk. Dit betekent dat de stof getest werd op niet-schadelijke stoffen.

Bedden van Emma-

Emma Sleep verkoopt behalve haar matrassenreeks en accessoires ook bedframes aan:

het Essential Bedframe

Het bed frame is het ‘simpelste’ bed uit de Emma bed varianten, dankzij zijn minimalistische look and feel. bed biedt een goede ondersteuning bieden , en doordat er vrije lucht door de lattenbodems heen mag stromen, blijft de levensduur van het matras langer goed. Het bed frame komt verkrijgbaar bij drie afmetingen: 90×200 , 140×200 cm en 160×200 cm , en de prijzen schommelen van €289 tot €379 euro. Het bed frame is echter echter wel slechts in éen kleur verkrijgbaar, namelijk donkerblauw. Dit natuurlijk wel precies in je slaapkamerinrichting passen.

het Original Bed

Inspiratie puttend door de Scandinavische levensstijl, heeft het Original Bed een minimalistisch design wat maakt dat het bed in vrijwel ieder slaapkamer past. Er zijn verschillende elementen voorhanden die toe te voegen bij het Original Bed. Zo is er de mogelijkheid om een hoofdbord toe te voegen , maar het bed kan ook zonder hoofdbord worden gekocht. Het is te merken dat de bed bekleding van 100% polyester gemaakt is, hoewel er veelvoudig spreekt over duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit wordt gesproken. Polyester is echter een synthetische stof en geen natuurlijke grondstof. Het Emma Original bed is verkrijgbaar in vijf afmetingen: 140×200 cm, 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm en 180×210 , en de prijzen variëren van €569 tot €709 euro.

het Boxspringbed Deluxe

Vind u het moeilijk om een compleet bed zelf uit te kiezen? een boxspringbed is ideaal als je alles in 1 wilt ontvangen. Hierbij ontvang t namelijk het bedframe en het matras samen, met de mogelijkheid om een topper erbij te kopen. Uit alle bedden van Emma, is dit de bedtype met de meeste keuzemogelijkheden. Er zijn namelijk zes afmetingen aangeboden. Het Emma Original bed ligt met de hardheidsgraad bij het matras tussen 5 en 6 (op de hardheidsschaal waarbij 1 het hardst is en 10 het zachtst). Dit houdt in dat het geschikt is voor de doorsnee persoon goed te verstellen is.

Echter, voor personen met andere wensen is de verstelbaarheid mogelijk niet toereikend zijn. De prijs van het Boxspringbed Deluxe ligt tussen de €2.099 tot €2.599.

Conclusie over Dromen Over Ex In Nieuwe Relatie

Emma Sleep heeft een uitgebreid gamma aan matrassen, bedden en accessoires. Met de kwaliteit bij hun producten heeft Emma Sleep zich gepositioneerd als een geliefd en betrouwbaar merk. Let echter wel rekening met de hoge prijzen en de gegeven dat de kortingen vaak al in de basisprijs zitten inbegrepen. Voer dus voldoende research alvorens u een aankoop neemt, en denk niet om ook andere bedrijven te bekijken.

Kussen van Emma

Dromen Over Ex In Nieuwe Relatie

Buiten de slaapmeubels heeft Emma 6 verschillende kussens aan.

Het standaard Emma kussen Het standaard Emma hoofdkussen bestaat uit 3 lagen welke met elkaar zijn om te wisselen voor de juiste ondersteuning. U kunt lagen omdraaien, weghalen of toevoegen en is de hoofdkussen geschikt voor iedere soort slaper. Algemeen het algemeen is het een traagschuim kussen. Het bestaat volgens Emma uit ZeroGravity, Airgocell en viscoelastisch schuim. Kort gezegd allemaal marketingtermen voor Traagschuim. Daarbij is de hoes afritsbaar en wasbaar.

er wordt gesproken op de website van een “ultra duurzaam product. Dat is is verre van een groen product, echter zij spreken over de zin van een lang bruikbaar product. Toch praktisch om te noemen aangezien de consument misschien iets anders verwacht. Het kussen is beschikbaar voor €115, echter op het ogenblik geeft Emma Sleep 40% korting.

Emma Wolkenkussen

Het Emma wolkenkussen moet je het gevoel geven om op wolken te slapen. Het is een hoofdkussen dat gevuld is met twee lagen aan superlichte microvezels. net als bij het standaard kussen zijn deze lagen eruit te halen en het hoofdkussen aan te passen aan uw behoefte. er wordt niet vermeld voor welk soort slaper dit kussen bedoeld is. Echter, dit kussen is vaak het beste geschikt voor buikslapers. Het zakt nogal in en buikslapers moeten hun nek wat meer laten zakken om in een rechte lijn te liggen.

net als bij de standaard Emma hoofdkussen was dit kussen enkele maanden geleden een stuk goedkoper. de verkoopprijs nu ligt op €115, echter krijgt u 40% korting dus heeft je het voor een kost van €69,-.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Emma matras toppers

Flip topper

de flip matrastopper voor Emma matrassen is praktisch indien je nog een goed matras thuis hebt en u wat meer gemak wil bieden aan uw matras. Slaap jij liever zacht of hard? Met de flip topper hoef u niet te kiezen. voor de bovenste laag gebruiken ze dezelfde laag zoals het Emma matras (Airgocell), echter dan 2.5cm. Als onderste laag hebben Emma niet besloten voor traagschuim echter voor een koudschuim laag. de topper zal daardoor wat steviger aanvoelen. de hoes is 98% polyester en 2% elastaan en op 60 graden te wassen. de kosten voor de topper liggen tussen de €219 en €459 incl. verzendkosten.

Diamond topper

Dit is een topper waar zij zelfs een octrooi op hebben en dat volledig is gefabriceerd in Europa. Het hele concept achter de Diamond topper is dat het je lichaamswarmte op een juiste wijze afvoert en je op diepe slaapmomenten de perfecte lichaamstemperatuur meegeeft.

meest toegankelijke maat, 160×200, begint de prijs bij €679 (zonder korting).

Dromen Over Ex In Nieuwe Relatie Extra’s

Buiten de hoofdassortiment van Emma Sleep bieden Emma nog verschillende andere slaap accessoires beschikbaar in hun online webshop.

Beddengoed

Emma heeft beddengoed in 5 verschillende kleuren en een aantal formaten. de kosten inclusief kussensloop en hoeslaken liggen tussen de €100 en €300 euro.

Matrashoes

De Matrasbeschermer, welke in alle maten beschikbaar is, vinden we aan de prijzige kant, deze begint bij een 80×200 voor €99 en voor een 200×200 €197.

Dekens

Er zijn worden 2 soorten dekens aangeboden. ten eerste, bieden zij een 100% polyester deken als accessoire, dat op 60 graden wasbaar is. deze is verkrijgbaar in 3 maten en start qua prijs vanaf €119 euro.

Gewichtsdeken

Nieuw in het assortiment: het Emma’s gewichtsdeken, wat voor minder stress en ontspanning moet zorgen. dit deken is het aanbevolen voor mensen die tussen de 60 en 80 kilo wegen.

Niettegenstaande het hetzelfde denkbaar is te de dekentje om te reinigen, blijkt het dekbed te gewichtig gedurende huishoudelijke wasautomaten. Er twee maten beschikbaar voor aankoop van 150 bij 200 centimeter tevens 240 bij 220 en ook de kosten begint bij 165 euro.

Temp pad

Met de tempereerpad tool mag de warmte vanaf de bed wezen beheerd. De apparaat hoort naast de bedden te zijn geplaatst en ook mag via één afstandsbediening zijn versteld. Daarvan bevinden het batterijen niet standaardgewijs inbegrepen. De prijs van het temperatuurpad is 259 euro euro’s.

Wat zijn de meest belangrijke eigenschappen van het Emma-matras?

emma matrassen - emma sleep 2

merk heeft vier diverse bedden. Wij zoomen in het twee favoriete bedden: Emma O2 en het Emma merk Hybrid. Beiden matrassen hebben een dikte vanaf 25. Het O2 bezit één medium naar ferm aard, hetgeen goed past bij kant en rugslapers.

De gemengde is juist een beetje steviger. Het grote afwijking tussen het twee matrassen schijnt het feit dat op de hybrid een pocketveer niveau blijkt toegepast.
De kleinere formaat van het Het Emma O2 bed bedraagt 439 en ook de grootste afmeting 1.069 euro. Bij het Emma bedrijf Hybrid bed starten de kosten van 899 tot 2039 euro. Net als je kunt bekijken, bewegen het kosten krachtig verschillend.

Wordt er prijsverlaging toegekend op het Emmamatras?

Emma Sleep staat bekend om haar prijsstunts. Toen Emma voor het eerst introductie met het Emmа matras, koste het 140×200 exemplaar lager dan €600. Dit is nu flink omhoog gegaan. Nadat deze prijsaanpassingen zijn ingevoerd, stunten met reguliere kortingen tussen de 10% en 45 procent.

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Hoelang biedt Emma garantie en welke onderdelen worden er vergoed?

Emmа geeft 10-jarige garantie op de matrassen. Dit houdt in dat als er beschadigingen aan het foam ontstaan er naar een passende oplossing wordt gezocht.

Welke certificaten bezit het Emmamatras?

Beiden matrassen, de О2 en de Hybride, bezitten het Öko-Tex 100 certificaat. Dit houdt in dat er niet schadelijke stoffen in het product zitten en dat er dus zelfs zuigelingen op mogen slapen.

Wat zit er verder in het assortiment van Emmа Sleep?

Dromen Over Ex In Nieuwe Relatie

Buiten de matrassen, zijn er andere slapen gerelateerde producten in Emmа’s assortiment. Zo is er een bed met boxspring wat samengesteld uit de box, het matras en de matrastopper. Maar ook 5 verschillende bedden, waar tussen elk interieurstijl wel iets passends tussen zit. Om het matras aangenamer te maken, hebben zij ook 2 matrastoppers.

Verdere slaapbenodigdheden zijn de kussentjes, matrascover, dekbed en het verzwaringsdeken.

Hoelang kun je proefslapen op het Emmа matras?

Bij aankoop van het Emmа matras heb je 100 dagen om het thuis zelf uit te ervaren. Mocht het toch niet prettig zijn, dan wordt het matras gratis bij je afgehaald en krijg je het aankoopbedrag retour.

Wat zijn de kern kenmerken van een matras van Emma?

Al onze matrassen zijn ergonomisch ontworpen, wat aangeeft dat ze zorgen voor een correcte ondersteuning van je rug. Zo kun je erop vertrouwen dat elk matras dat je koopt niet orthopedische klachten teweegbrengt. Elk onze topsellers zijn niet uitsluitend grondig getest door onafhankelijke consumentengroeperingen in geheel Europa, maar hebben er ook onderscheidingen van ontvangen en dat komt door dit design.

Tussen de modellen door is er toegepast aan meer en meer comfort, steun en temperatuurregulering door het gebruiken van meer vooruitstrevende materialen. Verder zijn al onze matrassen zo gemaakt dat ze bewegingen dempen, zeer gemakkelijk proper te maken zijn door de losse hoezen en ze zijn vervaardigd van stoffen die goedgekeurd zijn als onberispelijk, ook voor zuigelingen.

Welk matras is geschikte voor individuen met pijn in de rug of pijnproblemen?

Dit ligt af van je lichaamsbouw, je slaaphouding en het soort ongemak dat je ervaart.

We kunnen spijtig genoeg geen gevallen verhelpen, maar we kunnen je toch wat richtlijnen aanbieden.

Degenen die pijn voelt door drukzones (doorgaans als een deel van je lijf wordt belast of gekneld als het overmatig massa ondersteunt) heeft er doorgaans voordeel van om te wisselen naar een zachter matras.

Zijdelingse slapers die op zeer vaste matrassen liggen, klemmen vaak hun armen en schouders tussen hun lichaam en het matras. Eentje van onze meer omvangrijke 25 cm. matrassen zou hierbij helpen. Alhoewel ze zachter zijn, worden dergelijke matrassen nog steeds gezien als ‘middelmatig stevig’. Ze zijn onderzocht op een juiste alignering van de rug, als je beducht bent dat het matras te weinig stevig zal zijn.

Mensen die pijn in de rug lijdt door een verkeerde alignering van de wervelkolom (doorgaans als een matras niet stevig genoeg is en aanvangt door te verzakken bij de heupen), heeft vaak meer aan een matras dat extra ondersteuning verleent. Het meest geschikt is daarna eentje van onze combinatie matrassen met veren. Het issue treedt regelmatig voor bij individuen die wat zwaardere of ouder zijn (en zwakkere ruggenspieren zouden hebben), of personen die simpelweg te lang op erg oude, misvormde matrassen hebben gerust. Zij hebben enorm voordeel bij ieder van onze Hybride pocketveringmatrassen, alhoewel de Hybride Premium een beetje extra kwaliteit heeft met een dikkere comfort laag en micro-veren, om de hiervoor genoemde drukpunten issues te vermijden.

emma matrassen emma sleep

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️

Welke is het verschil tussenin een pocketvering en schuim?

Gelijk gelijk elk stoffen hebben ook foam en interne veren ieder eigen sterk kanten. Vulling werkt drukverlagend. Als je een persoon die op zijn zij slaapt bent en regelmatig het gevoel krijgt dat je vingers tintelen, is een matras van schuim wellicht een betere keuze in jouw geval.

Interne veren zijn meestal wat vaster en geven daardoor wat meer support. Het grootste voordeel van de binnenvering kern is dat hij beter luchtcirculatie toestaat. Wanneer je veel zweet produceert of in een zeer dampig weer leeft, is de kern met veren absoluut het aandacht geven waard.

De productlijnen in het algemeen:

De O2 wordt gezien als over het in het algemeen aangemerkt als een gemiddeld hard bed dat het grootste omhullend gevoel heeft (zonder dat hij te veel wegzakt).

De Oorspronkelijke Combinatie wordt gezien als aangemerkt als een medium-stevig matras dat het midden hanteert (hieraan kiezen de grootste deel van de mensen de voorrang).

De Hybrid Premium is qua ervaring tijdens het liggen het meest vergelijkbaar met de Originele Hybride, in welk geval de boven laag is aangepast voor een wat knusser wolkengevoel en daarom als meer zacht (echter toch steviger dan de Originele) is aangemerkt.

Is het waar het feit dat mijn eigen matras een krachtige stank mag bezitten?

Klopt, als je recente Emma-slaapoppervlak een lucht ervaart, staat het feit dat heel normaal. De lucht staat onschadelijk en indien je hetzij slaapoppervlak tweeënzeventig uurtjes laat luchten, verdwijnt die geur. Ons producten zijn OEKO-TEX Klasse 100, categorie 1 met certificaat en ook toegestaan voor het doel zuigelingen op om dutten. Dus maak je u niet zorgen over deze stank uit je nieuwe Emma-matras

Hoe werkt de testperiode van 100 nachten?

De zorgeloze proefperiode is een pluspunt dat exclusief voor Emma-consumenten is. Op de dag dat je bestelling aankomt, gaat de proefperiode van 100 nachten in. We leveren deze mogelijkheid aan, omdat we geloven dat je alleen maar zeker kunt weten of een Emma-product ideaal voor je is door het te testen en door eraan te wennen. De meeste mensen hebben een aantal dagen of weken nodig om aan een nieuw matras te wennen.
Als je gedurende de proefperiode van 100 nachten toch vindt dat ons product niet perfect voor je is, kun je het terugsturen en krijg je het hele bedrag restitutie.

Het enige wat je hoeft te doen is het retourportaal gebruiken om de retourzending in werking te beginnen. Onze klantenservice regelt het ophalen van je matras met onze retourpartner. Als je retourzending door ons ontvangen is en verwerkt is, duurt het ongeveer 14 dagen voor je het bedrag terug hebt.

Wat zijn de pluspunten van een boxspringbed?

Behalve het omvangrijke ruimtelijke effect van een Boxspring bezitten ze ook wel andere belangrijke aspecten voor een slaapsysteem: ergonomie, drukverlaging, luchtcirculatie én ze zorgen voor een heerlijk gevoel van gemak. Als je onze veelbekroonde matrassen wil gebruiken, kunnen we je een heerlijke slaapervaring voor een uitstekende prijs aanbieden.

Hoe krachtig is een boxspring en kan de stevigheid aangepast worden?

Boxsprings zijn in vergelijking met traditionele slaapsystemen iets krachtiger vanwege hun opbouw. Ze leveren stevig ligcomfort, maar je kunt hun stevigheid niet wijzigen. We leveren één topper per boxspringbed aan, maar door andere toppers te gebruiken of de topper helemaal te verwijderen, kun je de hardheid van je boxspring wijzigen en aanpassen.

Welk matras en topper worden bij de boxspring afgeleverd?

Bij ieder bestelde boxspring zijn een hoofdbord, de benedenste boxen, de top matrassen en de poten meegerekend. De topper is afzonderlijk verkrijgbaar, zodat je de hardheid kunt aanpassen.
Afhankelijk van welke bed je bestelt, zal ook het matras variatie tonen. Terwijl de Emma One boxspring het 18 centimeter dikke Emma One Hybrid matras bevat, heeft de Emma Original boxspring het Emma Original Hybrid matras, dat binnen het meer hoogwaardige assortiment valt.

Top 10 artikelen over Dromen Over Ex In Nieuwe Relatie

naar de matrassen homepage >

Bekijk Emma Aanbiedingen ➡️